Важливо НПУ| Заява на посаду Заступника Начальника ГУНПУ (Закрито)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Воробей

Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
361
Реакції
129
Бали
443
Заява на заступника ГУНП.png

Заяви на посаду Заступника Начальника ГУНП
У цій темі чинні співробітники, які відповідають критеріям, можуть подати заяву на вищу керівну посаду Полковника НПУ. Увага: якщо ви не відповідаєте вимогам нижче — заява буде автоматично відхилена.

Вимоги до кандидатів
  • Поточне звання: Сержант поліції (3 ранг) або вище у структурі ГУНП.
  • Ігровий рівень: не менше 10 рівня в грі.
  • Ігровий статус: відсутність блокувань за критичні порушення в історії ігрового акаунту.
  • Онлайн: можливість приділяти фракції не менше 3 годин на день.
  • Особисті якості: висока комунікабельність, розвинені лідерські якості та бажання працювати в команді.
  • Зв'язок: обов'язкова наявність та активність у Discord та Telegram з відкритими приватними повідомленнями.
  • Вік: від 16 років (виняток можливий з 15 років за рішенням керівництва).

Додаткові правила (причини для відмови)
  • Подання двох або більше заяв від однієї особи.
  • Скопійований текст (копіпаст) з ідей чи заяв інших кандидатів.
  • Ігровий NickName вказаний не за формою «Ім'я Прізвище» або не українською мовою.
  • Нікнейм на форумі не збігається з вашим ігровим ім'ям.

Шаблон подачі заяви

Керівництву Головного управління Національної поліції України

Від (ваше поточне звання, ПІБ)

ЗАЯВА

Прошу розглянути мою кандидатуру на вакантну посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковника поліції). З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений(а).

1. Ваш ігровий NickName (українською):
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень:
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище:
4. Ваш реальний вік:
5. Місто, в якому ви проживаєте:
6. Ваш тег у Telegram:
7. Ваш актуальний логін у Discord:
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме):
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?:
10. Ваші розгорнуті ідеї та плани для розвитку фракції НПУ:
Дата подання:__.__.2026
Підпис:

Валентин Чепак

Активний
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
72
Реакції
22
Бали
362
Від (ваше поточне звання, Капітан Валентин Чепак

ЗАЯВА

Прошу розглянути мою кандидатуру на вакантну посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковника поліції). З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений.

1. Ваш ігровий NickName (українською): Валентин Чепак

2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень: звання 8 рівень 27

3. Ваше справжнє ім’я та прізвище:Валентин Чкепак

4. Ваш реальний вік 19

5. Місто, в якому ви проживаєте:Чехія прага

6. Ваш тег у Telegram Deam

7. Ваш актуальний логін у Discord: valentin01115

8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме): так підполковник Полковник та Майор

9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?: думаю доволі гарно маю спілкуввання з осбовим складом та не є конфліктною людиною

10. Ваші розгорнуті ідеї та плани для розвитку фракції НПУ:лекції набори агітації проводти видаввати премію за хорошу роботу робти частіше облаву ЦР робти БП щоб не було працівникам скучно та було бажання працюввати

Дата подання:18.07.2026

Підпис: В.Чепак

Останнє редагування:

Олександр Правий

З-L МОЗ | Центральна Україна
Реєстрування
7 Гру 2024
Дописи
83
Реакції
42
Бали
207
Від: Правого Олександра Вікторовича

ЗАЯВА

Прошу розглянути мою кандидатуру на вакантну посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковника поліції). З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений.

1. Ваш ігровий NickName (українською): Олександр Правий
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень: 10 ранг, 27 lvl
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище: Олександр Юрченко
4. Ваш реальний вік: 15 (прошу виключення)
5. Місто, в якому ви проживаєте: Київ
6. Ваш тег у Telegram: @vomivex (@vomivex)
7. Ваш актуальний логін у Discord: vomivex (vomivex)
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме):
Начальник Департаменту внутрішньої безпеки Міської ради Дніпра, Керуючий справами виконкому Міської ради Дніпра (10)
Начальник Національної академії внутрішніх справ Національної поліції України, Підполковник Національної поліції України по м.Дніпро
Майор Національної поліції України
Начальник Корпусу оперативно-раптової дії, Підполковник Національної поліції України
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?: Маю досвід на керівних посадах в НПУ, комунікабельний, справедливий
1. Створити мото-батальйон
2. Покращити взаємодію з іншими держ.орг
3. Проводити агітації в інших держ.орг
4. Проводити мобільні БП

5. Проводити код-6 на підвищення (у спеціальний час, наприклад: 15:00, 21:00)
Дата подання: 18.07.26
Підпис: Pravyi

Останнє редагування:

Артем Едельвейс

Бешкетник
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
97
Реакції
85
Бали
416
1. Ваш ігровий NickName (українською): Артем Едельвейс
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень: Сержант ( 3 ранг ), 29 рівень
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище: Троцький Артем
4. Ваш реальний вік: 25
5. Місто, в якому ви проживаєте: Дніпро
6. Ваш тег у Telegram: edelweiss8808
7. Ваш актуальний логін у Discord: sbu1473
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме): Так, зам лідера ВРУ, підполковник СБУ, Майор поліції
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?: Комунікабельний, позитивний, повага, якості лідера

1. План "Перехоплення" – якщо злочинець тікає, усі екіпажі отримують його маршрут і можуть виставляти блокпости.

2. Щотижневі спецоперації – рейди на нелегальні бізнеси, перевірки документів, пошук зброї або наркотиків за RP-сценарієм.
3. Пресслужба НПУ – регулярні RP-брифінги, попередження громадян про небезпечні райони та звіти про спецоперації.
4. Система кар'єри – підвищення залежить не лише від кількості годин, а й від успішно виконаних завдань, командної роботи та RP-якості.
5.
Нагороди за службу
– медалі, грамоти або премії за:

• найбільшу кількість затримань;
  • найкращу RP-взаємодію;
  • найбільший онлайн.
Підпис: А.Едельвейс

Владислав Воробей

Ігровий Помічник
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
361
Реакції
129
Бали
443
📢 ОФІЦІЙНЕ ОГОЛОШЕННЯ

Шановний особовий склад!

Повідомляємо про закриття прийому заявок на посаду Заступника начальника Головного управління Національної поліції України.

За результатами попереднього розгляду поданих заявок до наступного етапу відбору схвалено наступних кандидатів:
  1. Олександр Правий;​
  2. Валентин Чепак;​
  3. Артем Едельвейс.​
Вітаємо кандидатів із успішним проходженням першого етапу відбору та бажаємо успіхів під час подальшого оцінювання.

📅 Обзвін кандидатів відбудеться 28.07.2026 року о 19:00.

Просимо всіх схвалених кандидатів не пізніше ніж за 10 хвилин до початку обзвону встановити тег:

[К/З-Л НПУ] НікНейм

та перебувати в каналі «Очікування обзвону» бути готовими до проходження співбесіди. Запізнення, відсутність або неготовність до обзвону без поважної причини можуть бути підставою для відмови у подальшій участі у відборі.

Бажаємо всім кандидатам успіхів, впевненості у власних силах та гідно продемонструвати свої професійні якості.

Реєстрування
8 Лют 2026
Дописи
27
Реакції
15
Бали
62
Від Капітана Марса Альвареза

ЗАЯВА

Прошу розглянути мою кандидатуру на вакантну посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковника поліції). З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений(а).

1. Ваш ігровий NickName (українською):Марс Альварез
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень:Капітан(8) 25 рівень
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище:Ярослав
4. Ваш реальний вік:16(буде через декілька днів)
5. Місто, в якому ви проживаєте:Київська область
6. Ваш тег у Telegram:mad:Marsik_kuk
7. Ваш актуальний логін у Discord:ximik_pubg
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме):Так підполковник(10) ЗСУ Начальник ГУР,працював наполегливо протягом місяця та одного тиждня без відпусток та відпочинку.
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?:Я вважаю, що повністю готовий до цієї відповідальної посади. Маю достатній досвід гри в державних структурах, добре знаю правила сервера, правила лідерів.
Я відповідальна, дисциплінована та спокійна людина, яка вміє працювати в команді та приймати рішення навіть у складних ситуаціях. Для мене головне — не особисті привілеї, а розвиток фракції, комфорт співробітників та створення цікавого РП

10. Ваші розгорнуті ідеї та плани для розвитку фракції НПУ
:
10.1 Часті РП-ГРП завдання щоб всім працівникам було різноманітні завдання а не працювати як роботи по заданій програмі
10.2.Проведення більше корисних тренування по типу Cтрайкбол і багато інших які будуть біль корисні
6.Активне проведення наборів та зацікавлення громадян до активної служби
10.3 .Знайти спеціально навчаних людей які будуть допомагати ЗСУ на відбиттті ВЧ

10.4 Максимально навчити особовий склад в такмеді,тактичній підготовкі тощо.
Дата подання:03.08.2026
Підпис:
1000059288.png

Владислав Воробей

Ігровий Помічник
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
361
Реакції
129
Бали
443
📢 ОФІЦІЙНЕ ОГОЛОШЕННЯ

Шановний особовий склад!

Повідомляємо про закриття прийому заявок на посаду Заступника начальника Головного управління Національної поліції України.

За результатами попереднього розгляду поданих заявок до наступного етапу відбору схвалено наступних кандидатів:
  1. Марс Альварез
Вітаємо кандидатів із успішним проходженням першого етапу відбору та бажаємо успіхів під час подальшого оцінювання.
📅 Обзвін кандидатів відбудеться 08.08.2026 року о 18:00.

Просимо всіх схвалених кандидатів не пізніше ніж за 10 хвилин до початку обзвону встановити тег:

[К/З-Л НПУ] НікНейм

та перебувати в каналі «Очікування обзвону» бути готовими до проходження співбесіди. Запізнення, відсутність або неготовність до обзвону без поважної причини можуть бути підставою для відмови у подальшій участі у відборі.

Бажаємо всім кандидатам успіхів, впевненості у власних силах та гідно продемонструвати свої професійні якості.

Владислав Воробей

Ігровий Помічник
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
361
Реакції
129
Бали
443
Шановні працівники Національної поліції України!

Повідомляємо, що відкрито прийом заявок на заміщення посади Заступника Головного управління Національної поліції України.

Запрошуємо до участі відповідальних, дисциплінованих та ініціативних працівників, які мають високий рівень професійної підготовки, лідерські якості, вміння приймати виважені рішення та готові взяти на себе відповідальність за організацію роботи особового складу.

Посада Заступника ГУ НПУ передбачає:
  • забезпечення ефективної діяльності підрозділів;
  • контроль за виконанням службових завдань;
  • участь у прийнятті стратегічних управлінських рішень;
  • підтримання службової дисципліни та професійних стандартів.

Кожна кандидатура буде розглянута керівництвом індивідуально. Основними критеріями відбору є професіоналізм, відповідальність, організаторські здібності та прагнення до розвитку Національної поліції України.

Бажаємо успіхів усім кандидатам та сподіваємося побачити серед претендентів гідних офіцерів, які своєю службою доведуть готовність працювати на благо Національної поліції України.

Орест Кицун

01|З-Н ДСР
Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
15
Реакції
11
Бали
158
Від Кицуна Орест Сергійовича

ЗАЯВА

Прошу розглянути мою кандидатуру на вакантну посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковника поліції). З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений

.1. Ваш ігровий NickName (українською):Орест Кицун
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень:рівень 21 звання 9
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище:Орест Кицун
4. Ваш реальний вік:14(через 2 місяці 15 прошу виключення)
5. Місто, в якому ви проживаєте:Луцьк
6. Ваш тег у Telegram:mad:Lol1234572
7. Ваш актуальний логін у Discord:eek:rest_2281_11894
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме):01 сервер зараз стою А саме заступник департаменту стратегічних розслідувань
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?:тому що буду проводити багато наборів заповнювати фракцію переглядати рапорти та підвищувати людей робити код-6 з іншими фракціями
10. Ваші розгорнуті ідеї та плани для розвитку фракції НПУ:Якщо я стану полковником НПУ, то хочу зробити фракцію більш активною, організованою та дружньою. Для мене ця посада буде не просто званням, а відповідальністю за весь колектив. Планую проводити більше тренувань, патрулювань, зборів та різних RP-заходів, щоб співробітникам було цікаво працювати. Особливу увагу приділю новачкам, допомагатиму їм швидше освоїтися у фракції та розібратися зі своїми обов’язками. Також хочу зробити систему підвищень справедливою, щоб звання отримували активні, дисципліновані та відповідальні співробітники. Буду слідкувати за роботою підрозділів і допомагати їх керівникам у вирішенні проблем. Хочу покращити взаємодію між підрозділами НПУ та іншими державними фракціями через спільні тренування й заходи. Також буду прислухатися до думки співробітників та враховувати хороші пропозиції. Моя головна мета — створити сильний, активний та дружній колектив, у якому кожен матиме можливість розвиватися.
Дата подання:01.09.2026
Підпис:К.О.С

Ілля Медвідь

Новий гравець
Реєстрування
24 Сер 2026
Дописи
1
Реакції
2
Бали
3
1. Ваш ігровий NickName (українською):Ілля Медвідь
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень:3(сержант) 25 рівень
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище:Ілля
4. Ваш реальний вік:15(прошу виключення
5. Місто, в якому ви проживаєте:Бровари
6. Ваш тег у Telegram:mad:Dantes_1010
7. Ваш актуальний логін у Discord:illia0466
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме):ні
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?:Я володію сильним характером та вмінням тримати під контролем будь який колектив. У житті я звик керувати процесами, розбиратися у складних технічних завданнях та організовувати людей навколо себе. Особовий склад буде бачити в мені не просто начальника, а авторитетного командира, якого поважають і слухають з першого слова.
10. Ваші розгорнуті ідеї та плани для розвитку фракції НПУ:Моя мета — зробити наше НПУ зразковою структурою, на яку будуть рівнятися всі інші державні організації. Я хочу повністю ліквідувати бездіяльність та халатне ставлення до служби серед співробітників. Я хочу повністю розвантажити нашого лідера. Готовий взяти на себе найважчу рутинну роботу: щоденний контроль миттєву перевірку рапортів на форумі, проведення наборів та виховання професійних кадрів з нуля. Я готовий працювати на результат 24/7.
Дата подання:1.09.2026
Підпис:Медвідь

Нікіта Юрчишшин

Новий гравець
Реєстрування
4 Кві 2026
Дописи
12
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName (українською): Нікіта Юрчишин
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень: Лейтенант(6) 27 рівень
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище: Нікіта Підзалупкін
4. Ваш реальний вік: 15
5. Місто, в якому ви проживаєте: Київ
6. Ваш тег у Telegram: @cyber_decay
7. Ваш актуальний логін у Discord: prosto_nekit0816_90910
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме): Був Полковником в ДКВС
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?: наразі я бачю що НПУ вмирає та хочу її відродити
10. Ваші розгорнуті ідеї та плани для розвитку фракції НПУ: Бажаю робити БП кожний день та наборів немало, буду намагатись придумувати багато рп ситуацій
Дата подання:_02_._09_.2026
Підпис: Нікіта Олександрович

Артем Прит

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Бер 2024
Дописи
73
Реакції
59
Бали
366

1. Ваш ігровий NickName (українською):Артем Прит
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень:Підполковник,26 рівень
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище:Заяць Назар
4. Ваш реальний вік:12
5. Місто, в якому ви проживаєте:Вінниця
6. Ваш тег у Telegram:mad:zaiatsnaz
7. Ваш актуальний логін у Discord:298595
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме):радник ВРУ пару раз,Голова ВРУ пару раз,підполковник НПУ
Тому що я красивий,розумний,Компетентний,Добрий

1. Покращення дисципліни та організації​

Насамперед я планую приділити увагу внутрішній дисципліні. Необхідно, щоб усі співробітники дотримувалися встановлених правил, субординації та службових обов’язків.

Планую:

• чітко розподілити обов’язки між керівним складом;
  • контролювати активність та якість роботи співробітників;
  • проводити регулярні збори для обговорення проблем і планів;
  • оперативно реагувати на порушення дисципліни;
  • заохочувати активних та відповідальних співробітників.
  • 2. Навчання та підвищення кваліфікації​

Важливо не лише набирати нових співробітників, а й постійно розвивати вже наявний склад.

Я пропоную проводити регулярні тренування та навчання: відпрацювання затримань, патрулювання, взаємодії між підрозділами, дій у нестандартних ситуаціях та інших службових завдань.

Для новачків можна створити систему наставництва, де досвідчені співробітники допомагатимуть новим кадрам швидше адаптуватися та зрозуміти принципи роботи НПУ.

3. Активізація патрулювання​

Одним із пріоритетів має стати збільшення кількості якісних патрулів. Співробітники повинні не просто перебувати у грі, а викон

Покращення роботи підрозділів​

Одним із головних напрямків розвитку фракції вважаю покращення роботи підрозділів. Кожен підрозділ повинен мати чітко визначені завдання, обов’язки та напрямок діяльності. Це дозволить зробити роботу НПУ більш організованою та ефективною.

Планую приділити увагу:
    • чіткому розподілу обов’язків між підрозділами;
    • покращенню взаємодії між підрозділами;
    • проведенню регулярних спільних тренувань;
    • підвищенню активності співробітників у підрозділах;
    • контролю за якістю виконання службових обов’язків;
    • розвитку керівного складу підрозділів;
    • залученню нових співробітників до роботи підрозділів;
    • проведенню спільних операцій та службових заходів;
    • створенню комфортних умов для розвитку співробітників;
    • заохоченню активних працівників підрозділів.
      Також вважаю важливим регулярно аналізувати роботу кожного підрозділу та виявляти його слабкі сторони. За необхідності можна змінювати підхід до роботи, додавати нові види діяльності та проводити додаткові навчання.

Основною метою є створення підрозділів, які працюватимуть не лише формально, а будуть активною та важливою частиною фракції НПУ.

Дата подання:02.09.2026
Підпис:pritikk

Реєстрування
23 Лис 2023
Дописи
41
Реакції
10
Бали
402

Від Капітана Перебори Іллі

ЗАЯВА

1. Ваш ігровий NickName (українською):Ілля Перебора
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень:8 звання 17 рівень
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище:Перебора Ілля
4. Ваш реальний вік: 14 Прошу Виключення
5. Місто, в якому ви проживаєте:Бровари
6. Ваш тег у Telegram:https://t.me/illia0129
7. Ваш актуальний логін у Discord:illiaperebora_92676
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме):Так 9 та 10 звання в ЗМІ та ДСНС
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?:Я Комунікабельний, Активний ,Компетентний,Відповідальний.

1. Взаємодія з іншими фракціями (Міжвідомча співпраця)
  • Спільні спецзаходи: Організація постійних спільних патрулювань та спеціальних операцій для покращення комунікації між держструктурами.
  • Блокпости та повістки: Налагодження координації з іншими організаціями для спільної перевірки документів на КПП та вручення повісток.
2. Навчання, тактика та вогнева підготовка
  • Тактична вишколеність: Проведення щотижневих практичних занять зі штурму будівель, дій у форс-мажорних ситуаціях та алгоритмів реагування на надзвичайні події.
  • Стрілецькі тренування: Організація страйкбольних турнірів для підвищення точності стрільби та покращення командної взаємодії вогнем.
3. Підвищення RP-рівня та контроль знань
  • Розвиток RP-сегмента: Постійна робота зі складом над глибиною та якістю відгравання ролей у різноманітних ситуаціях.
  • Перевірка кваліфікації: Регулярний атестаційний контроль знань статуту, внутрішніх регламентів та RP-правил для підтримання високої дисципліни.
4. Адаптація новачків та кадровий розвиток
  • Система наставництва (Mentorship): Закріплення досвідчених бійців за новобранцями для їх швидкої адаптації, допомоги у вивченні правил та введення в курс служби.
5. Мотивація та стимулювання
  • «Працівник тижня»: Впровадження системи щотижневих грошових премій та моральних заохочень за високу активність і якісну службу.

Дата подання:_05_._09_.2026
Підпис:ІПО

Реєстрування
8 Вер 2022
Дописи
15
Реакції
10
Бали
257
Вік
35
Адреса
м. Харків
Від сержанта поліції Олександра Салтівського

ЗАЯВА

Прошу розглянути мою кандидатуру на вакантну посаду
Заступника Начальника ГУНП (Полковника поліції).
З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений.

1. Ваш ігровий NickName (українською): Олександр Салтівський.
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень: Сержант поліції
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище: Олександр Устимов
4. Ваш реальний вік: 34
5. Місто, в якому ви проживаєте: Харків
6. Ваш тег у Telegram: @alex_ustimov
7. Ваш актуальний логін у Discord: alexandr00292
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме): у 2023 очолював віділ ГУБКОС в СБУ

Вважаю, що можу бути корисним на даній посаді завдяки своєму досвіду роботи та управління особовим складом. Моя основна мета — підвищити активність і дисципліну працівників, покращити якість RP, налагодити ефективну взаємодію між підрозділами НПУ та іншими силовими структурами, а також створити умови для професійного розвитку співробітників.

Готовий не лише контролювати роботу особового складу, а й особисто брати участь у розвитку фракції, впроваджувати нові формати навчання та заходів і відповідати за результат своєї роботи.

1. Створити для спецпідрозділів КОРД, Альфа СБУ та ССО ЗСУ спільні курси та змагання з CQB для покращення взаємодії між підрозділами, обміну досвідом і підвищення командної роботи також можна проводити спільні тренування та регулярні змагання між підрозділами.

2. Для покращення дисціпліни та якості праці працівників створити новий віділ поліції УВБ (Управління внутрішньої безпеки)

3. Створення RP ситуації та сценарії під керівництвом НАВС для покращеня якості знання RP та прації співробітників віділів ДПП , НАВС.

4. Система наставників — це коли за кожним новим патрульним на період адаптації закріплюється досвідчений співробітник, який допомагає йому освоїтися в організації та правильно виконувати службові обов’язки.

5. День відкритих дверей поліції це захід, де цивільні можуть познайомитися з роботою поліції, поспілкуватися з патрульними та побачити, як організація працює зсередини. Такі заходи реально використовуються для налагодження довіри між поліцією та громадою.

Дата подання:06.09.2026
Підпис: Салтівський

Реєстрування
21 Сер 2026
Дописи
3
Реакції
13
Бали
5
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

ЗАЯВКА НА ПОСАДУ

ЗАСТУПНИКА НАЧАЛЬНИКА ГУНПУ

❶ ┃ Ваш ігровий NickName (українською):
Джеррі Ломакін
❷ ┃ Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень:
3 звання | 10 ігровий рівень
❸ ┃ Ваше справжнє ім’я та прізвище:
❹ ┃ Ваш реальний вік:
❺ ┃ Місто, в якому ви проживаєте:

❻ ┃ Ваш тег у Telegram:
❼ ┃ Ваш актуальний логін у Discord:

❽ ┃ Чи мав у вас досвід на керівних посадах?
Так, маю досвід роботи на керівних посадах у державних структурах проєкту. Розумію, як організувати роботу особового складу, контролювати дисципліну, розподіляти завдання та підтримувати порядок усередині фракції.

❾ ┃ Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?
Вважаю, що підходжу на цю посаду, оскільки маю достатню мотивацію, активність та бажання працювати на результат. Я готовий брати на себе відповідальність, працювати з особовим складом та допомагати керівництву у вирішенні важливих питань.
На посаді Заступника Начальника ГУНПУ я хочу бути не просто керівником, який віддає накази, а людиною, яка безпосередньо працює з особовим складом, допомагає співробітникам та контролює виконання поставлених завдань.
Окремою ціллю для мене є розвиток ДСР. Хочу зайнятися цим підрозділом, сформувати сильний та активний склад, покращити внутрішню організацію та зробити його одним із найкращих підрозділів НПУ.
Також готовий допомагати Начальнику ГУНПУ, контролювати роботу підрозділів, проводити навчання та оперативно реагувати на проблеми всередині фракції.

Вважаю, що мою кандидатуру варто розглянути, оскільки я готовий доводити свою користь не словами, а реальною роботою та результатами.

❿ ┃ Ваші розгорнуті ідеї та плани для розвитку фракції НПУ:

РОЗВИТОК ДСР

➤ Підвищити активність особового складу ДСР — залучати співробітників до регулярної роботи та службових заходів.
➤ Проводити регулярні навчання та тренування — покращувати знання, навички та готовність співробітників до виконання службових завдань.
➤ Покращити внутрішню організацію ДСР — чітко розподілити обов'язки та відповідальність між співробітниками.
➤ Покращити взаємодію з іншими підрозділами НПУ — проводити спільні заходи та службові операції.
➤ Допомагати новим співробітникам адаптуватися — пояснювати правила роботи та допомагати швидше освоїтися у підрозділі.
➤ Заохочувати активних співробітників — відзначати тих, хто стабільно виконує свої обов'язки та показує хороший результат.
➤ Контролювати дисципліну — слідкувати за дотриманням статуту, субординації та внутрішніх правил.
➤ Проводити перевірки знань — контролювати рівень підготовки особового складу та за необхідності проводити додаткові навчання.
➤ Створити сильний та згуртований колектив — зробити ДСР підрозділом, у якому співробітники зацікавлені працювати та розвиватися.

РОЗВИТОК НПУ

➤ Контроль роботи підрозділів — стежити за активністю та якістю роботи особового складу.
➤ Підтримання дисципліни — своєчасно реагувати на порушення та проводити профілактичну роботу.
➤ Організація навчань — проводити стройові, теоретичні та практичні заходи для співробітників.
➤ Покращення взаємодії між підрозділами — забезпечити нормальну комунікацію та спільну роботу.
➤ Робота з особовим складом — вислуховувати пропозиції співробітників та допомагати у вирішенні проблем.

➤ Допомога керівництву — виконувати доручення Начальника ГУНПУ та брати участь у прийнятті важливих рішень.

Дата подання: 06.09.2026

Підпис:
Джеррі Ломакін

Іван Дубік

З-L НПУ Центральна Україна
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
31
Реакції
14
Бали
469
openGraphImage.jpg

1. Ваш ігровий NickName (українською): Іван Дубік.
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень: Лейтенант [6] | 28 рівень.
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище: Іван Дубік.
4. Ваш реальний вік: 18.
5. Місто, в якому ви проживаєте: Київська область.
6. Ваш тег у Telegram: Надам при співбесіді.
7. Ваш актуальний логін у Discord: vani4ka_molodoy.
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме): Лідер УЗ, радник ВРУ, підполковник СБУ.
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?: Мав досвід на керівних посадах, тому ознайомлений як і що, вмію працювати в команді.
10. Ваші розгорнуті ідеї та плани для розвитку фракції НПУ: Розповім на співбесіді.
Дата подання: 07.09.2026
Підпис: Vani4ka

Владислав Воробей

Ігровий Помічник
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
361
Реакції
129
Бали
443

📢
ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Повідомляємо, що прийом заявок на посаду Заступника Головного управління Національної поліції України завершено. Усі подані кандидатури будуть опрацьовані та розглянуті керівництвом у встановленому порядку.
📌
Інформацію щодо результатів допуску кандидатів до подальшого етапу відбору буде доведено додатково, трохи пізніше. Просимо кандидатів очікувати на офіційне оголошення результатів та не турбувати керівництво щодо статусу заявки до моменту публікації відповідної інформації.

Дякуємо всім за проявлену ініціативу та бажаємо успіхів!

Владислав Воробей

Ігровий Помічник
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
361
Реакції
129
Бали
443
📢 РЕЗУЛЬТАТИ ВІДБОРУ КАНДИДАТІВ
НА ПОСАДУ ЗАСТУПНИКА ГУ НПУ

Керівництвом Головного управління Національної поліції України було завершено розгляд поданих заявок на посаду Заступника ГУ НПУ.
Загалом на участь у відборі було подано 8 кандидатур. За результатами первинного розгляду 4 кандидати допущені до наступного етапу відбору:
🥇 1. Артем ПРИТ
🥈 2. Ілля МЕДВІДЬ
🥉 3. Олександр САЛТІВСЬКИЙ
🏅 4. Іван ДУБІК

📌 Зазначені кандидати продовжують участь у відборі та переходять до наступного етапу.
Водночас хочемо звернутися до кандидатів, які цього разу не отримали допуску.
Не варто сприймати це як поразку. Не втрачайте надії, продовжуйте працювати, розвиватися та показувати гідний результат. Попереду ще буде чимало можливостей проявити себе та довести свою професійну спроможність.
❗ Причини відмови у допуску публічно не розголошуються. Водночас кожен кандидат, який бажає отримати інформацію щодо своєї кандидатури, може звернутися до керівництва особисто та дізнатися причину відмови.
Дякуємо всім 8 кандидатам за проявлену ініціативу, зацікавленість та бажання розвиватися разом із ГУ НПУ.
Бажаємо допущеним кандидатам успіхів на наступному етапі відбору, а всім іншим — не зупинятися на досягнутому та вірити у власні сили! 🇺🇦

Наступний етап відбудеться 13.09.2026 року о 18:00, за 10 хвилин зайти до каналу «Очікування обзвону» та поставити тег [К/З-L НПУ] НікНейм!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі