Зачинено НПУ Дніпро|Вільям Азовський , неадекват, корупція , підстави.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mr.Durman

Активний
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
13
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Вільям Азовський
  2. Особистий нікнейм: Поліна Маліна
  3. Суть скарги: Сам по зустрічній смузі врізався, одразу затримав без пояснень і розшуку , 2 рази скидували з даху будівлі НПУ , після чого знову вивели на дах і почали підкидувати наркотики і далі вимагати взятку
  4. Докази (скріншот/відео): ВИДЕО
  5. Дата порушення: 18.09

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
  1. Нікнейм гравця: Вільям Азовський
  2. Особистий нікнейм: Поліна Маліна
  3. Суть скарги: Сам по зустрічній смузі врізався, одразу затримав без пояснень і розшуку , 2 рази скидували з даху будівлі НПУ , після чого знову вивели на дах і почали підкидувати наркотики і далі вимагати взятку
  4. Докази (скріншот/відео): ВИДЕО
  5. Дата порушення: 18.09
будь ласка повне надайте з самого затримання бо я відіграв як у вас забрав всі прилади які можуть фіксувати відео і телефон якщо не має скарга не приймається і не марнуйте мій час

Mr.Durman

Активний
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
13
Реакції
1
Бали
3
Нажаль відео одразу не почала знімати , бо думала шо ви рофлите , бо мого чоловіка ви так само затримали без причини на днях, але вас кікнуло тоді . Але і цих доказів достатньо , що розшуку у мене не було на момент навіть перебування вже в нпу, на відео видно що я запитую за що я затримана була , на що не було відповіді ( потім ви вже придумали за що) , підкинули наркотики і вимагали гроші

Mr.Durman

Активний
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
13
Реакції
1
Бали
3
Так шо це ви змарнували мій час на 1:10год., не зрозуміло на що і за що . І розшук ви видали мені тільки тоді , коли я відмовилась вам заплатити 200 000 грн.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Не побачив порушень від працівника НПУ.

Ви же будете покарані за NonRPДії - jail 30 хвилин

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі