♣Artur Faretti♣
D.Faretti my love <3
- Реєстрування
- 12 Січ 2024
- Дописи
- 507
- Реакції
- 357
- Бали
- 123
- Нікнейм гравця: Артур Железо
- Особистий нікнейм: Артурчік Фаретті
- Суть скарги: Зупинили співробітники НПУ . Співробітник почав вводити в оману також без мого дозволу та належної підстави здер з мене масу для встановлення моєї особи . Детальніше по таймкодам
00:00 - увімкнув запис після зупинки співробітниками НПУ . Після чого співробітник без офтопу сказав " Форумний ти геройчик ". ПП UG 5.1 , 5.9 Також порушення субординації до цивільних громадян .
00:40 - співробітник говорить що мене було зупинено за порушення , а саме їзда по зустрічній смузі . Питаю яка статя на що він відповідає що зараз дістане КПК і скаже що вже є неознайомленням з законодавствами України . Порушення статуту НПУ Д 1.2
1:30 співробітник говорить що відповідно до статті 35 закону про НПУ я забов'язаний надавати йому документи . Проте в законі про НПУ є тільки 21 стаття . Порушення ККУ 3.4
5:00 співробітник говорить про те що я можубути вільним . Проте Артур Железо без мого дозволу та законих підстав знімає з мене маску . Він не надавав останього попередження для того щоб я надав паспорт та зняв з мене маску і виписав штраф чим порушив статтю 8.4 ККУ, а саме перевищення службових повноважень .
Загалом Артур Железо порушив ПП UG 5.1,5.9 , а також статут 1.2,5.19,5.24,5.28. ПП держ. орг 1.10, ККУ 3.4,8.4 - Докази (скріншот/відео): тиць( клікабельно)
- Дата порушення: 30.03.2025
Останнє редагування: