Розглянуто НПУ Дніпра/ Джеймс Вальтер, Андрій Колінз/Non RP, ув'язнення без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
34
Реакції
21
Бали
8
Нікнейм гравця: Джеймс Вальтер, Андрій Колінз
Особистий нікнейм: Олексій Старк
Суть скарги: Їхав з Східного Картелю, НПУ почали стріляти на зустріч, без всякої на то причини, потім майже без відігровки пов'язали мене, не надали можливість викликати адвоката, не встановивши мою особу накинули кайданки, не зачитали мої права, чим порушили правила Міранди, та накинули статтю 1.2
Особисті докази (скріншот, відео)
Дата порушення: 07.06.2023

Андрій Колінз

Активний
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
124
Реакції
61
Бали
31
Вік
18
Адреса
М.Київ
Суть скарги: Їхав з Східного Картелю, НПУ почали стріляти на зустріч, без всякої на то причини, потім майже без відігровки пов'язали мене, не надали можливість викликати адвоката, не встановивши мою особу накинули кайданки, не зачитали мої права, чим порушили правила Міранди, та накинули статтю 1.2

Доброго вечора, будьласка хочу запросити повне відео так як це обрізане, ви збили 2 співробітників після чого почали уїзжати по вам відкрили вогонь, ви перевіли до другого автомобіля ламборгіні та після чого вас затримали і тільки тоді начали фрапсить, Будьласка покажіть повну ситуацію на відео що було до цього моменту.

Андрій Колінз

Активний
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
124
Реакції
61
Бали
31
Вік
18
Адреса
М.Київ
upd: Про адвоката, Ми робимо повністю затримання після чого викликають адвоката, якщо адвокат приїзжає то він пише в рацію щоб співробітник приїхав, якщо адвокат не приїхав то нажаль ви відсижуєте свій срок.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Добрий вечір, у вас не повна фіксація, до цього моменту людина сіла к вам в авто, і поїхала з вами, ви навіть не зупинились та не вийшли з авто, з цього приводу, ми могли повністю думати що ви співпрацювали з порушником, також хочу відмітити, у вас до цього вже були статті, а саме 1.1 та 1.4, які ми видавати не можемо, я вам видав статтю 1.2, порушення порядку, 5 хвилин КПЗ, сподіваюсь відповідь надав. Мийте ноги й лягайте спати, надобраніч, Шановний гравець Ukraine GTA♥️??!!!

Владислав Колінз

Геній, мільярдер, плейбой, філантроп 💰
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
316
Реакції
200
Бали
46
Доброго вечора!
Генерал поліції м.Дніпро

Уважно переглянувши вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:
Відеозапис видно не з самого початку, а він йде обрізаний, при скарзі на співробітників держ.органіцацій обов'язково прикріплюється відеодоказ повністю, оскільки не повна частина відео не можна зрозуміти вже повністю ситуацію, співробітником який вас затримав, все повністю відіграв по RP (це підтверджує відігровки у чат) та все зробив правильно, вашу особу співробітник встановив за допомогою сканера відбитків пальців, порушень мого співробітника не бачу

Очікуємо відповідь адміністрації

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Добрий ранок, шановний гравець, Ukraine GTA! Хотів би підмітити той факт, що ви після записаного відео, образили мене.

Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
34
Реакції
21
Бали
8
Добре надайте повинну відеофіксацію, якщо ви мене затримали, у вас повинна залишитись відеофіксація

Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
34
Реакції
21
Бали
8
На откаті видно, що моя машина розвернута навпаки в сторону бп, я не встиг ще доїхати, як мені зламали машину, хочу ще раз запросили повинну відеофіксацію

Андрій Колінз

Активний
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
124
Реакції
61
Бали
31
Вік
18
Адреса
М.Київ
На откаті видно, що моя машина розвернута навпаки в сторону бп, я не встиг ще доїхати, як мені зламали машину, хочу ще раз запросили повинну відеофіксацію
На даний момент скаргу пишите ви, і у вас не достатньо відеофіксації для того щоб співробітники получили покарання, так якщо у вас не має повної відеофіксації то я вважаю що на відеофіксації порушень не має.

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Вітаю шановний гравець!
Скарга на розгляді.

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Шановний гравець, надайте повну відеофіксацію, даю вам 24 години.

Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
34
Реакції
21
Бали
8
Запрошую повинну відеофіксацію від працівників НПУ, в мене повна, але не встиг вимкнути фрапс

Андрій Колінз

Активний
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
124
Реакції
61
Бали
31
Вік
18
Адреса
М.Київ
Запрошую повинну відеофіксацію від працівників НПУ, в мене повна, але не встиг вимкнути фрапс
Вибачте мене но жалобу пишите ви а не працівникі тож вас просять предоставити повну фіксацію порушення працівників.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Повна відеофіксація відсутня.
На відео яке ви прикріпили видно, що працівники НПУ все відіграли вірно. Але на рахунок того, що адвоката не надали - проведемо бесіду.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі