Відмовлено НПУ Дніпра /Максімка Флоренс #18153 /Порушення правил затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Чер 2024
Дописи
43
Реакції
8
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Максімка Флоренс #18153
  2. Особистий нікнейм: Богдан Румпельштільцхен
  3. Суть скарги: Порушення правил затримання; Поліцейський під'їхав до мене, привітався я його проігрорував і сів в свою машину, щоб поїхати по своїм справам. Поліцейський дістав зброю та навів на мене навіть не вказавши причину. Сказав вийти з машини, я вийшов так як на мене була направлена зброя. Він використав тайзер, надів на мене кайданки і мовчки повіз в відділок. По дорозі він зачитав мені мої права. (Я вказав, що я розумію тільки китайською) ТІЛЬКИ у відділку поліцейський представився, але не запропонував мені перекладача та адвоката. Так як я його не розумів по РП, я не поняв шо сталось і шо він там говорить взагалі. Також він указав причину "проїзд на червоне світло". Як я знаю за це видається штраф. Я не втікав від поліцейського, тому він не мав права мене затримати. У мене був розшук по 1.11 - Несплата штрафів. А коли мене посадити в камеру додався ще розшук по статтям: 3.2; 1.8; 1.2. Навіть якщо за проїз на червоне світло дають срок в КПЗ це одна стаття. Де взялись ще дві? І за що вони?
    прошу пояснити ситуацію та якщо ви помітили порушення з сторони працівника НПУ видати йому покарання.
    Інформацію щодо порядку затримання взяв на форумі НПУ Д (клац) (Таймкод 0:13 Відео довге Показано всю ситуацію Прошу переглянути весь відкат)
  4. Докази (скріншот/відео): Клік Клік
  5. Дата порушення: 21.09.2024

Дмитро Скакун

Південна Україна 05
Реєстрування
26 Лис 2023
Дописи
555
Реакції
334
Бали
68
Вітаю!
Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень
Переподайте скаргу та напишіть тайм коди порушень
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі