Розглянуто НПУ Д| Владислав Станкевич, Влад Опанасенко | НонРП держ|Для ГС ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
21
Реакції
26
Бали
16
  1. Нікнейм лідера/заступника: Владислав Станкевич#18774, Влад Опанасенко#23728
  2. Особистий нікнейм: Діана Ескобар
  3. Суть скарги: Стояли, спілкувались, і просто так НПУ нам кидає команду /purs, навіть нічого не казали і не було погоні! А потім беруть і вбивають просто так і система садить в кпз на 2 години, хоча на хвилиночку було 0 статей). Я вважаю, що тут треба не просто покарати за дм, і не просто догану, тому що це максимально неадекватна поведінка і нонрп держ. Спокійно стоїш нікого не чипаєш, а мені треба 2 години сидити ні за що?) Потім в кпз вже набралося людей 6, які кажуть, що в них та сама ситуація! Але в них просто напросто не було фрапсу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 20.03.2024

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
252
Реакції
418
Бали
123
Вітаю, індивід на ім'я Сергій Антонюк вже раніше намагався втекти від переслідування,
за що він разом з його соклановцем на ім'я Давід Ярмак, заважали його затриманню, досить не важко зробити цепочку подій, що якщо він пішов один раз від переслідування, та піде і інший, та є достатньо підстав для використання працівниками МВС зброєю, одна з підстав - Для затримання особи, якщо є підозра, або донесення про вчинення нею тяжкого злочину. Обставина за якою було прийнято таке рішення підлягає до цього пункту - Вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою. Підстава виглядала наступним чином, як незнайома особа буде допомагати особі яка знаходиться з нею в одному клані перешкодити руху поліцейського авто? Знаючи знання індивідів які скаржаться, хочу допомогти вам ознайомитись одним з пунктом обтяжуючих обставин більш детальніше, група включає двох або більше учасників, тобто дві чи більше осіб, наділених ознаками суб'єкта злочину, підлягають кримінальній відповідальності. Пурс використовується виключно як підстраховка у разі вихода особи з гри або ж озброєнного нападу, у разі чого він 100% понесе покарання системно. Індивід на ім'я Діана Ескобар теж притягувалась до скоєння злочину перешкоджаючи діяльність НПУ. Я гадаю досить не важко не порушувати правила, зупинятись на вимоги працівника поліції, та не тулити представник поліції коли вони намагаються затримати вашого соклановца, і не буде ніяких пурсів та ніяких конфліктів.

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
Вітаю, шановний гравець Владислав Станкевич та Влад Опанасенко - отримують по догані. Приносимо вам свої вибачення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі