Розглянуто НПУ Д / Рома Регіон / довго, просто нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Лис 2022
Дописи
67
Реакції
29
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Рома Регіон
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Марченко
  3. Суть скарги: Зупинився біля мене каже відьідьте я кажу машина сломана не можу відьіхати він чине машину попрошу вніманіе він один в патрулі не представився хто він такий, просить паспорт без причини (в мене не було розшуку) я кажу паспорта з собою нема так як я в робочій машині він каже добре тоді вийдіть з машини я перевірю є у вас зброя чи ні, я кажу ви обшук собрались робити? він не знає статуту не знаю статей він просе вийти з авто я виходжу після цього він мене заковує в наручники садить в машину і ми в двох їдем до віділку я кажу що він робить на якій підставі, біля входу в віділок він виписує штраф за НЕПІДКОРЕННЯ яке в сраку непідкорення, він каже що я не включил аварійку але я її включив після прозьби, просто не компетентний поліцейский, потім він мені глуше голосвий чат на 3хв без відігровки рп, заводить в віділок виписує розшук 1.8 НЕПІДКОРЕННЯ и садитить ШО ЗА БЕСПРЕДЕЛ????
  4. Докази (скріншот/відео):
    1 (0:44 не законий обшук, 1:15 просить вийти, я виходжу, 1:22 заковує просто так в наручники,1:53 один в патрулі,) 2 (1:02 пояснює за що затримав, каже непідкора просив паспорт а сам в в 1 відео на 0:042 сказав ДОБРЕ типу не показуйте) 3 (0:30 в очках меня нашел по базе КПК, 1:05 виписав штраф за непідкору хаах, 1:09 без відігровки заблокував голосовий чат на 3хв, 1:22 по ПРОТОКОЛУ виписує РОЗШУК) і посадив
  5. Дата порушення: 27.01.2024

Джеймс Гордон

[ Південа Україна] 05
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
135
Реакції
47
Бали
33
Вітаю!

Розглянувши ваші докази, виношу такий вирок зі сторони поліцейського дії виявили незначні порушення.
Даному поліцейському видано попередження, та проведено розмову.

Статус: Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі