Розглянуто НПУ-Д Вільям Азовський// нон рп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давід Шафета

Активний
Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
31
Реакції
26
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:Вільям Азовський
  2. Особистий нікнейм:Давід Шафета
  3. Суть скарги:прийшов до КПЗ в ГУНП-Х підійшов до поліцейського він відразу вдарив мене тайзером закував в кайданки і почав робити не зрозумілі дії він відвів мене в хол ГУНП і сказав що я зараз присяду на довго , після того він вивів мене на вулицю знайшов наркотики та виписав мені рошук(я розумію що він бет коп) але він виписав мені рошуки за наркоти, хабар , та їзду по зустрічній смузі , але він навіть не запросив мого паспорту тоді вихотить що не НОН РП дія тому рошуки були виписані без паспорта.Потім поліцейський навіть мені міранду не зачитав , на моє прохання викликати адвоката мене просто проігнорили ,також в кпз перебували праціники СБУ які слухали усі його накази та повність підкорювалися його навіть не знавши за що мене затримали .
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення:22.09.2023

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
максимум могу оправдаться за то что он не уходил с красной зоны и находился больше чем 15 секунд

Давід Шафета

Активний
Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
31
Реакції
26
Бали
21

Влад Ратушний

Активний
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
78
Реакції
48
Бали
21
Вільям Азовський ти садиш гравців без вагомої причіни видаєш рошуки яких навіть і не було так що хвате отбрехуватися

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

З гравцем Вільямом Азовським буде проведена бесіда та гравець отримає догану на посаді BadCop!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі