Відмовлено НПУ|Деніс Морріс|Нон рп, Dm в зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Гакман

Новий гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
18
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм гравця:Деніс Морріс
  2. Особистий нікнейм:Ігор Вівсянка
  3. Суть скарги:Приїхав до ДСНС ,після чого до мене підходить НПУ і говорить давай побазарим и откривает огонь,я тікаю потом пішки не зважайте на мати так як вони не були не вч , після чого я бігав і мене спів робітник ДСНС ((ДБ)) я падаю і анімація падіння і мене успіває зловити спів робітник НПУ я попросив докази коли мені нічого не сказали і видали розшук без паспорта , міранду не зачитав ,адвоката не виклакав і сказав мені *********************************** ..Від мене прошу за оски бо вони трішки задовбали і на емоціях сказав і за мати це РП в реальному житі также само мені здаєтся,також не згаідний з статтями за яку зустрічну?, за які накротики без обшука?ТАЙМ КОДИ--- 00:22 ДМ , 03:21 Дб)) , 03:30 удар тайзером без рп, 04:10 видача не справедливих розшуків + без паспорта і відгровки, 04:28 посадив без відіровки в авто, 05:00 НОнРп драйв, 07:07 показую які розшук
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:02.08.23

Ангела Меркель

Активний
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
231
Реакції
73
Бали
33
Вітаю. Надайте повний фрапс події, а не ту частину, що Вам вигідно. До цього моменту(на початку відео) ви приїздили та ображали батьків гравців та самих гравців. Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі