Зачинено НПУ Д // Артем Полторацький // NonRP Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Грейс Кеннеді

Активний
Реєстрування
3 Тра 2023
Дописи
144
Реакції
32
Бали
28
  1. Нікнейм гравця: Артем Полторацький
  2. Особистий нікнейм: Грейс Кеннеді
  3. Суть скарги: Я вдарив по машині та написав в оффтоп чат ''відкат'', ну серйозно, могла залагати мишка та інше тим паче я вдарив 1 раз, після чого він попросив паспорт, я сказав що він в машині, він вдарив тайзером та сказав дати паспорт!!! Перше: Я сказав що він в машині, а він перетягує рп! Друге: Як я міг дати паспорт в кайданках? Він навіть не відіграв рп що зняв кайданку, видає розшук, потім я кажу що мені треба адвокат, він каже що генерала та інших нема в області! Хоча в той момент генерал Юрій Кротов писав в міжфракційну рацію! Він збрехав щоб пошвидше посадити мене, також є малі порушення по типу: Не представився та не показав посвідчення, не зачитав міранду, не викликав адвоката хоча я просив (їх генерал був в області, я вважаю що якщо він би написав в фракційну про адвоката то генералу не було б проблем викликати його)
  4. Докази (скріншот/відео): тик // 0:05 - 0:11 Я випадково вдарив машину та написав ''відкат'', 0:19 - 0:35 Просить паспорт та сказав причину ''Ви вдарили службову машину та не сказали ''відкат'', хоча я його написав, 0:35 - 1:30 Я кажу що паспорт в машині, він перетягує рп в свою сторону, б'є мене тайзером, порушує субординацію, видає розшук, бреше що нікого з старших нема в області, коли в той же час їх генерал пише в міжфракційну, 1:40 - 3:40 Садить мене
  5. Дата порушення: 19.09.2023

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,527
Реакції
643
Бали
253
Вітаю, гравець отримує догану, а ви отримуєте покарання у вигляді: Перетяг RP в свою сторону - /jail 30-60.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі