Зачинено НПУ //Діма Набанов. Денис Набанов//наносиння тілесних пошкоджень + Порушення статуту та субординаціі видали розшук без причини+ грубе оск

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Це нічого не змінює.
Ви використовуєте різні "ФЕЙК" аккаунти, вважають це за чітке порушення і прошу Адміністрацію прийняти жорсткі міри. До даного громадянина.
+ За нон Рп дії, за викладене відео якого фактично немає і немогло бути, ви були роздягнуті до трусів і повністю обшукані співробітниками Поліції!
Ніякої фіксації немає і не могло бути!
Це чітке порушення правил.
+ Ви провокуєте і принижуєте співробітників Поліції поза грою і в самій грі!
-----------
P.S Сидіть краще на уроках і навчіться трохи манер і поваги.
А не вводите Адміністрацію в оману.
Я перепрошую а як ви зняли піджак якщо руки зв'язані?

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Вітаю Шановний Гравець!
Беру вашу скаргу на розгляд
Шановна адміністрація я прошу посадити таку людину як Денис Набанов в КПЗ за НОН-рп дії:а саме як він зняв піджак якщо в мене зв'язані руки.(відігровки як він розв'язав руки не було!)

Діма Набанов

Полковник НПУ
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
20
Реакції
42
Бали
18
Вік
30
Шановна адміністрація я прошу посадити таку людину як Денис Набанов в КПЗ за НОН-рп дії:а саме як він зняв піджак якщо в мене зв'язані руки.(відігровки як він розв'язав руки не було!)
Вітаю шановний громадянин.
Повторюю, відео фіксації ніякої немає і не могло бути!
Все що робили співробітники Поліції, залишилося у великій таємниці - в тому самому кабінеті у відділку Національної Поліції України.

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Вітаю шановний громадянин.
Повторюю, відео фіксації ніякої немає і не могло бути!
Все що робили співробітники Поліції, залишилося у великій таємниці - в тому самому кабінеті у відділку Національної Поліції України.
Повторюю це НОН-рп як ви могли зняти піджак коли руки в кайданках?
Оскільки по рп ви зняти піджак не могли то камера писала в тайном кармене піджака

Діма Набанов

Полковник НПУ
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
20
Реакції
42
Бали
18
Вік
30
Оскільки по рп ви зняти піджак не могли то камера писала в тайном кармене піджака
Вельме Шановний Громадянин, це дуже добре що ви підхопили і навчилися від мене і начали застосовувати тут таке слово як "НОН-РП"
Останні раз повторюю, те що ви сюди виклали якусь скаргу на співробітників Поліції,
І по вашим словам прикріпили якесь відео це і є "НОН-РП"
Я в даній скарзі бачу якісь слова так, але відео не бачу. Не бачу тому що ви були повністю обшукані співробітниками Поліції, і фактично ніяких доказів що там було у вас не має.
Ніякої відео чи аудіо фіксації ви вести не могли.
На чому грунтуються ваші підозри не розумію.

P.S Шановна Адміністрація, прошу притягнути до суворої відповідальності даного громадянина "Данило Сова". За суцільний "НОН-РП" відео яке було викладено яке фактично не існує і не може існувати. За оману Адміністрації та інші порушення які були викладені в цій скарзі, моїми колегами і фактичними свідками подій.
Дякую за увагу ??

Останнє редагування:

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Окрема думка Генерала НПУ м. Дніпра:
1. Цього відео у тебе немає. Навіть, якщо і є якась там в таємній кишені камера, то чому вона записала з вашого ракурсу, а не з іншого?
2. Вашу камеру могли витрусити тоді, коли сильно піджак трусили. Аргумент про те, що вона в кишені і не випала не приймається по причині того, що запис повинен бути в повній темряві.
3. Як це так виходить, що ви провокуєте поліцейських і хочете, щоб він був добрий? Деякі з цих Набанових є бед копами і по РП можуть вам хоч ректороманоскопію пляшкою провести. Це в їх ролі.
Щей як можемо,а головне проводимо!
Дякую,за адекватну відповідь та оцінку данної скарги

Деня Набанов

Активний
Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
33
Реакції
43
Бали
21
Оскільки по рп ви зняти піджак не могли то камера писала в тайном кармене
586D6C1F-3D78-49A6-8790-93AFA78407CA.png
піджака
Нон-рп ???Так чего ты вчера уезжал на велосипеде когда мы тебя тормозили возле НПУ ,а орал на весь сервер что у тебя видео-фиксация ведется ???Ты лучше бы сидел в школе и уроки учил ,а то одно слово Украинским языком а второе слово на другом языке.Честно смешной ты смешной,с тебя тут уже пол сервера смеются ? Из-за того что ты не можешь ничего доказать???Учи уроки Сова учи…

Діма Набанов

Полковник НПУ
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
20
Реакції
42
Бали
18
Вік
30
(знимае камера з очков отигровкі як вони знімали очки я не почув)
Вітаю!
Не розумію, що ви тут написали шановний, що ви тут щось знімали з "Очка" чи з "Очков". Я так і не зрозумів.
Якщо ви про Окуляри, - то коли ви заходили в кабінет - ви випадково спідкнулися і вдарилися в раму дверцят головою, я на власні очі бачив як окуляри розсипалися на куски, мабуть Китайські були...
А потім ви "перевзулися" і начали казати про над секретний карман в піджаку....
Мені здається - що коли у вас конфіскувати наркотики - то поки ви сиділи в КПЗ, ви ще десь найшли пару пакетів і догналися... Але нажаль це перевірити не можу, але ваші дії кажуть що все так і було.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі