Звіти НПУ | Заяви на відпустку

Пaвло Грушко

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
560
Реакції
133
Бали
88
dd1377e379281a9b1336017516d5b0f6.jpg

Заяви на відпустку для працівників Національної Поліції Подільського Краю

Критерії для отримання відпустки
  1. Пропрацювати 7 днів від моменту заразування на службу
  2. Немати активних доган та попереджень
Додаткова інформація
  • Кожному працівнику надається право взяти 7 днів відпустки щомісяця.
  • В окремих випадках за дозволом Генерала термін максимальної відпустки може бути збільшений.

Форма подачі заяви
Керівництву Національної поліції Подільського Краю
Від: "Посада" "Ім'я Прізвище"
Національної поліції Подільського Краю.
Заява на відпустку
Я "Ім'я, прізвище" "посада" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від дд.мм.рррр до дд.мм.рррр. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: дд.мм.рррр

Підпис: .

Арт Кефірич

Майор ДСНС 06
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
51
Реакції
43
Бали
23
Від: "Сержанта" "Арт Кефірич"
Заява на відпустку
Я "Арт Кефірич" "Сержант" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 14.06.2026 до 28.06.2026 . На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: 13.06.2026
Підписo_O.Кефір

Пaвло Грушко

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
560
Реакції
133
Бали
88
Від: "Сержанта" "Арт Кефірич"
Заява на відпустку
Я "Арт Кефірич" "Сержант" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 14.06.2026 до 28.06.2026 . На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: 13.06.2026
Підписo_O.Кефір
Вітаю! Шановний п. Кефірич, з радістю повідомляю вас про те, що вашу заяву:
Схвалено!

Петро Херсонський

Новий гравець
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
22
Реакції
1
Бали
8
Від: "Капітана" "Петра Херсонського"
Заява на відпустку
Я "Петро Херсонський" "Капітан" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 16.06.2026 до 28.06.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Останнє редагування:

Сергій Шмигельский ꑭ

ТВО Генрал Нац. поліції | Подільський Край [06]
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
223
Реакції
95
Бали
33
Від: "Капітана" "Петра Херсонського"
Заява на відпустку
Я "Петро Херсонський" "Капітан" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 17.06.2026 до 28.06.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Вітаю! Шановний п. Херсонський, з радістю повідомляю вас про те, що вашу заяву:

Схвалено!

Олександ_Фраген

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2025
Дописи
47
Реакції
3
Бали
13
Від: Капітан Олксандр Фраген
Заява на відпустку
Я Олександр Фраген Капітан Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 21.0.6.2026 до 24.06.2026 На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата:20.06.2026
Підпис:Sntino

Пaвло Грушко

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
560
Реакції
133
Бали
88
Від: Капітан Олксандр Фраген
Заява на відпустку
Я Олександр Фраген Капітан Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 21.0.6.2026 до 24.06.2026 На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата:20.06.2026
Підпис:Sntino
Вітаю! Шановний п. Фраген, з радістю повідомляю вас про те, що вашу заяву:
Схвалено!

Владислав Плетінь

Громадянин
Реєстрування
13 Кві 2024
Дописи
68
Реакції
3
Бали
53
Від: Старшого сержанта Влада Плетіня
Заява на відпустку
Я Влад Плетінь Старший сержант Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 23.06.2026 до 27.06.2026 На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: 23.06.2026я
Підпис: ПВр

Пaвло Грушко

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
560
Реакції
133
Бали
88
Вітаю! Шановний п. Плетінь, з радістю повідомляю вас про те, що вашу заяву:
Схвалено!

Олександр Соколов

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
582
Реакції
158
Бали
103
Від: Мл.Лейтенант Олександр Соколов
Заява на відпустку
Я Олександр Соколов Мл.Лейтенант Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 26.06.2026 до 02.06.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: 26.06.2026
Підпис: SOKOLOV

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
223
Реакції
95
Бали
33
Від: Мл.Лейтенант Олександр Соколов
Заява на відпустку
Я Олександр Соколов Мл.Лейтенант Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 26.06.2026 до 02.06.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: 26.06.2026
Підпис: SOKOLOV

Вітаю! Шановний п.Соколов, нажаль повідомляю вас про те, що вашу заяву:

Відмовлено!

Активна догана!

Останнє редагування:
Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
60
Реакції
16
Бали
13
Від: "Старший Лейтинант" "Андрій Танчук"

Я Андрій Танчук СТарший Лейтенант Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 27.06.2026 до 02.06.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: 27.06.2026
Підпис: 4ndr1yk0

Пaвло Грушко

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
560
Реакції
133
Бали
88
Від: "Старший Лейтинант" "Андрій Танчук"

Я Андрій Танчук СТарший Лейтенант Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 27.06.2026 до 02.06.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: 27.06.2026
Підпис: 4ndr1yk0

Вітаю! Шановний п. Танчук, з радістю повідомляю вас про те, що вашу заяву:
Схвалено!

Maksym koba

Новий гравець
Реєстрування
24 Кві 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
Заява на відпустку
Я "Максим Коба" "Капітан Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 28.06.2026 до 03.06.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
223
Реакції
95
Бали
33

Вітаю! Шановний п.Коба, нажаль повідомляю вас про те, що вашу заяву:

Відмовлено!

Рапорт не по формі

Maksym koba

Новий гравець
Реєстрування
24 Кві 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
Від: "Капітана" "Максим коба"
Заява на відпустку
Я "Максим Коба" "Капітан" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном Від 28.06.2026 до 03.06.2026. . На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Пaвло Грушко

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
560
Реакції
133
Бали
88
Від: "Капітана" "Максим коба"
Заява на відпустку
Я "Максим Коба" "Капітан" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном Від 28.06.2026 до 03.06.2026. . На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.
Вітаю! Шановний п. Коба, з радістю повідомляю вас про те, що вашу заяву:
Схвалено!

Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
60
Реакції
16
Бали
13
Від: "Підполковника" "Андрій Танчук"

Я Андрій Танчук підполковник Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 05.07.2026 до 13.07.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
223
Реакції
95
Бали
33
Від: "Підполковника" "Андрій Танчук"

Я Андрій Танчук підполковник Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 05.07.2026 до 13.07.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Вітаю! Шановний п. Танчук, з радістю повідомляю вас про те, що вашу заяву:

Схвалено!

Гарного відпочинку!

Марк Петренко

Новий гравець
Реєстрування
22 Чер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
3
Керівництву Національної поліції Подільського Краю Від "Капітана" "Марк Петренко" Національної поліції Подільського Краю. Я,"Марк Петренко" "Капітан" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки. Терміном від 08.07.2026 до 14.07.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі