Важливо НПУ | Заяви на відпустку

Денис Тимошик

Генерал НПУ | Подільський край
Лідер
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,391
Реакції
4,157
Бали
508
РАПОРТ НА НАДАННЯ ВІДПУСТКИ
Відпустка надається співробітникам, які сумлінно виконують свої обов'язки та не мають чинних дисциплінарних стягнень. Рапорт має бути поданий не пізніше ніж за 24 години до початку запланованої відпустки.

Правила подання:
Максимальний термін відпустки - 7 днів.
Під час відпустки заборонено перебувати у формі та виконувати службові обов'язки.
У разі порушення статуту під час відпустки, вона анулюється, а співробітник отримує догану або звільнення.
Якщо працівник має догану - рапорт буде відмовлено.
Рапорт на відпустку для працівників зі званням сержант [03] - підполковник (10) перевіряє генерал та полковники.

Рапорт повинен бути оформлений за встановленою формою.
За надзвичайних обставин керівництво може застосувати виняток із загального порядку.

Начальнику Головного управління Національної поліції України
Генерал Тимошику Денису Володимировичу
Від: «П.І.Б»

РАПОРТ
Я, [П.І.Б.], прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з [дата початку] по [дата закінчення] у зв’язку з [сімейними обставинами / станом здоров’я / — зазначити потрібне].
Зобов’язуюсь після закінчення відпустки своєчасно приступити до виконання службових обов’язків.

До рапорту додаю копії документів:
• посвідчення
• трудова книжка

Дата та підпис.​

Реєстрування
4 Чер 2026
Дописи
13
Реакції
13
Бали
6
Від: Вова Шмигельський

РАПОРТ
Я, Вова Шмигельський , прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 26.09.2026 по 30.09.2026 у зв’язку з [сімейними обставинами / станом здоров’я / — зазначити потрібне].за сімейними обставенами
Зобов’язуюсь після закінчення відпустки своєчасно приступити до виконання службових обов’язків.

• посвідченнятик
• трудова книжкатик

Дата та підпис.26.09.2026

Денис Тимошик

Генерал НПУ | Подільський край
Лідер
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,391
Реакції
4,157
Бали
508
Від: Вова Шмигельський

РАПОРТ
Я, Вова Шмигельський , прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 26.09.2026 по 30.09.2026 у зв’язку з [сімейними обставинами / станом здоров’я / — зазначити потрібне].за сімейними обставенами

• посвідченнятик
• трудова книжкатик

Дата та підпис.26.09.2026
Вітаю, схвалено.

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
66
Реакції
12
Бали
362
РАПОРТ
Я, Микита Якименко , прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з [ю 30.09.2026 по 12.10.2026 у зв’язку з сімейними обставинами.
(( посвідчення та трудову надати не можу уїхав з міста там де компʼютер ))

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі