Зачинено НПУ //Діма Набанов. Денис Набанов//наносиння тілесних пошкоджень + Порушення статуту та субординаціі видали розшук без причини+ грубе оск

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
13
Реакції
6
Бали
3
1.Діма Набанов Денис Набанов.
2.Данило Сова
3.Я гуляв по вулиці до мене підійшли сказали що я в орінтувані но я за це вже відсидів потім почали бити порушувати статут та суборденацію підкинули наркоту
(камера захованна в рубашке + очки з камерою)
4.https://youtu.be/E07QSKRnA4E
5. 02.04.23

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
1:43 з тебе було скинуто піджак,все з нього витрушено,та скинуто в прихожу,тому вже відео немає сенсу.
Данна людина провокувала конфлікт зливаючи Дениса особисті фотографії,та підписуючи їх не коректно.А це уже порушення правил серверу.(Прикріпляю скріншот-https://imgur.com/a/cJHSfPi)
Лице у оригіналі зазначено Дениса без смайлика,смайлик наклав я для анонімності його лиця,за потреби адміністрації надам скрін без смайлика)

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Також ось замітьте провокації сови - Тик(0:3 кулаками лупашить поліцейського у віділку)
І ще ось такі виклики поліції «гондони їдьте танцюйте», «***********************************и до кпз ідіть»
Тик

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
1:43 з тебе було скинуто піджак,все з нього витрушено,та скинуто в прихожу,тому вже відео немає сенсу.
Данна людина провокувала конфлікт зливаючи Дениса особисті фотографії,та підписуючи їх не коректно.А це уже порушення правил серверу.(Прикріпляю скріншот-https://imgur.com/a/cJHSfPi)
Лице у оригіналі зазначено Дениса без смайлика,смайлик наклав я для анонімності його лиця,за потреби адміністрації надам скрін без смайли

Лице у оригіналі зазначено Дениса без смайлика,смайлик наклав я для анонімності його лиця,за потреби адміністрації надам скрін без смайлика)

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Предостовляю вам як Денис Набанов писал мені який я поганий і т.д
Фото доказ:

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48
Фото доказ:
Окрема думка Генерала НПУ м. Дніпра: А це не реальний чат гри, тому покарання за це не видають. Порушень з боку Набанових не бачу + ти ще їх провокував. Ти цим злити просто хочеш, вводячи в оману адміністрацію.

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123

Шановний, ти якшо не можеш своїм кланом нічого нам зробити, то вибачай, поплакати адмінам-це твій єдинний варіант, і хочу тобі нагадати що образи в діскорд ніяк не відносяться до гри на сервері!

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Останнє редагування:

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68

Вкладення

• IMG_20230403_090808.jpg
    IMG_20230403_090808.jpg
    350.4 Кб · Перегляди: 88

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
(знимае камера з очков отигровкі як вони знімали очки я не почув) Надаю посилання ще раз:
Шановна адміністрація!Попрошу рахувати це як обман адміністрації!
На відео чітко чути «запхав камеру в тайну кишеню»,про «очки мови не було!
ЦЕ ОБМАН АДМІНІСТРАЦІЇ

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Докази що я вже відсидів за орієнтування:
На моєму скріні ти написав і скинув фотку Дениса ще в 12:13,тобто провокація із твоєї сторони,а на твоєму скріні Денис тобі написав в 12:31.
«Який прівєт такий і отвєт»
Питання є?

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Також людина відписує із двох акаунтів,що рахує собою - порушення правил форуму!Попрошу розібратись!

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 13

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Я переглянув відео і почув що я стояв в 1 трусах получается навіть без очков?

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68

Діма Набанов

Полковник НПУ
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
20
Реакції
42
Бали
18
Вік
30
Зараз я в школе пишу з телефону
Це нічого не змінює.
Ви використовуєте різні "ФЕЙК" аккаунти, вважають це за чітке порушення і прошу Адміністрацію прийняти жорсткі міри. До даного громадянина.
+ За нон Рп дії, за викладене відео якого фактично немає і немогло бути, ви були роздягнуті до трусів і повністю обшукані співробітниками Поліції!
Ніякої фіксації немає і не могло бути!
Це чітке порушення правил.
+ Ви провокуєте і принижуєте співробітників Поліції поза грою і в самій грі!
-----------
P.S Сидіть краще на уроках і навчіться трохи манер і поваги.
А не вводите Адміністрацію в оману.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі