Відмовлено НПУ Д Влад Опанасенко #23728| порушення правил БП purs Без пречини| Для ГС ЗГС.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
214
Реакції
66
Бали
73
1. Нікнейм лідера/заступника: Влад Опанасенко #23728
2. Особистий нікнейм гравця: Олександр Левадний.
3.Суть скарги: Я працюю далекобійником катаюсь зі своїм другом. Приїхав на БП і бачу НПУ. Пане Влад Опанасенко взагалі не знає правила БП. Хоча по правилам БП працівникам НПУ СБУ ЗСУ ДКВС заборонено перевіряти Фури з вантажом. Я йому кажу це і незнаю кто але скоріше він дав команду щоб на мене накинули Пурс. Я вихожу з авто і він мене вяже в кайданки. Я йому це поянив але його відповідь була тещо він вяже кого хоче. Я запросив адвоката але він його викликав на БП а ні в НПУ але моя підозра те що він взагалі його не викликав. Потім я попросив його Генерала але він швидко втік від мене. Потім він відвез мене в НПУ і посадив.
4. Докази:
5. Дата порушення: 23.02.2024
6. Тайм коди: 0:15 запрошує паспорт + пурс. 1:35 Каже що він перевіряє кого хоче. 2;24 видає мут коли я викликав адміна. 4;35 він спитав якого Генера мені викликати при тому що він сказав мені на ТИ. 5:05 Генерал біля мене але швидко втік. 5:15 викликає адвоката. 6:20-6:45 Я йому пояснюю через оффтоп але він можна сказати ігнорить мене, я йому казав чого ти такаешь на фразу так, але він вирішив знову надати кляп. 8:10 Не відіграв рп що відстебнув кайданку і передав мені ручки щоб я поставив якись підпис. 8:40 виписує статью. 12:30 сажає в КПЗ

Влад Опанасенко

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
464
Реакції
135
Бали
48
Вітаю. Не одним із пунктів правил БП не заборонено зупиняти, перевіряти, чи робити інші дії із далекобійниками. В той час заборонено не виконувати вимоги поліції, хоча ви це робили. Ознайомитися із правилами можете за посиланням.

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю, шановний гравець,

Порушень не виявлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі