Розглянуто НПУ Д / Ємілія Емілісон / Порушення статуту + ДМ + багоюз + МГ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Гетьман

Пенсіонер • Центральна Україна [01]
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
119
Реакції
215
Бали
88
Адреса
Запоріжжя ❤️‍🩹
  1. Нікнейм гравця: Ємілія Емілісон
  2. Особистий нікнейм: Богдан Гетьман
  3. Суть скарги: Я і ще один співробітник робили тренування для ОС, після чого нас зупинили НПУ за порушення ПДР якого не було, співробітниця яка вийшла з авто почала просити паспорт не представившися, представилась вона тіки коли я попросив. На моє питання чому зупинил вона каже що я проїхав на червоний, я питаю чи є відео-фіксація після чого вона йде до свого авто. Її як я зрозумів друг починає по нам просто так тулити, після чого ми виходимо авто задля того щоб дати опір. Як тіки ми його вбили, ця співробітниця починає по нам стріляти багоюзом (стрільба з водійського по людям що не в авто), я намагаюсь витягти її з авто, коли я її витягнув вона біжить на мене в якого в руках М4 з кулаками та починає бити, коли я всетаки хочу дістати тайзер, вона бере зброю та добиває мене.
  4. Тайм-коди: 0:15 - потребує паспорт не представившись; 0:33 - МГ (сказала откат в РП чат); 1:10 - МГ Х2; 1:40 - багоюз + ДМ; 2:10 - ДМ Х2
  5. Докази (скріншот/відео): *клац*
  6. Дата порушення: 06.04.2024

Данил Іванов!)

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
45
Реакції
73
Бали
21
Вік
26
Вітаю! Я Данил Іванов! прошу дати покарання! Нікнейм гравця: Ємілія Емілісон
Тайм-коди: 0:15 - потребує паспорт не представившись; 0:33 - МГ (сказала откат в РП чат); 1:10 - МГ Х2; 1:40 - багоюз + ДМ; 2:10 - ДМ Х2

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Гравець Олександр Котов[177488] - отримає покарання jail 30 DM
Гравець Ємілія Емілісон[107953] - отримає покарання warn Багоюз

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі