Інформація НПУ | Заява на посаду Майора НПУ [На розгляді]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
551
Реакції
427
Бали
123
1776886539074.png

Заявки на посаду Майор Національної поліції України

Вимоги від кандидата:
[1] Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
[2] Бути старше 14 років (є виключення)
[3] Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;
[4] Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;
[5] Знати правила серверу/правила організацій;
[6] Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;
[7] Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;
[8] Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;
[9] Мати 10 рівень в грі.

Форма подачі заяви:

[1]
Ваш ігровий NickName:
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[3] Ваш тег в Telegram:
[4] Ваш логін в Discord:
[5] Ваш справжній вік:
[6] Які у вас є ідеї для фракції:
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?:
[8] Місто в якому проживаєте:
[9] Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:
[1] Дві та більше заявки від однієї людини - відмова;
[2] Копіювання заявки - відмова;
[3]
Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;
[4]
Нікнейм повинен бути українською мовою;
[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;
[6]
При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді: приклад: [K/М НПУ] NickName

Реєстрування
13 Бер 2026
Дописи
6
Реакції
7
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Владислав Портовий
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: ні(
[3] Ваш тег в Telegram: @h1pzy1
[4] Ваш логін в Discord: h1pzy_
[5] Ваш справжній вік: 13
[6] Які у вас є ідеї для фракції: Зробити підрозділи активніше, зробити практично всі підрозділи в Києві. Проводити багато цікавих тренувань.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?: Дисциплінований, приємний для розмови. Хочу спробувати щось нове.
[8] Місто в якому проживаєте: Дніпро
[9] Ваше звання у фракції: Молодший Лейтенант

Назарій Кишенчук

Головне Слідче Управління | Майор НПУ 03
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
41
Реакції
64
Бали
23
Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:Назарій Кишенчук
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так був майором та підполковником дквс
[3] Ваш тег в Telegram: nazariy179 (але пока там блок на тиждень)
[4] Ваш логін в Discord: nazarko01_
[5] Ваш справжній вік: 12 (прошу виключення)
1.Cистема приміювання для складу
2.Більше спільних тренуваннь
3.Роботи більше мобілізаційних постів
4.Робити власно ручні блок пости з обєктів
5.Цікаві лекції та тренування
6.змінити назву ДПП на УПП - Управління патрульної поліції
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?: компитентний швидки кубмунікабельний стараний
[8] Місто в якому проживаєте: сарни
[9] Ваше звання у фракції: 3

Останнє редагування:
Реєстрування
28 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
6
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Дмитро Рендік
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні
[3] Ваш тег в Telegram: dima03597
[4] Ваш логін в Discord: qqiwa7
Я буду проводити спільні код-5 з іншими фракціями та організовувати багато спільних БП/ПП, а також щоденні патрулі та рейди для підтримання порядку. Хочу зробити дисциплінованих бійців, підвищити рівень дисципліни у фракції та допомагати новим співробітникам швидше адаптуватися, проводити інструктажі та регулярно приймати іспити у працівників. Крім цього, планую створити підрозділ «Дорожній контроль (ДК)», де бійці щодня будуть виїжджати та евакуйовувати покинутий або пошкоджений транспорт з доріг міста, а також контролювати його стан. Також буду контролювати активність працівників, щоб у місті завжди була присутня поліція та своєчасне реагування на будь-які ситуації, і додатково введу систему звітності, перевірок та регулярні тренування для підвищення дисципліни, злагодженості та ефективності фракції.
Я відповідальний та активний гравець. Буду слідкувати за порядком у місті, допомагати працівникам поліції та проводити перевірки їхньої роботи. Також буду контролювати дисципліну особового складу, підвищувати рівень підготовки працівників і оперативно реагувати на будь-які порушення чи надзвичайні ситуації, щоб забезпечити стабільну та ефективну роботу фракції.
[8] Місто в якому проживаєте: Львів
[9] Ваше звання у фракції: Молодший Лейтинант (5)

Останнє редагування:

Андрій Німець

Старший солдат ЗСУ 03
Реєстрування
22 Бер 2026
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6
[1] Ваш ігровий NickName:Андрій Німець
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:ні
[3] Ваш тег в Telegram:mad:Hams_Tae
[4] Ваш логін в Discord:inviting_dove_74259
[5] Ваш справжній вік:13
[6] Які у вас є ідеї для фракції: inviting_dove_74259
1. Покращення підготовки та навчання
Створення «Школи Офіцерів»: проведення обов’язкових лекцій для сержантського складу перед підвищенням до молодшого лейтенанта. Це допоможе уникнути помилок у процесуальних діях.
Тренування «Екстремальне водіння»: регулярні заїзди на полігоні для відпрацювання маневрів (піт-маневри, блокування авто порушника), щоб під час переслідувань патрульні діяли професійно.
Інструктаж по Discord: створення коротких гайдів для новачків про те, як правильно користуватися рацією та каналами комунікації.
2. Взаємодія з цивільними та РП-процес
День відкритих дверей: проведення заходів, де цивільні можуть прийти до відділку, подивитися на техніку та дізнатися про роботу поліції. Це покращує імідж фракції та залучає нових гравців.
Створення «Прес-служби»: призначення відповідальної особи, яка буде робити скріншоти роботи фракції для соцмереж або ігрового форуму, щоб показувати активність НПУ.
Піші патрулі в людних місцях: окрім автопатрулів, ввести чергування на ринках чи вокзалах для контролю правопорядку та допомоги новачкам.
3. Організаційні зміни всередині
Система «Нічна зміна»: додаткові бали для підвищення або грошові премії для тих, хто патрулює в нічний час, коли в мережі мало адміністрації та старшого складу.
«Офіцер тижня»: створення дошки пошани на форумі або в Discord. Найкращий співробітник отримує не тільки гроші, а й право на позачерговий вихідний.
Відділ внутрішніх розслідувань (ВВР): невеликий підрозділ, який слідкуватиме за тим, щоб співробітники не порушували статут та не брали хабарів (контроль дисципліни).
4. Робота з іншими держструктурами
Супровід колон ЗСУ: створення постійного протоколу взаємодії, де НПУ забезпечує перекриття доріг під час перевезення боєприпасів.
Спільні блокпости з МВС: організація масштабних перевірок на в'їздах до міста для виявлення розшукуваних осіб та заборонених предметів.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?:Я відповідальний, цілеспрямований та добре знайомий з ігровими механіками проєкту. Маю бажання розвивати фракцію, допомагати молодшому складу та підтримувати високий рівень дисципліни. Готовий приділяти час покращенню роботи НПУ та активно брати участь у житті організації.
[8] Місто в якому проживаєте:Львів
[9] Ваше звання у фракції:старший сержант

Останнє редагування:

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
Ваш ігровий NickName:
Тимофій Морріс

Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
Саме так

Ваш тег в Telegram:
@krlovet

Ваш логін в Discord:
@timokha04750

Ваш справжній вік:
15

Які у вас є ідеї для фракції:
Підвищити актив фракції.
Переатестація молодшого складу.
Змінити систему підвищення.
Зробити сурову систему зняття догани.
Взаємодія з СБУ, ДКВС та ЗСУ.
ГРП та РП з цивільними на неоф. орг.

Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?
Активний, розумний, чесний, добрий, досвідчений.

Місто в якому проживаєте:
Кривий Ріг

Ваше звання у фракції:
На момент закриття, буду 3 (сержант)

Пасхальний Максим

Майор НПУ / 03 (Головний Інструктор НАВС)
Реєстрування
11 Кві 2026
Дописи
12
Реакції
12
Бали
6
[1] Ваш ігровий NickName: Максим Пасхалочний
[3] Ваш тег в Telegram: makcpaska1
[4] Ваш логін в Discord: makcpaska
[6] Які у вас є ідеї для фракції: Зробити систему премій, або зробити другу систему наприклад, систему баллів, тоїсть щоб повиситися потрібно набрати необхідні балли, наприклад Сержант [3] > Старший сержант [4] потрібно 35 баллів, в системі підвищення написани наприклад: Посадити людину в рошику - 5 баллів, Виписати штраф - 2 балла, участь на БП - 7 баллів. і т.д.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?: Чесно не знаю, просто щоб я получив опит на посаді. А так я адекватний і активний
[8] Місто в якому проживаєте: Хмельницький
[9] Ваше звання у фракції: Сержант [3]

Реєстрування
16 Січ 2026
Дописи
45
Реакції
9
Бали
11
[1] Ваш ігровий NickName:
Віталій Зеля
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
Так, мав досвід на посаді капітана та заступника командира підрозділу. Відповідав за організацію роботи складу, проведення тренувань та контроль дисципліни.
[3] Ваш тег в Telegram:
@Vitaliy2090
[4] Ваш логін в Discord:
vitaliy000161
[5] Ваш справжній вік:
14 років
Введення регулярних тренувань для підвищення рівня РП
Покращення системи підвищень (за активність і заслуги)
Проведення спільних операцій з іншими фракціями
Контроль дисципліни та субординації
Створення внутрішніх заходів для згуртування колективу
Я відповідальний, активний та маю досвід керування. Вмію працювати в команді та приймати швидкі рішення в складних ситуаціях. Готовий розвивати фракцію та допомагати новачкам.
[8] Місто в якому проживаєте:
Київ
[9] Ваше звання у фракції:
4 порядкове звання (Старший Сержант)

Останнє редагування:

Артем223344

Новий гравець
Реєстрування
8 Гру 2025
Дописи
5
Реакції
3
Бали
6
[1] Ваш ігровий NickName:Артем Кентович
[3] Ваш тег в Telegram:artemKkaKent
[4] Ваш логін в Discord:artemkentovich
[5] Ваш справжній вік:13(прошу виключення)
[6] Які у вас є ідеї для фракції:додати підрозділ КП-кримінальна поліція займається боротьбою зі злочиністю.Пошук осіб, які переховуються, а також слідів злочинів.Проводити більше код 5 зробити що в 12.00,16.00,20.00 було підвищення кому потрібно це щоб всі були дисципліновані робити більше ГРП з ЗСУ,СБУ,ДКВС.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?:я відповідальний,приймаю швидкі рішення,допомагаю новачкам.
[8] Місто в якому проживаєте:Дніпро
[9] Ваше звання у фракції:4 старший сержант

Кирилл Ведмідь

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
211
Реакції
256
Бали
108
Результати розгляду заявок на посаду Майора НПУ

Схвалені кандидати:

Максим Пасхалочний
Андрій Німець
Дмитро Рендік
Назарій Кішенчук
Владислав Портовий

Відмовлені кандидати:

Артем Кентович не співпадає на форумі нік з заявкою
Віталій Зеля не співпадає на форумі нік з заявкою
Тимофій Морріс неготові до співпраці

Інформація:

Співбесіда буде проводитися у спецзв'язку (Діскорд) 01.05.2026 О 21:00, час може буде змінений.
Всіх прошу знаходитись в офіційному Діскорд каналі 03 серверу UG у каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити нік нейм за формою [К/М НПУ]​

Павло Садовський

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
138
Реакції
49
Бали
33
[1] Ваш ігровий NickName: Павло Садовський
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так точно,був,відстояв свій срок як потрібно
[3] Ваш тег в Telegram: ZLOY_PASHUTKA
[4] Ваш логін в Discord: pa1_6
[5] Ваш справжній вік: 14,буде 15 через 2 місяця
[6] Які у вас є ідеї для фракції: Зробити більше ГРП,зробити код-6 по часам,но якщо щось не получається то код-6 просто не буде.Щодений виїзд на (БП/ПП),так як майор також може виїдзжати на (БП/ПП)
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?: Я стресостійкий,знаю підход до людей,так як був інструктором Підрозділа(ССО-специальні сили операцій,це дуже файний підрозділ).Тому знаю підхід до бійців
[8] Місто в якому проживаєте: Харків
[9] Ваше звання у фракції: Поки що 6,но буде 7

Павло Нутелла

Новий гравець
Реєстрування
22 Лют 2025
Дописи
3
Реакції
4
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName:Павло Нутелла
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так точно
[3] Ваш тег в Telegram: jajaemdetej
[4] Ваш логін в Discord: jajemdetej_49604
[5] Ваш справжній вік:13прошу виключення
[6] Які у вас є ідеї для фракціїпровадити багато нових тренувань система кращий боєць тижня-введення премій або додаткових балів для тих хто активно проявляє себе в патрулях або на постах,допомагати новим гравцям швидше влитись у фракцію,покращення дисципліни у фракції,запровадити регулярні навчання (тактика, стрільба, командна робота),робити масштабні РП-операції разом з іншими фракціями,мотивувати бійців через систему премій,покращити актив фракції у вечірній час
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?вважаю що підходжу на посаду майора тому що я відповідальний та маю досвід праці з людми,вмію організовувати колектив підтримувати дисципліну та проводити тренування,готовий розвивати фракцію та допомагати бійцям стати кращими
[8]
Місто в якому проживаєте:Одеса
[9] Ваше звання у фракції:3

Останнє редагування:
Реєстрування
28 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
6
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Дмитро Рендік
[3] Ваш тег в Telegram: dima03597
[4] Ваш логін в Discord: qqiwa7
Я буду проводити спільні код-5 з іншими фракціями та організовувати багато спільних БП/ПП, а також щоденні патрулі та рейди для підтримання порядку. Хочу зробити дисциплінованих бійців, підвищити рівень дисципліни у фракції та допомагати новим співробітникам швидше адаптуватися, проводити інструктажі та регулярно приймати іспити у працівників. Крім цього, планую створити підрозділ «Дорожній контроль (ДК)», де бійці щодня будуть виїжджати та евакуйовувати покинутий або пошкоджений транспорт з доріг міста, а також контролювати його стан. Також буду контролювати активність працівників, щоб у місті завжди була присутня поліція та своєчасне реагування на будь-які ситуації, і додатково введу систему звітності, перевірок та регулярні тренування для підвищення дисципліни, злагодженості та ефективності фракції.
Я відповідальний та активний гравець. Буду слідкувати за порядком у місті, допомагати працівникам поліції та проводити перевірки їхньої роботи. Також буду контролювати дисципліну особового складу, підвищувати рівень підготовки працівників і оперативно реагувати на будь-які порушення чи надзвичайні ситуації, щоб забезпечити стабільну та ефективну роботу фракції.
[8] Місто в якому проживаєте: Львів
[9] Ваше звання у фракції: Лейтинант (6)

Денис Лукас

Новий гравець
Реєстрування
4 Тра 2026
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
1] Ваш ігровий NickName:Денис Лукас
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: саме так
[3] Ваш тег в Telegram: saydfof
[4] Ваш логін в Discord:prodisok
[5] Ваш справжній вік:14 скоро 15
У мене є кілька ідей для розвитку фракції НПУ. По-перше, покращити дисципліну та субординацію серед співробітників, щоб кожен чітко знав свої обов’язки. По-друге, проводити регулярні тренування (РП ситуації, затримання, погоні), щоб підвищити рівень гри та професіоналізм. Також планую впровадити систему премій та мотивації для активних гравців. Окрім цього, хочу частіше організовувати спільні операції з іншими фракціями для більш цікавого геймплею. І ще одна ідея — це контроль за порушеннями та швидке реагування на виклики, щоб підвищити авторитет НПУ на сервері.

[7] Чому саме ви повинні зайняти посажу майор:
Я вважаю, що саме я повинен зайняти посаду майора НПУ, тому що я відповідальний, дисциплінований та вмію швидко приймати рішення у складних ситуаціях. Я добре знаю правила сервера і завжди дотримуюсь їх. Маю лідерські якості, вмію організувати роботу колективу та підтримувати порядок у підрозділі готовий нести відповідальність за свої дії та дії підлеглих,а також працювати на благо дежравної структури забеспечуючи порядок і беспеку на сервері
посаду майор НПУ?:
[8] Місто в якому проживаєте:сокаль
[9] Ваше звання у фракції:6 скоро буду 7

Саня Чібупель

Новий гравець
Реєстрування
17 Бер 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
[1] Ваш ігровий NickName:Андрій Німець
[3] Ваш тег в Telegram:mad:Hams_Tae
[4] Ваш логін в Discord:inviting_dove_74259
[5] Ваш справжній вік:13
[6] Які у вас є ідеї для фракції: inviting_dove_74259
1. Покращення підготовки та навчання
Створення «Школи Офіцерів»: проведення обов’язкових лекцій для сержантського складу перед підвищенням до молодшого лейтенанта. Це допоможе уникнути помилок у процесуальних діях.
Тренування «Екстремальне водіння»: регулярні заїзди на полігоні для відпрацювання маневрів (піт-маневри, блокування авто порушника), щоб під час переслідувань патрульні діяли професійно.
Інструктаж по Discord: створення коротких гайдів для новачків про те, як правильно користуватися рацією та каналами комунікації.
2. Взаємодія з цивільними та РП-процес
День відкритих дверей: проведення заходів, де цивільні можуть прийти до відділку, подивитися на техніку та дізнатися про роботу поліції. Це покращує імідж фракції та залучає нових гравців.
Створення «Прес-служби»: призначення відповідальної особи, яка буде робити скріншоти роботи фракції для соцмереж або ігрового форуму, щоб показувати активність НПУ.
Піші патрулі в людних місцях: окрім автопатрулів, ввести чергування на ринках чи вокзалах для контролю правопорядку та допомоги новачкам.
3. Організаційні зміни всередині
Система «Нічна зміна»: додаткові бали для підвищення або грошові премії для тих, хто патрулює в нічний час, коли в мережі мало адміністрації та старшого складу.
«Офіцер тижня»: створення дошки пошани на форумі або в Discord. Найкращий співробітник отримує не тільки гроші, а й право на позачерговий вихідний.
Відділ внутрішніх розслідувань (ВВР): невеликий підрозділ, який слідкуватиме за тим, щоб співробітники не порушували статут та не брали хабарів (контроль дисципліни).
4. Робота з іншими держструктурами
Супровід колон ЗСУ: створення постійного протоколу взаємодії, де НПУ забезпечує перекриття доріг під час перевезення боєприпасів.
Спільні блокпости з МВС: організація масштабних перевірок на в'їздах до міста для виявлення розшукуваних осіб та заборонених предметів.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?:Я відповідальний, цілеспрямований та добре знайомий з ігровими механіками проєкту. Маю бажання розвивати фракцію, допомагати молодшому складу та підтримувати високий рівень дисципліни. Готовий приділяти час покращенню роботи НПУ та активно брати участь у житті організації.
[8] Місто в якому проживаєте:Львів
[9] Ваше звання у фракції:старший сержант

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
551
Реакції
427
Бали
123
Результати розгляду заявок на посаду Майора НПУ

Схвалені кандидати:

Павло Садовський
Павло Нутелла
Дмитро Рендік
Денис Лукас

Відмовлені кандидати:

Андрій Німець не співпадає на форумі нік з заявкою

Інформація:

Співбесіда буде проводитися у спецзв'язку (Діскорд) 12.05.2026 О 21:30, час може буде змінений.
Всіх прошу знаходитись в офіційному Діскорд каналі 03 серверу UG у каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити нік нейм за формою [К/М НПУ]

Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
12
Реакції
9
Бали
8
IMG_2474.jpeg

[1] Ваш ігровий NickName:Святослав Атаманович😊
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:ніяк ні але готовий до своєї посади Майора🫡
[3] Ваш тег в Telegram:mad:Svat1k11
[4] Ваш логін в Discord:mad:bos1k
[5] Ваш справжній вік: 14.5 (прошу включення)1️⃣4️⃣
╔═══════ 🚔 ІДЕЇ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ НПУ 🚔 ═══════╗
[1]✨ • Зробити стабільний графік Code-5 або реєстрацію на нього з КД 30 хвилин.
[2]🚨 • Частіше проводити Code-5 / Code-6 та різні РП-ситуації між о/с.
[3]🏆 • Організовувати міні-змагання на премії для підняття активу та мотивації.
[4]📚 • Регулярно перевіряти о/с на знання:
➤ Законів
➤ Статуту
➤ Ten-кодів
➤ Субординації
[5]⚖️ • Посилити дисципліну та контроль за прогулюванням змін.
[6]🚓 • Проводити більше рейдів та патрулів по небезпечних районах (наприклад ЦР).⚔️
[7]🪖 • Організовувати спецоперації з іншими фракціями:
➤ Штурм будівель
➤ Зачистка територій
➤ Замінування/розмінування разом із ДСНС.👨‍🚒
[8]🩺 • Запрошувати МОЗ для проведення лекцій та тренувань з ПМД.👨‍⚕️
[9]🏢 • Посилити охорону будівлі НПУ для зменшення нападів.🛡️🔫
🌃 • Покращити вечірній актив та частіше виїжджати на БП/ПП.
[10]👮 • Додати інструкторів у кожен підрозділ та проводити міні-обзвони.
[11]📖 • Проводити лекції та тренування для підвищення рівня РП.
[12]⚔️ • Для КОРДу час від часу збирати код-5 та брати ОТЗ та затримувати небезпечних злочинців.
[13]🏥Проводити лекції по темі ПМД-Перша Медична Допомога🏥.
[14]🚔Та проводити лекції по темі автопарк службових автомобілів.
[15]Проводити різні,цікаві ГРП з іншими фракціями.🪖👮‍♂️🚔🚓
[16]🎯 •Видавати цікаві завдання для о/с протягом робочої зміни.👮‍♂️
[17]📅 • Звільняти неактивних співробітників після 7 днів неактиву.
[18]🔫 • Посилити тренування зі стрільби та тактики:👮‍ (наприклад на страйк болі)
➤ Одна група атакує
➤ Інша обороняється
[19]💬 • Збирати весь о/с та с/с у Discord для обговорення планів та розвитку,ідей для фракції.👮‍♂️
[20]🚗 • Проводити тренування з водіння службових автомобілів.🚔
[21]👕 • Змінити капітанську форму на більш сучасну та практичну.👮‍♂️
╚═══════════════════════
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора:
💪 Я вважаю, що гідний посади Майора НПУ, тому що я стресостійкий, активний та відповідальний гравець. Добре знаю правила серверу, закони та готовий вирішувати складні ситуації.
🎯 Моя головна мета — зробити фракцію НПУ більш активною, дисциплінованою та цікавою для всього особового складу.
🚔 Я готовий регулярно виїжджати на патрулі, БП/ПП, проводити Code-5, тренування та різні РП-заходи.
🏆 Також буду організовувати міні-змагання на премії для підвищення мотивації о/с, слідкувати за порядком у місті та підтримувати дисципліну у фракції.
🤝 Я готовий допомагати складу, підтримувати актив та вкладати багато часу у розвиток НПУ.
🔥 ГОТОВИЙ ДО ВСЬОГО!
[8] Місто в якому проживаєте:Шацьк(Село)🌃
[9] Ваше звання у фракції:Молодший Лейтенант🥇🫡
Ваше рішення чи обирати мене!!!😉
IMG_2475.jpeg
((((((Я старався))))))

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі