Відмовлено "НПУ Дніпра" / Майк Трилоні/ ОСК

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Бабін ⛔

Активний
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
63
Реакції
35
Бали
21
1. Нікнейм гравця:Майк Трилоні
2. Особистий нікнейм:Влад Бабін
3. Суть скарги: Образа,НПУ Дніпро," надає приклад"

4. Особисті докази (скриншот/відео): Відео доказ
5. Дата порушення: 05.04.2023

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48
Доброго вечора, я генерал НПУ м. Дніпра і це мій підлеглий. На мою думку, Ваше відео не відображає повний контекст ситуації. Надайте більше доказів. Щоб було менше запитань і відповідей: ви могли мого співробітника перед тим занадто сильно образити, що він не зміг стриматись та сказав таке

Влад Бабін ⛔

Активний
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
63
Реакції
35
Бали
21
Доброго вечора, я генерал НПУ м. Дніпра і це мій підлеглий. На мою думку, Ваше відео не відображає повний контекст ситуації. Надайте більше доказів. Щоб було менше запитань і відповідей: ви могли мого співробітника перед тим занадто сильно образити, що він не зміг стриматись та сказав таке
по перше я нічого не говорив,по друге я стояв мовчки,по третье цей чоловій колись був в мене в клані і йому щось не сподобалось і він тепер дуже чомусь злий,якщо я не чипав його і він почав ображати,і я надав повний доказ з того що сталось я просто стояв відсижував свій час покарання,якщо людина не адекватно то вона буде не адекватна,мені без різниці ну ваші співробіники це ваше обличча,якщо ви рахуєте це нормально то мабуть я не так розумію.

Останнє редагування:

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48
по перше я нічого не говорив,по друге я стояв мовчки,по третье цей чоловій колись був в мене в клані і йому щось не сподобалось і він тепер дуже чомусь злий,якщо я не чипав його і він почав ображати,і я надав повний доказ з того що сталось я просто стояв відсижував свій час покарання,якщо людина не адекватно то вона буде не адекватна.
1. Мене мало хвилюють ваші особисті образи. Тут єдине запитання: ти міг сам його чимось образити перед цим і він почав так реагувати.
2. Давай я почну провокувати вас всіх на конфлікт побіля НПУ, ви будете робити ДМ ЗЗ, так ви нити будете, що вас поліція повідкидала.

Влад Бабін ⛔

Активний
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
63
Реакції
35
Бали
21
1. Мене мало хвилюють ваші особисті образи. Тут єдине запитання: ти міг сам його чимось образити перед цим і він почав так реагувати.
2. Давай я почну провокувати вас всіх на конфлікт побіля НПУ, ви будете робити ДМ ЗЗ, так ви нити будете, що вас поліція повідкидала.
так я зробив повний відео доказ,я не чим не ображав там даже видно на фрапси що я просто стояв а він почав просто робити ОСК,ну та якщо я ображав пусть він надась доказ де я образив,і потрібно вчити таких працівників НПУ Дніпра яки повині надавати допомогу,а не ОСК.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі