Важливо НПУ | Заяви на посаду "Майор" [Відкрито]

Владислав Альварез

Я ваши деньги не считаю - вы не считайте мои
Лідер
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
147
Реакції
142
Бали
88
1783671664830.png

Заяви на офіцерський склад, посаду "Майора" Національної полціції Подільського Краю
Вимоги до кандидата:
Мінімальний вік - 15 років.
Рівень ігрового акаунту - 10+.
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді.
Не перебувати у Чорних списках.
Відсутність критичних порушень.
Середній добовий онлайн 3+ години до та після створеної заяви.
Знання
правил UKRAINE GTA, держ.орг., лідерів та заступників, RP термінів та даної організації.
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заяві та на сервері.
Мати глибокі знання про роботу фракції та розуміти її діяльність!
Бути готовим подавати щотижневий звіт.
Мати робочий мікрофон.
Форма подачі:
1) Ваш ігровий NickName:
2) Ваш ігровий рівень:
3) Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?:
4) Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
5) Чи був у вас досвід на посаді старшого ОС/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
6) Які в вас є ідеї для фракції (будьте готові розказати про них на обзвоні):
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?:
1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:
2) Ваш тег в Telegram:
3) Ваш тег в Discord:
4) Ваш справжній вік:

Додаткова інформація:
Можливі причини відмови:
Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.
Не відповідність вимогам.
Флуд/Оффтоп
Подано заяви на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм не відповідає правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на сервері.
Недовіра від Генерала/слідкуючого.

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
25
Реакції
5
Бали
8
ІС інформація
1) Ваш ігровий NickName:Петро Херсонський
2) Ваш ігровий рівень:24
3) Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?:Саме так!
4) Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Саме так!
5) Чи був у вас досвід на посаді старшого ОС/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):я був на 10 званні в МОЗ на 03 сервері
Планую розвивати НПУ через покращення навчання співробітників. Це допоможе підвищити ефективність роботи фракції та її активність на сервері.

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Заслуговую на звання Майора НПУ завдяки своєму досвіду, дисциплінованості та відповідальному ставленню до служби та як я на посаді Капітан від 18.05.2026. Я добре знаю правила фракції.

ООС ісформація
1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:Зан Роман
2) Ваш тег в Telegram: @bober_kurvu
3) Ваш тег в Discord:skom246
4) Ваш справжній вік:14(Прошу виключення)

Коля Зубров

Новий гравець
Реєстрування
27 Вер 2025
Дописи
19
Реакції
2
Бали
8
1) Ваш ігровий NickName: Коля

Дніпровський

2) Ваш ігровий рівень: 10

3) Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?:Саме так!

4) Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Саме так!

5) Чи був у вас досвід на посаді старшого ОС/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):я був на 10 званні в МОЗ на 01 сервері

Планую Проводити код 5 співробітників. Це допоможе підвищити ефективність роботи фракції та її активність на сервері.

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Заслуговую на звання Майора НПУ завдяки своєму досвіду, дисциплінованості та відповідальному ставленню до служби та як я на посаді Сержанта від 10.07.2026. Я добре знаю правила фракції.

ООС ісформація

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Коля Дніпровський

2) Ваш тег в Telegram: @Mikola953

3) Ваш тег в Discord:mikola071202

4) Ваш справжній вік:17

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
34
Реакції
6
Бали
13
1) Ваш ігровий NickName: Руслан Швидкий
2) Ваш ігровий рівень: 15
3) Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?: Саме так!
4) Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так!
5) Чи був у вас досвід на посаді старшого ОС/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Майором та підполковником на 06 сервері
6) Які в вас є ідеї для фракції (будьте готові розказати про них на обзвоні): Цікаві тренування на теми:Битва на тайзерах так як
багато молодшого особового складу не сильно вміють ним коростуватись,тренування на тему зупинка людини так як є практичний іспит на 3 звання зупинка а дехто може навіть може не знати як це робится,також лекції на тему Термінологія законодавства,КПКУ ЗУ про НПУ КУпАП,завжди приймати іспити якщо це потрібно і допомагати народу і нашим працівникам
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Я хороша,відповідальна людна яка готова взяти на себе цю відповідальність

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Митрофанов Руслан

2) Ваш тег в Telegram: @giftfarmm
3) Ваш тег в Discord: bobric333
4) Ваш справжній вік: 14 (будь ласка прошу у вас виключення)

Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
7
Реакції
16
Бали
8
IC інформація
  1. Ваш ігровий NickName: Адам Гальчій
  2. Ваш ігровий рівень: 9 (прошу виключення, дуже хочу допомагати фракції)
  3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?: Так.
  4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Звісно.
  5. Чи був у вас досвід на посаді старшого ОС/заступника: На жаль, ні, але хочу, щоб це був мій перший вдалий досвід.
  6. Які у вас є ідеї для фракції: Проводити лекції, тренування та практичні іспити. Слідкувати за дисципліною особового складу та карати тих, хто прогулює зміну. Також хочу покращити навчання новачків, щоб підняти активність НПУ.
  7. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Я дисциплінований і наполегливий. Був Капітаном СБУ на 02 серверові та старшим лейтенантом в НПУ, тому добре знаю, як працює ця структура
  8. OOC інформація
    1. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Адам Гальчій
    2. Ваш тег в Telegram: @Admhlh
    3. Ваш тег в Discord: outrageous_chipmunk_61992
    4. Ваш справжній вік: 12 (прошу виключення, обіцяю бути адекватним і активним)

Останнє редагування:
Реєстрування
15 Вер 2024
Дописи
40
Реакції
13
Бали
13
1) Ваш ігровий NickName: Тимур Хофманн
2) Ваш ігровий рівень: 8 рівень (прошу виключення скоро 9)
3) Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?: Так
4) Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
5) Чи був у вас досвід на посаді старшого ОС/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так на 04 майор НПУ Та підполковник НПУ
6) Які в вас є ідеї для фракції (будьте готові розказати про них на обзвоні): Допомогати новичкам щоб вони мали досвід, Допомогати ст складу, приймати іспити, Покращити дисципліну, слідкуватти за складом та давати покарання за порушення, дивитися щоб склад не брав хабарі.

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Я нормальна, адекватна людина та хочу спробувати щось нове
1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Льоша
2) Ваш тег в Telegram: @Dreyvoks
3) Ваш тег в Discord: dreyvoks13

4) Ваш справжній вік: 13 (дуже сильно прошу виключення я адекватна людина та готовий справляться з обов'язками)

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Лют 2025
Дописи
40
Реакції
6
Бали
13
Адреса
[email protected]
1784049307993.png

1) Ваш ігровий NickName:Мігель Сталлоне
2) Ваш ігровий рівень: 13
3) Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?:Звісно
4) Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так!!!
5) Чи був у вас досвід на посаді старшого ОС/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):07 Майор ДКВС та 06 Підполковник ДКВС
6) Які в вас є ідеї для фракції (будьте готові розказати про них на обзвоні):щодені рп для керівників підрозділів рп штурми кожен день за змогую вчити О/С чого ми ще невчили будемо готувати разом для будь яких випадків з ЗСУ тренування збитя дронів
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Я адекватний та стресо стійкий

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:Брилка Назар
2) Ваш тег в Telegram:mad:Pein_tt
3) Ваш тег в Discord: kiashi0876
4) Ваш справжній вік: 13 прошу (виключення)

Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
90
Реакції
33
Бали
23
1) Ваш ігровий NickName:Ромчик Альварез
2) Ваш ігровий рівень:26
3) Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?:+
4) Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:+
5) Чи був у вас досвід на посаді старшого ОС/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):-
6) Які в вас є ідеї для фракції (будьте готові розказати про них на обзвоні):.
1.Обучить базою молодший склад щоб знали як та що,Проводити различні лекції про закони,статут,субординацію т.д т.п.
2.Відбивати ПП,БП,ВЧ.
3.Їздить в патруль з 2 порядковим званням-для мене це дуже важливо тому що більшість працівників коли підвищаються на 3 звання банально не знають що робити в патрулі.
4.Проводити іспити.
5.Виїзжати по орієнтуванням КОРД.
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Я грамотний та можу бути відповідальним а також дісциплінованим та в загалом думаю що впораюсь с посадою+за всю історію аккаунта не було критичих порушеннь,але були порушення протягом 2 місяців,прошу довіритися мені що їх більше не буде.
1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:Роман(Призвище не бажаю казати)
2) Ваш тег в Telegram:monocouille012
3) Ваш тег в Discord:cyxapikkk12
4) Ваш справжній вік:14(Прошу виключення)

Останнє редагування:

Арт Кефірич

Майор ДСНС 06
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
55
Реакції
43
Бали
23
1) Ваш ігровий NickName:Арт Кефірич
2) Ваш ігровий рівень:27
3) Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?:Так
4) Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
5) Чи був у вас досвід на посаді старшого ОС/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):Так.Майор ДСНС 06

Якщо я займу керівну посаду, то хочу запропонувати декілька ідей для покращення роботи фракції.
По-перше, запровадити систему наставництва, щоб кожен новий співробітник мав досвідченого наставника, який допоможе йому швидше освоїтися у фракції та вивчити всі правила.
По-друге, регулярно проводити тренування особового складу: тактичні заняття, стрілецькі тренування, відпрацювання переслідувань, затримань та роботи в екіпажі.
Також хочу проводити більше RP-заходів і спецоперацій спільно з іншими державними фракціями, щоб зробити гру цікавішою та покращити взаємодію між організаціями.
Ще одна ідея — запровадити систему заохочення активних співробітників. Найкращі працівники тижня отримуватимуть премії, грамоти або інші винагороди за свою активність і якісну службу.
Крім цього, планую проводити щотижневі перевірки знань ККУ, АК, правил серверу та внутрішніх регламентів НПУ, щоб підтримувати високий рівень підготовки особового складу.
Вважаю, що реалізація цих ідей зробить роботу НПУ більш організованою, підвищить активність співробітників і покращить рівень RolePlay у фракції.

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?:
Я вважаю, що саме я повинен зайняти посаду Майора НПУ, адже я відповідальний, дисциплінований та вмію працювати в команді. Я добре знаю правила сервера, RP-процес, ККУ, АК та внутрішній регламент фракції.

На цій посаді я буду допомагати керівництву, контролювати роботу особового складу, проводити тренування, навчати нових співробітників та стежити за дотриманням дисципліни. Також я хочу зробити фракцію більш активною, організовувати цікаві RP-заходи, спецоперації та мотивувати співробітників до якісної служби.

Я готовий приділяти достатньо часу фракції, відповідально виконувати свої обов'язки, швидко приймати рішення у складних ситуаціях та підтримувати дружню атмосферу в колективі. Вважаю, що мої якості, активність і бажання розвивати НПУ допоможуть мені гідно виконувати обов'язки Майора.
1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:Артем
2) Ваш тег в Telegram:mad:Tem1k12
3) Ваш тег в Discord:art064854
4) Ваш справжній вік:14(прошу виключення)

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі