Розглянуто НПУ.Д//Денис Ночовний//ДМ Car, Порушення статуту МВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Хасан

Активний
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
19
Реакції
4
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Денис Ночовний
  2. Особистий нікнейм: Анатолій Сидоренко
  3. Суть скарги: я приїхав на розгрузку вантажа до мене під'їжає дана особа починає стукати в вікно я хотів від'їхати та стати в другий бік щоб не перешкоджати розрузки другим людям, після чого Денис Ночовний відкрив по мені вогонь ((в громадньскому місці)) та після чого я підхожу до нього і він сідає один в автівку та їде від мене, якщо він мою машину навіть ростреляв він міг підійти та поговорити зімною, також коли він від мене їхав він порушив ПДР без проблискових маяків та поїхав по газону, також він був один під час зміни в патрулі, прошу видати покарання.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 10.10.2023

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Денис Ночовний
  2. Особистий нікнейм: Анатолій Сидоренко
  3. Суть скарги: я приїхав на розгрузку вантажа до мене під'їжає дана особа починає стукати в вікно я хотів від'їхати та стати в другий бік щоб не перешкоджати розрузки другим людям, після чого Денис Ночовний відкрив по мені вогонь ((в громадньскому місці)) та після чого я підхожу до нього і він сідає один в автівку та їде від мене, якщо він мою машину навіть ростреляв він міг підійти та поговорити зімною, також коли він від мене їхав він порушив ПДР без проблискових маяків та поїхав по газону, також він був один під час зміни в патрулі, прошу видати покарання.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 10.10.2023
Вітаю,Я являюсь Начальником цієї людини!
З даною людиною буде проведено розмова,також буде видана догана за Порушення статуту МВС Р2,П3!

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
299
Реакції
175
Бали
103
Вітаю Шановний гравець
Гравець Денис Ночовний отримає покарання за DM Car - /jail 60
Стосовно порушень статуту МВС відповідь надав ТВО лідера фракції.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі