Схвалено НПУ Д / Олександр Дюрант / Понизили і дали догану, не компетентно, слів фракції

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Рево

Ревомен
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
3
Реакції
5
Бали
3
Нікнейм лідера/заступника: Олександр Дюрант
Особистий нікнейм: Іван Рево
Суть скарги: Мене зняли через образу на моєму стрімі в тік ток. Невідомий мені акккаунт в тік тоці почав на стрімі писати невідомі речі, першою з яких була провакація що майори для лохів(запису чату не має але є запис стріма 3 часовий де я читав ці комментарі) була погроза зайти в гру і звільнити мене по причині втрата довіри. Потім чарівним образом відразу після цього в гру зашов генерал і викликав мене в кабінет. дав спец. завдання на якому я був та виконував, також після 2 смерті я почав говорити генералу біля відділку що я запросив код 10-34(код про допомогу) і він відписав 10-4, але потім він чарівним образом забув це, і почав говорити що я написав 3-10 склад і все. На мене було кинуто звинувачення про порушення субординації, звинувачення які до кінця мені не відомі. Також видано 1 догану і пониження в звані.
Є ПОВНА ВІДЕО ФІКСАЦІЯ З МОМЕНТУ ПРОВАКАЦІЙ ВІД ГЕНЕРАЛА НПУ Д. НА СТРІМІ. МОЖУ ПОКАЗАТИ В ДС ЮТУБ НЕ ХОЧУ ГРУЗИТИ 4 ЧАСОВИЙ РОЛИК.
Докази (скріншот/відео): ЮТУБ
2:35 НЕ ДАЄ ДОКАЗИ ПОРУШЕНЬ
0:31 ГОВОРИТЬ ЩО В МЕНЕ ЛИШЕ 1 ДОГАНА І ЛИШЕ ПОРУШЕННЯ СУБОРДИНАЦІЇ
Дата порушення: 08:09:2023

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі