Важливо НПУ | Заяви на переведення

Пaвло Грушко

Генерал Нац. поліції Подільського Краю
Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88
Керівництву Національної поліції Подільського Краю
Від: " Серзжант (5)" "Микита Кент"
"ЗСУ"
Заява на переведення
Я " Мекита Кент" "Сержант (5)" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "Сержант (3)". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:
Паспорт, посвідчення, військовий квиток, мед. книгу, трудову книгу та дозвіл на переведення від керівництва.
*вставляєте посилання на документи*

Паспорт: https://postimg.cc/p5TJFCdZ
посвідчення: https://postimg.cc/NL1JqJ3k
військовий квиток: https://postimg.cc/c6Q9y9pQ
мед. книгу: https://postimg.cc/9zG85869
трудову книгу: https://postimg.cc/Thr7M7zn
дозвіл на переведення від керівництва: https://postimg.cc/RJQX7h15
Дата: 22.06.2026
Підпис: НеКіТ
Схвалено.
Зв'яжіться зі мною через спец. зв'язок.

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88
Я "Кевін Карпенко" "Ст.Солдат" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "вказуйте посаду на яку буде здійснено переведення". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

Паспорт, посвідчення, військовий квиток, мед. книгу, трудову книгу та дозвіл на переведення від керівництва.
*вставляєте посилання на документи* тик
Відмовлено.
Причина - заява не є повноцінною.

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88

Від: "Старший солдат" "Роман Сущик"

"ЗСУ"

Заява на переведення

Я "Роман, Сущик" "Старший солдат" "збройні сили України" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "рядового ". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

*вставляєте посилання на документи: https://imgpile.com/p/qTPXXJz

Дата: 22.06.2028

Підпис: R.S.
Відмовлено.
Причина - дані з трудової книги є застарілими.

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88

Від: "Капрал" "Саня Сірок"

"ЗСУ"

Заява на переведення

Я "Саня Сірок" "Капрал" "збройні сили України" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "рядового ". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

*вставляєте посилання на документи: https://postimg.cc/gallery/mPPV0hP

Схвалено.

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88
Від: "Старшого Солдата" "Артем Гуренко"
"ЗСУ"​

Заява на переведення
Я "Артем Гуренко" "Старший Солдат" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "вказуйте посаду на яку буде здійснено переведення". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:​

Паспорт, Тиць

посвідчення,Тиць

військовий квиток,Тиць

мед. книгу,Тиць

трудову книгу,Тиць

та дозвіл на переведення від
керівництва.Тиць

Підпис: А.Гуренко
Відмовлено.
Причина - в заяві не вказані усі необхідні дані.

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88
Від: "Старший Солдат" "Олексій Мажора"
"ЗСУ"
Заява на переведення
Я "Олексій Мажора" "Старший Солдат" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "вказуйте посаду на яку буде здійснено переведення". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

Паспорт

посвідчення,

військовий квиток,

мед. книгу,

трудову книгу,

та дозвіл на переведення від керівництва.

Папка з документами

Підпис: О.Мажора
Відмовлено.

Артем Гуренко

Новий гравець
Реєстрування
17 Лип 2025
Дописи
19
Реакції
0
Бали
8
Керівництву Національної поліції

Подільського Краю

Від: "Старшого Солдата" "Артем Гуренко" "ЗСУ"

Заява на переведення Я "Артем Гуренко" "Старший Солдат" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "вказуйте посаду на яку буде здійснено Перевід Рядовий". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

Паспорт, Тиць

посвідчення,Тиць

військовий квиток, Тиць

мед. книгу, Тиць

трудову книгу, Тиць

та дозвіл на переведення від керівництва.Тиць

Кевін Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
18 Сер 2024
Дописи
81
Реакції
123
Бали
38
Я "Кевін Карпенко" "Ст.Солдат" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "вказуйте посаду на яку буде здійснено переведення". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

Roman.ssj

Новий гравець
Реєстрування
13 Чер 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1

"ЗСУ"

Заява на переведення

Я "Роман, Сущик" "Старший солдат" "збройні сили України" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "рядового ". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

*вставляєте посилання на документи: https://imgpile.com/p/0kRm5eH

Олексій Мажора

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
"ЗСУ"
Заява на переведення
Я "Олексій Мажора" "Старший Солдат" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "Рядовий". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

Паспорт

посвідчення,

військовий квиток,

мед. книгу,

трудову книгу,

Папка з документами

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88
Керівництву Національної поліції

Подільського Краю

Від: "Старшого Солдата" "Артем Гуренко" "ЗСУ"

Заява на переведення Я "Артем Гуренко" "Старший Солдат" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "вказуйте посаду на яку буде здійснено Перевід Рядовий". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

Паспорт, Тиць

посвідчення,Тиць

військовий квиток, Тиць

мед. книгу, Тиць

трудову книгу, Тиць

та дозвіл на переведення від керівництва.Тиць

Схвалено.
(трудову книгу фіксуйте на кінці)

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88

Відмовлено.
Причина - заява не є повноцінною.

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88

"ЗСУ"

Заява на переведення

*вставляєте посилання на документи: https://imgpile.com/p/0kRm5eH

Схвалено.

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88
"ЗСУ"
Заява на переведення
Я "Олексій Мажора" "Старший Солдат" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "Рядовий". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

Паспорт

посвідчення,

військовий квиток,

мед. книгу,

трудову книгу,

Папка з документами

Схвалено.

Кевін Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
18 Сер 2024
Дописи
81
Реакції
123
Бали
38
Від: "Ст.Солдат" "Кевін Карпенко"
"ЗСУ"
Заява на переведення

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88
"ЗСУ"
Заява на переведення

Відмовлено.

"вказуйте посаду на яку буде здійснено переведення"
(не заповнено)

Кевін Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
18 Сер 2024
Дописи
81
Реакції
123
Бали
38
"ЗСУ"
Заява на переведення
Я "Кевін Карпенко" "Ст.Солдат" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "Рядовий". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88
"ЗСУ"
Заява на переведення
Я "Кевін Карпенко" "Ст.Солдат" "ЗСУ" прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "Рядовий". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:

Схвалено.

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
542
Реакції
123
Бали
88
До 20:20 очікую всіх кому було схвалено заяву на переведення в холі.

Іван Негатив

Новий гравець
Реєстрування
11 Лис 2025
Дописи
16
Реакції
1
Бали
8
Від: Майора ДКВС Івана Негативна
Заява на переведення
Я Іван Негатив Майор ДКВС прошу розглянути мою кандидатуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду Капітана. Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи: ( всі документи в одній папці

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі