❤️ Назар Легенда 👑
SundbergFamq | capt 2
- Реєстрування
- 30 Кві 2024
- Дописи
- 311
- Реакції
- 159
- Бали
- 61
Особистий Нікнейм: Назар Веремієнко
Нікнейм Гравця: #87551
Суть Скарги: Я зайшов до нпу д щоб оплатити штрафи та коли я зайшов в хол на назвав людей ^писюнами^ писля чого гравець #87551 вдарив мене тайзером надів кайданки та попросив паспорт але в цей час мені подзвонив адвокат,він три рази запросив у мене паспорт Хоча я розмовляв по телефону з приватним адвокатом при цьому його товариші по службі казали йому що почекай він розмовляє з адвокатом але він сказав мені пофіг і повів мене до КПЗ навіть не викликав адвоката але я просив+ він не придставився. Я бажаю щоб цю людину уволили або видали ДОГАНУ.
Фото\Відео:
Тайм кооди: 0:25 я зайшов в НПУ Д щоб сплатити штрафи,0:28 я їх обізвав ^пісюнами^,0:30 я почав оплачувати штрафи,1:23 я викликав адвоката але мені його не хто не надав,1:40 мені подзвонив адвокат,2:37 я казав ^Викличить АДВОКАТА^ але мені сказали що я не маю права на адвоката так як я непідкорився
Дата порушеня:14.08.2024
Нікнейм Гравця: #87551
Суть Скарги: Я зайшов до нпу д щоб оплатити штрафи та коли я зайшов в хол на назвав людей ^писюнами^ писля чого гравець #87551 вдарив мене тайзером надів кайданки та попросив паспорт але в цей час мені подзвонив адвокат,він три рази запросив у мене паспорт Хоча я розмовляв по телефону з приватним адвокатом при цьому його товариші по службі казали йому що почекай він розмовляє з адвокатом але він сказав мені пофіг і повів мене до КПЗ навіть не викликав адвоката але я просив+ він не придставився. Я бажаю щоб цю людину уволили або видали ДОГАНУ.
Фото\Відео:
Дата порушеня:14.08.2024