Зачинено НПУ Д | Олексій Пуля | НОН РП + не за що догана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
13
Реакції
11
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника: Олексій Пуля
  2. Особистий нікнейм: Тимофій Чижик
  3. Суть скарги: Догана не защо та НОН РП, Олексій Пуля не повністю відіграв РП (/me /do /try) і без моїх відбитків пальців відіграв команду /try
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)::відео. Полковник Олексій Пуля каже, що в мене виявили наркотичні засоби і говорить, що є фрабс, я прошу надати але він мені не чого не відповідає (мій голос на фрабсі не записався) 0:13. Почав відігрувати команду /try без моїх відбитків 1:54 ( він повинен був взяти мої відбитки, а потім звірити їх з відбитками на зіп-пакеті). Приїхали до СБУ, щоб вони теж перевірили відбитки 3:15. Передає звіт працівники СБУ 4:10 , який він при мені не заповнював і не відігрував ,що він його почав заповнювати. Працівник СБУ почав брати наші відбитки 6:05 . Працівник СБУ передає один пакет Олексію Пулі 6:43 і він пішов його перевіряти ще раз (потребує він ньго фрабс як він перевіряв той пакет, бо я не бачив і не чув та нас не випускали з кабінета). Полковник передає ще одни звіт і каже що це були мої відбитки 9:05 (хоча він мої відбитки не брав). Він з генералом пішов вирішувати, що мені видавати догану чи звільнення 11:00. Почав видавати мені догану 11:50. Прошу щоб Олексій Пуля надав мені та адміністрації фрабс де він знайшов наркотики та фрабс коли він в СБУ ще раз перевіряв НОН РП діями відбитки на пакеті.
  5. Дата походження: 17.01.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі