Схвалено НПУ/Денис Август/DM in ZZ, неадекватна поведінка, неповажне ставлення до громадян + співробітників нижче за званням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
1. Нікнейм гравця: Денис Август
2. Особистий нікнейм: Кирило Сьомкіна
3. Суть скарги: Опишіть ситуацію: DM in ZZ, неадекватна поведінка, неповажне ставлення до громадян + співробітників нижче за званням
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 26.02.23

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
1677457946220.png

Доброго вечора.
Ситуація вкрай прикра та складна,але зараз постараюсь її пояснити.Стрімер «Ріноуш Ашер» який засланий в поліцію адміністрацією для проведення цих же стрімів,разом із своїм дружком провокував неодноразово Дениса.Данил Кожан як людина малорозуміюча та тяжкодоходящ
а не розумію усіх тонкостей та особливостей акаунтів ютуберів,наприклад того же самого рейтингу.

Всі ми людини та можемо деколи переборщити.
За недотримання субординації з громадянкою Денис Август понесе покарання у вигляді - догани та профілактичною розмовою.

Данил Кожан - також догану за недотримання субординації з працівником старшому по званні та перечення йому.
1677458422195.png

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
Набанов завжди знайде вихід як викрутиться .А я попрошу модерів прийняти міри щодо того що генерели прийняли якогось стіремера з рейтингои -200 і в додаток він посадив своїх кентів сержант та поїхав по своїх справах .ДУЖЕ ЧЕСНО ТА ПРАВДИВО ПРИЙМАЄТЕ НА РОБОТУ (САРКАЗМ)

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
Набанов завжди знайде вихід як викрутиться .А я попрошу модерів прийняти міри щодо того що генерели прийняли якогось стіремера з рейтингои -200 і в додаток він посадив своїх кентів сержант та поїхав по своїх справах .ДУЖЕ ЧЕСНО ТА ПРАВДИВО ПРИЙМАЄТЕ НА РОБОТУ (САРКАЗМ)

Переглянути вкладення 40219
Доброго вечора.
Ситуація вкрай прикра та складна,але зараз постараюсь її пояснити.Стрімер «Ріноуш Ашер» який засланий в поліцію адміністрацією для проведення цих же стрімів,разом із своїм дружком провокував неодноразово Дениса.Данил Кожан як людина малорозуміюча та тяжкодоходящ
а не розумію усіх тонкостей та особливостей акаунтів ютуберів,наприклад того же самого рейтингу.

Всі ми людини та можемо деколи переборщити.
За недотримання субординації з громадянкою Денис Август понесе покарання у вигляді - догани та профілактичною розмовою.

Данил Кожан - також догану за недотримання субординації з працівником старшому по званні та перечення йому.
Переглянути вкладення 40220

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96

Стрімера прийняла адміністрація…розумнику…

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
таким людям як ви не місце на роботі( викрутиться набанов завжди.чекаємо на вирок адміністрації.А за те що я правду написав він мене звільнив тільки що!!! чому звільнення а не догана?

Деня Набанов

Активний
Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
33
Реакції
43
Бали
21
таким людям як ви не місце на роботі( викрутиться набанов завжди.чекаємо на вирок адміністрації.А за те що я правду написав він мене звільнив тільки що!!! чому звільнення а не догана?
Ну всё всё,поплакал можешь успокоится .

Деня Набанов

Активний
Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
33
Реакції
43
Бали
21
Он не выкручивается ,а пишет тебе правду .Кстати тебе бы тоже можно было пару уроков у Набанова взять как вести себя правильно,может бы поумнел чучуть .И не рыгал бы сюда всякую фигню )

Женя Набанов

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Січ 2023
Дописи
42
Реакції
84
Бали
21
Шкода що тільки на форумі такий сміливий, і навіть коли всьо розжували, всеодно не доходить. Поводиш себе не гарно, можно підійти і нормально порозмовляти.
Якщо обідили, не обіжайся.
Чекаємо на вирок Адміністаріцї.

Реєстрування
27 Гру 2022
Дописи
48
Реакції
17
Бали
8
Шкода що тільки на форумі такий сміливий, і навіть коли всьо розжували, всеодно не доходить. Поводиш себе не гарно, можно підійти і нормально порозмовляти.
Якщо обідили, не обіжайся.
Чекаємо на вирок Адміністаріцї.
Ви тільки то і вмієте писати "обідили , не обіжайся" як діти , хоча так і є.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96

Вадим Крамар

Буває :)
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Переглянувши вашу скаргу виніс вердикт.
Данил Кожан отримує:Догану за порушення субординації+ порушив правило сервера а саме: 6.1. “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу.
[ мут 10 - 30 хвилин]
Денис Август:получає дві догани за,некоректну поведінку до громадян,та образи!Також буде покараний за цими пунктами як: 7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ] ( Гравцям що знаходяться в організації х2 ) (А саме 240хв КПЗ)
6.1. “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу.
[ мут 10 - 30 хвилин ]

6.8. Образа,кривда гравців. [ мут 60 хвилин ]
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі