Розглянуто НПУ Д // Олександр Коляда + 87551 // NonRP Purs + MG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гліб Хліманцов

Директор Східної України
Реєстрування
7 Вер 2023
Дописи
393
Реакції
364
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Олександр Коляда #83996 + 87551
2. Особистий нікнейм: Гліб Хліманцов #61202
3. Суть скарги: Начали уезжать от погони, я зашёл за угол, скинул с себя вещи, пошёл сел в другую машину, в этот же момент на меня кидают пурс, я начинаю ехать и они останавливают меня не имея причин на это(остановили они меня только потому, что у них на мне была метка пурса), дальше они начинают МГшить, говорить мне что я похож на человека который сбежал от них и у меня схоже лицо с тем кто от них сбежал, но у меня на лице была маска(они действовали только от метки пурса, целенаправлено остановили меня и начали вымогать документы не имея на это причин), то что на мне была маска видно когда я открывал инвентарь и снимал скин
4. Докази (скріншот/відео):
тик
00:20 - снял вещи
00:54 - кинули пурс
03:42 - МГ

5. Дата порушення: 21.06.2024

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,027
Реакції
427
Бали
223
1. Нікнейм гравця: Олександр Коляда #83996 + 87551
2. Особистий нікнейм: Гліб Хліманцов #61202
3. Суть скарги: Начали уезжать от погони, я зашёл за угол, скинул с себя вещи, пошёл сел в другую машину, в этот же момент на меня кидают пурс, я начинаю ехать и они останавливают меня не имея причин на это(остановили они меня только потому, что у них на мне была метка пурса), дальше они начинают МГшить, говорить мне что я похож на человека который сбежал от них и у меня схоже лицо с тем кто от них сбежал, но у меня на лице была маска(они действовали только от метки пурса, целенаправлено остановили меня и начали вымогать документы не имея на это причин), то что на мне была маска видно когда я открывал инвентарь и снимал скин
4. Докази (скріншот/відео):
тик
00:20 - снял вещи
00:54 - кинули пурс
03:42 - МГ

5. Дата порушення: 21.06.2024
Вітаю Шановний гравець я Полковник НПУ Д переглянувши ваші докази виношу вердикт : Артем Поліцейський та Олександр Коляда отримують Догану та проведення жорсткої бесіди . Дякую за ваше звернення тепер очікуємо відповіді від Адміністрації

Коля Крупа

Адміністратор| Східна Україна
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
350
Реакції
175
Бали
48
Розглянуто

Гравці #83996 та #87551 отримають покарання згідно правил серверу

NonRP відігровки - /pmute 60-120
+
MG - /pmute 15-30

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі