Станіслaв Марченко
Активний
- Реєстрування
- 2 Лис 2022
- Дописи
- 67
- Реакції
- 29
- Бали
- 21
- Нікнейм гравця: Рома Регіон
- Особистий нікнейм: Станіслав Марченко
- Суть скарги: Зупинився біля мене каже відьідьте я кажу машина сломана не можу відьіхати він чине машину попрошу вніманіе він один в патрулі не представився хто він такий, просить паспорт без причини (в мене не було розшуку) я кажу паспорта з собою нема так як я в робочій машині він каже добре тоді вийдіть з машини я перевірю є у вас зброя чи ні, я кажу ви обшук собрались робити? він не знає статуту не знаю статей він просе вийти з авто я виходжу після цього він мене заковує в наручники садить в машину і ми в двох їдем до віділку я кажу що він робить на якій підставі, біля входу в віділок він виписує штраф за НЕПІДКОРЕННЯ яке в сраку непідкорення, він каже що я не включил аварійку але я її включив після прозьби, просто не компетентний поліцейский, потім він мені глуше голосвий чат на 3хв без відігровки рп, заводить в віділок виписує розшук 1.8 НЕПІДКОРЕННЯ и садитить ШО ЗА БЕСПРЕДЕЛ????
- Докази (скріншот/відео):
1 (0:44 не законий обшук, 1:15 просить вийти, я виходжу, 1:22 заковує просто так в наручники,1:53 один в патрулі,) 2 (1:02 пояснює за що затримав, каже непідкора просив паспорт а сам в в 1 відео на 0:042 сказав ДОБРЕ типу не показуйте) 3 (0:30 в очках меня нашел по базе КПК, 1:05 виписав штраф за непідкору хаах, 1:09 без відігровки заблокував голосовий чат на 3хв, 1:22 по ПРОТОКОЛУ виписує РОЗШУК) і посадив - Дата порушення: 27.01.2024