Розглянуто НПУ // Даніл Банедив, Микола Богданов // Перевишення службових вповноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Добрий *-*

Активний
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
4
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Даніл Банедив, Микола Богданов
  2. Особистий нікнейм: Денис Капібарович
  3. Суть скарги:Перевишення службових вповноважень! Я стояв в АФК співробітники НПУ розпочали переслідуванняа потім затримали мене без вагомої ІС причини видали кучу статьїв та штрафів а також підкинули мені зброю після чого посадили до КПЗ!!! Прошу взяти до уваги що весь час я був в АФК, СБУ та НПУ не мають права затримувати а тим більше виписувати розшук та садити до КПЗ коли гравець в АФК!
  4. Докази (скріншот/відео): тик 0,01 0,15 1,10 2,05 2,58 5,03 5,12 5,49
  5. Дата порушення: 12,08,2023

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
299
Реакції
175
Бали
103
Бажаю здоров'я!
Я є діючим Генералом Національної поліції м. Харків.
Шановна адміністрація прошу не закривати дану скаргу та надати час для надання записів з боді-камери мого співробітника.
З повагою!
Генерал НПУ м. Харкова.
Михайло Набанов

Артем Кривий

Активний
Реєстрування
17 Гру 2022
Дописи
234
Реакції
58
Бали
28
Вітаю, беру вашу скаргу на розгляд.
За проханням лідера очікую повну фіксацію зі сторони співробітника.

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Бажаю здоров'я! Я підполковник НПУ міста Харків і хочу зауважити що людина бреше і IC причина була, а саме у людини був ухід від арешту , людина прописала /respawn - тут і ми відіграли все так, ніби людина втекла, тому що у житті людина не може ось так взяти і померти. Після чого ми затримали людину - тут . Після чого у людини були вилучені всі відео та аудіофіксуючі засоби - тут . Також у людини неправильна дата нашего "NonRP арешту". Прошу зауважити що у людини:
  1. Ухід від RP (прописала /respawn)
  2. NonRp дії (у людини всі камери були вилучені)
  3. Обман адміністрації ( людина показала відео з удобного для неї моменту, щоб обманути адміністрацію)
Також людина написала що весь час була в AFK, це теж обман адміністрації, між /respawn і арештом пройшло 3 хвилини, як людина могла бути весь час в АFK. Також хочу зауважити що Я і Даніл Банедив - Bad Cop і ми не перевищували службові повноваження тому, що маємо право так робити
Прошу зауважити мою відповідь і видати людині покарання, з повагою підполковник НПУ міста Харків

Останнє редагування:

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Надаю повне відео ситуациії - відео1 та відео2. Перше відео - (0.05 - людина пише /respawn та ми їдемо її шукати щоб продовжити RP) Друге відео - (0.28 - людину затримуємо) А людина сказала що її "затримали мене без вагомої ІС причини"

Артем Кривий

Активний
Реєстрування
17 Гру 2022
Дописи
234
Реакції
58
Бали
28
Зі сторони працівників НПУ не побачив порушення тому що вони є BAD-COP
Гравця Денис Капібарович буд покарано за порушення правил проєкту а саме:
Ухід від RP - /jail 60-90, NonRP - /jail 30-60
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі