Розглянуто НПУ//Гоша Слиньок - Стас Куклевський // Не зачитання міранди, не знання правил, порушення субординації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
1. Нікнейм гравця: Гоша Слиньок - Стас Куклевський
2. Особистий нікнейм: Генадій Арматура
3. Суть скарги: Не зачитання міранди, не знання правил, порушення субординації коли по правилам я можу бути адвокатом без посвідчення 1.2 Адвокатом також може бути будь-яка стороння особа за заявою звинуваченного; ось де це написанно :жмяк<3
4. Особисті докази (скриншот/відео): жмяк<3

5. Дата порушення: 12.04.2023

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Вітаю правила що ви скинули це правила проведення судових засідань та конвоювання засудженого це трошки різне а даний випадок вважається адміністративне затримання що не підпадає до даного переліку тому ви не можете бути адвокатом, а адвокатом може бути лише офіційний представником Мерії. Права зачитуються перед тим як затримувати вас затриманно чи ні на відео не бачу. Виношу вирок у діях співробітників Гоші Слинько та Стас Куклевський порушень не бачу
В цих правилах кажуь що будь який громадян може бути адвокатом в кінці мого відео видно, що дана особо а саме Стас не зачитала права та порушила субординацію.

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Під час судового засідання або конвоювання. На відео я бачив що Стас вас зарештував можливо він перед цим вам і казав права.Якщо є продовження відео будь ласка надайте
На моїх доказах видно що зачитання прав не було.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Зачинено від флуду

Євгеній Пічкур

Легенда "Центральна Україна 01"
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
1,936
Реакції
290
Бали
168
Вітаю, гравець отримає догану, за порушення статуту, а стосовно правила: 1.2 Адвокатом також може бути будь-яка стороння особа за заявою звинуваченного; ретельніше читайте правила, в даному випадку не було судового засідання, а дані правила поширюються тільки на судові засідання
1681330420792.png

Зачинено​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі