Відмовлено НПУ Д порушення Артема Вівдіча

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Лют 2024
Дописи
4
Реакції
7
Бали
6
  1. Нікнейм гравця:Артем Вівдіч
  2. Особистий нікнейм:Захар Кулик
  3. Суть скарги:Працівник зупинив мене за порушення ПДР почалася розмова про порушення,потім працівник поліції запросив паспорт я запитав підставу та статтю по якій я повинен надати свої документи,а відповіді не почув відповідно працівник не знав статтю також ухід в разі,коли я хотів з ним поговорити
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:06.06.24

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю, я лідер НПУ м.Дніпро
На сам перед хочу зауважити що скарга складена не за правилами подачі скарги ( більше 2 хв без тк)
Також хочу вам пояснити що вас було зупинено на підставі того що ви скоїли адміністративне правопорушення, а саме по словам співробітника порушили ПДР, також співробітник назвав вам причину перевірки документів, но трішки помилився
Сказавши замість Перевірки документів, Перевірка даних (стаття 15 Закон про Нац Пол)
Ви ж відмовлялись показати документи що могло також привести до адміністративної відповідальності, але поліцейський виписав вам штраф та поїхав далі
Зі співробітником буде проведена бесіда щодо знання РП та Закону про Нац Поліцію
А також про те як не губитись в таких ситуаціях

Мія Моралес

вільна людина
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
463
Реакції
392
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Від співробітника поліції не побачила ніяких порушень. Також, лідер надав відповідь вище.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі