Важливо НПУ | Заяви на посаду "Майор" [Відкриті]

Андрій Парнянський

Генерал НПУ | Подільський Край
Лідер
Реєстрування
22 Лис 2024
Дописи
276
Реакції
156
Бали
259

🏅 НПУ | ЗАЯВИ НА ПОСАДУ МАЙОРА

Національна поліція Подільського Краю​

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

📋 I. ВИМОГИ ДО КАНДИДАТА

Для подання заяви на посаду Майора [09] кандидат повинен відповідати всім встановленим вимогам:

🔹 Мінімальний вік: 13 років.
🔹 Рівень ігрового акаунта: 10+.
🔹 Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним та адекватним.
🔹 Вміти працювати в команді та організовувати роботу особового складу.
🔹 Не перебувати у Чорних списках.
🔹 Не мати критичних порушень.
🔹 Мати середній добовий онлайн від 3 годин до та після подання заяви.
🔹 Знати правила UKRAINE GTA, державних організацій, лідерів та заступників, RP-термінологію та внутрішні правила НПУ.
🔹 Форумний NickName повинен відповідати RP NickName у грі та заяві.
🔹 Мати глибокі знання структури, діяльності та внутрішньої організації НПУ.
🔹 Бути готовим регулярно подавати щотижневі звіти офіцерського складу.
🔹 Мати справний мікрофон.
🔹 Бути готовим пройти співбесіду/обзвон із керівництвом.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

II. ЩО ОЧІКУЄТЬСЯ ВІД МАЙОРА

Кандидат на посаду Майора повинен:

✅ вміти організовувати роботу підрозділу;
✅ контролювати дисципліну особового складу;
✅ проводити лекції, тренування та службові заходи;
✅ грамотно працювати з рацією та документацією;
✅ знати статут, накази та внутрішні правила НПУ;
✅ користуватися авторитетом серед особового складу;
✅ бути готовим відповідати за прийняті службові рішення;
✅ регулярно контролювати активність та роботу підлеглих.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

📝 III. ФОРМА ПОДАЧІ ЗАЯВИ

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваш ігровий NickName:
2. Ваш ігровий рівень:
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер:
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку НПУ?
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати?
8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище:
2. Ваш вік:
3. Ваш Telegram:
4. Ваш Discord:
5. Ваш середній добовий онлайн:
6. Чи маєте справний мікрофон?
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме:
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу?
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

⚠️ IV. ПРИЧИНИ ВІДМОВИ

Заявка може бути відхилена у разі:

❌ подання двох або більше заявок від однієї особи;
❌ копіювання чужої заявки;
❌ невідповідності встановленим вимогам;
❌ флуду або оффтопу в темі;
❌ одночасного подання заяв на декілька посад;
❌ наявності активних або критичних порушень на інших серверах UKRAINE GTA;
❌ невідповідності NickName встановленим правилам;
❌ невідповідності форумного NickName ігровому;
❌ відсутності Telegram;
❌ наявності порушень за останні 2 місяці;
❌ наявності критичних порушень за весь період гри;
❌ відсутності необхідної активності на сервері;
❌ недостатнього знання правил та діяльності НПУ;
❌ негативної репутації або недовіри з боку Генерала / слідкуючого;
❌ незадовільного проходження співбесіди.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

📌 V. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

1. Подання заяви не гарантує отримання посади.

2. Керівництво має право запросити додаткову співбесіду або перевірку знань.

3. У разі виявлення неправдивої інформації заявка автоматично відхиляється.

4. Кандидат повинен бути готовий підтвердити зазначений у заяві досвід.

5. Остаточне рішення щодо призначення на посаду Майора [09] приймає керівництво Національної поліції Подільського Краю.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

🏆 ОСНОВНИЙ ПРИНЦИП​

ЗНАННЯ → АКТИВНІСТЬ → ДИСЦИПЛІНА → ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ → ЛІДЕРСТВО
Майор — це не просто звання, а керівна посада, яка передбачає відповідальність за особовий склад, дисципліну та розвиток Національної поліції Подільського Краю.

Моспан Ростислав

Новий гравець
Реєстрування
16 Чер 2026
Дописи
9
Реакції
0
Бали
6
1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Ростислав Мосьпан
2. Ваш вік:14
3. Ваш Telegram:mad:ne_rastishka у мене там написано забагалось шо мені 11 років
4. Ваш Discord:bmw_f67
5. Ваш середній добовий онлайн:3-4
6. Чи маєте справний мікрофон?+
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме:я останій раз варн іза нападу
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу?+

Андрій Парнянський

Лідер
Реєстрування
22 Лис 2024
Дописи
276
Реакції
156
Бали
259
1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Ростислав Мосьпан
2. Ваш вік:14
3. Ваш Telegram:mad:ne_rastishka у мене там написано забагалось шо мені 11 років
5. Ваш середній добовий онлайн:3-4
6. Чи маєте справний мікрофон?+
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме:я останій раз варн іза нападу
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу?+
відмовлено, не написана інформація про розвиток фракції​

Реєстрування
15 Вер 2024
Дописи
45
Реакції
15
Бали
113

📝 III. ФОРМА ПОДАЧІ ЗАЯВИ​

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваш ігровий NickName: Тимур Хофманн
2. Ваш ігровий рівень: 11
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій? Так
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади? Так
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер: Ні
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку НПУ? Допомогати старшому склада - та новачкам в НПУ, Також покращіти субординацію співробітників, покращіти РП, Щотижневі тренування з тактики затримання та штурму, Регулярні лекції з ККУ, КПКУ, КУпАП , Робити БП, Працювати з іншими фракціями Тренування Лекції БП,
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати? ГСУ або КОРД
8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора? Я адекватна людина та можу знайти співпрацю з фракціями!

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Богдан Гладушко
2. Ваш вік: 13 Скоро 14 прошу виключення
3. Ваш Telegram: @Dreyvoks
4. Ваш Discord: dreyvoks13
5. Ваш середній добовий онлайн: 5 Годин в день
6. Чи маєте справний мікрофон? Так
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: Ні
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу? Так Точно!

Моспан Ростислав

Новий гравець
Реєстрування
16 Чер 2026
Дописи
9
Реакції
0
Бали
6
Ваш ігровий NickName:Ростислав Мосьпан
Ваш ігровий рівень: 21
Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?: Так, повністю ознайомлений та зобов'язуюсь їх дотримуватись.
Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?: Так, готовий нести повну відповідальність.
Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер: Ні, не мав, але чітко розумію відповідальність посади, швидко навчаюся та готовий повністю викладатися на роботі.
Які у вас є ідеї щодо розвитку Національної поліції Подільського Краю?:
- Проведення регулярних спільних тренувань з іншими держструктурами (ЗСУ, СБУ, ДСНС) для покращення координації.
- Створення нових унікальних квестів або внутрішніх заходів для мотивації особового складу.
- Покращення системи преміювання за активну роботу та нічні чергування.
- Оновлення системи лекцій та практичних іспитів для академії.
Як ви плануєте покращити роботу офіцерського складу та підрозділів НПУ?:
- ПП та СРПП: Впровадження чітких маршрутів патрулювання, підвищення швидкості реагування на виклики "102" та посилений контроль за публічним порядком.
- ПА та НАВС: Створення якісної та зрозумілої системи навчання для курсантів, проведення практичних занять з екстремального водіння та затримання, щоб випускники академії були максимально підготовленими.
- Офіцерський склад: Проведення щотижневих зборів для перевірки звітів керівників підрозділів та розбору внутрішніх помилок.
Які проблеми, на вашу думку, можуть виникати в роботі НПУ та як ви плануєте їх вирішувати?:
- Проблема: Зниження активності співробітників у вечірній час. Вирішення: Проведення цікавих RP-ситуацій та внутрішніх конкурсів із призами.
- Проблема: Порушення субординації та статуту молодшим складом. Вирішення: Проведення виховних бесід, посилення контролю з боку офіцерів та регулярні лекції.
Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:
- Я вмію знаходити спільну мову з людьми, завжди готовий вислухати кожного співробітника, допомогти у складній ситуації та підтримати порядок у колективі.
🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ
Ваше справжнє ім'я та прізвище: Ростислав Чухлебов
Ваш вік: 15
Ваш Telegram: ne_rastishka
Ваш Discord: bmw_f67
Ваш середній добовий онлайн: до 4 годин
Чи маєте справний мікрофон?: Так, маю
Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: Ні
Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу?: Так

Maksim_Stognij

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2026
Дописи
6
Реакції
3
Бали
58
IC інформація
1. Максим Стогній
2. 23
3. Так ознайомлений наразі я молодший лейтенант щодня виконую дуже багато роботи мене часто хвалять старший склад нпу та кілька раз сбу
4. Так звісно я повністю готовий отримати покарання я готовий нести повну відповідальність
5.Скажу чесно ще в старшому складі не практикувався але я готовий почати свою карєру саме з посади майора нпу
6. В мене є дужее багато ідей але основні я збираюсь більше підтримувати порядок оскільки зараз пропрацюваши тут кілька днів я побачив що потрібно бути трохи суворішим та строгішим для того аби тебе слухали.Також хочу проводити регулярні лекції бо багато співробітників погано знають закони.
7. Я добре знаю підрозділ СРПП та НАВС оскільки сам зараз тут маю плани щодо покращення роботи цих підрозділів також поверхнево ознайомлений з КОРД,ГСУ,УТБ
8. Я дуже відповідальний працівник приділяю багато часу службі несу відповідальнісь за свої вчинки маю лідерські якості,мене багато хвалять за виконану роботу,дуже добре граю рп за що не одноразово отримував компліменти від гравців та співробітників.
OCC інформація
1. Максим Стогній
2. 15
3. @Maksim_Stognij
4. maksimstognii
5. мій середній онлайн наразі від коли я в нпу від 4 до 8 годин надень буває і більше
6. Так звісно маю справний мікрофон
7. Ні в мене не було зовсім ніяких покараннь за остані 2 місяці
8. Я готовий до всього що буде поставлено переді мною я буду робити все що вимагаєця і навіть юільше чим вимагаєця

Ілля Мартинюк

Новий гравець
Реєстрування
17 Кві 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
73
Ваш ігровий NickName: Ілля Мартинюкй
2. Ваш ігровий рівень: 15
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій? Так точно
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади? Саме так
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер: Ніяк ні
Я би робив більше лекцій тренуваннь та більше практичних іспитів.Також я би робив більше RP дій.робив би більше ПП/БП.Та захищяв кожну фракцію від нападів.

7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати? Я би хотів працювати в підрозділі КОРД
8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?Я Дуже грамотна та досвідчена людина яка вміє підтримати кожного допомогти в сложній ситуації

Реєстрування
2 Вер 2023
Дописи
35
Реакції
11
Бали
262

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваш ігровий NickName: Денис Харківський
2. Ваш ігровий рівень:20
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?так
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?так
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер:04 майор нпу

• Спільні тренування: Пропонуйте старшому складу проводити цікаві тренування для фракції — наприклад, штурм будівлі, тактика переслідування або екстремальне водіння, замість звичайного "присідайте 10 разів".
  • Складання реальних протоколів: Оформлюйте затримання максимально детально. Запитуйте документи, викликайте адвоката, викликайте евакуатор для машини порушника через рацію.
  • Допомога новачкам: Станьте неофіційним "наставником" для нових рядових. Допомагайте їм розібратися зі статутом, показуйте, як правильно користуватися форумом та командами. Старший склад це обов'язково помітить.

*"Я добре знаю структуру НПУ м. Київ на нашому сервері, яка складається з п'яти основних підрозділів: КОРД (спецназ для затримання небезпечних злочинців), ГСУ (головне слідче управління для розслідувань), НАВС (академія для навчання особового складу), УПП (управління патрульної поліції для нагляду за дорожнім рухом) та ДВБ (департамент внутрішньої безпеки для контролю правопорушень серед працівників).
Найбільше я хотів би працювати у напрямку КОРД

Я вважаю, що повинен зайняти посаду Майора з кількох причин:

• По-перше, я повністю готовий до матеріальної та моральної відповідальності. Я чітко розумію, що старший склад — це не про привілеї чи премії, а про щоденну роботу з особовим складом і допомогу генералу та його заступникам.
  • По-друге, я маю високий рівень онлайн-активності та бажання працювати з людьми. Я готовий активно допомагати підрозділу НАВС у навчанні рядових та сержантів, приймати іспити, проводити якісні лекції та стежити, щоб співробітники не порушували статут і правила серверу.
  • По-третє, я хочу розвивати якісний RolePlay. Моя мета — організовувати для фракції цікаві та нестандартні RP-ситуації (тренування зі штурму, блокпости, спільні перевірки з МОЗ чи СБУ), щоб підняти загальний рівень фракції.
Я адекватний, стресостійкий, умію знаходити спільну мову з колективом і вирішувати конфлікти мирним шляхом. Я готовий стати тим офіцером, на якого лідер може повністю покластися.

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище:Юрій Надольський
2. Ваш вік:13
3. Ваш Telegram:Youranad14
4. Ваш Discord:vitak03
5. Ваш середній добовий онлайн:4-5 год
6. Чи маєте справний мікрофон? так
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: так на 07 були варни за вихід під час затримання
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу? так

Моспан Ростислав

Новий гравець
Реєстрування
16 Чер 2026
Дописи
9
Реакції
0
Бали
6

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваш ігровий NickName:Ростислав Мосьпан
2. Ваш ігровий рівень:21
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?ак
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер:нажаль я небув в старшом складі бажаю вступити на 06 сервері
Мої ідеї щодо розвитку НПУ:

Покращити дисципліну та взаємодію між співробітниками, проводити регулярні тренування та навчання особового складу, організувати спільні операції з іншими державними структурами. Також вважаю корисним проводити перевірки знань правил, підвищувати активність патрулювання та заохочувати співробітників за хорошу роботу.
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати?Я добре знаю такі підрозділи НПУ: КОРД, НАВС та СРПП. Найбільше хотів би працювати у підрозділі КОРД, оскільки цікавить тактична підготовка, проведення спецоперацій та затримання небезпечних правопорушників.
8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?Я вважаю, що повинен зайняти посаду Майора, тому що маю достатню мотивацію, відповідальність та бажання розвивати НПУ. Готовий дотримуватися статуту, підтримувати дисципліну серед особового складу, допомагати молодшим співробітникам та сумлінно виконувати свої обов’язки. Також готовий брати на себе відповідальність і працювати на благо НПУ.

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Ростислав Чухлебов Русланович
3. Ваш Telegram:ne_rastishka
5. Ваш середній добовий онлайн:5-7 годин
6. Чи маєте справний мікрофон?так
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: небуло
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу? так готови помагати новечкам з підвищеням приймати іспит в них

Юкі Блеквуд

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Бер 2026
Дописи
143
Реакції
88
Бали
134

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ

1. Ваш ігровий NickName: Юкі Блеквуд
2. Ваш ігровий рівень: 28
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер:
Так мав, був Заступник Головного лікаря МОЗ, був Диспетчером УЗ, та був Начальником УЗ
1. Проведення лекцій та тренувань
2. Проведення РП та ГРП
3. Слідкувати за молодшим та особовим складом
4. Допомога керівному складу
5. Затримання людей

Добре знаю підрозділ СРПП, або ж КОРД
8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора? Мав досвід на старшому складу, адекватний, комунікабельний

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Артем
2. Ваш вік: 14
3. Ваш Telegram: @artemioo
4. Ваш Discord: artemch1k0
5. Ваш середній добовий онлайн: 5-6 годин
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: Так, були блокування на 3 та 1 день
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу? Так

Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
63
Реакції
28
Бали
67

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваш ігровий NickName: Андрій Тачнук
2. Ваш ігровий рівень: 27
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій? Саме Так
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади? Саме Так
Підполковник НПУ 06
Підвищити роботу підрозділу ГСУ
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати? ГСУ
8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора? тому що я відповідальний до цієї посади

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Андрій Таняук
2. Ваш вік: 13 ( прошу виключення 7 числа буде 14 )
3. Ваш Telegram: @keijso
4. Ваш Discord: 4ndr1yk0
5. Ваш середній добовий онлайн: 3-7 годин
6. Чи маєте справний мікрофон? Саме Так
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме:

Жерабкування у vip
реклама у vip
провокація гравців
PG
Порушення нападу ВЧ

8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу? саме Так

Останнє редагування:

Арт Кефірич

S ECLIPSE |06
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
72
Реакції
62
Бали
67
🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ
1. Ваш ігровий NickName:Арт Кефірич
2. Ваш ігровий рівень:27
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?Так
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?Так
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер:Майор ДСНС 06

Щодо розвитку НПУ, я б хотів проводити регулярні навчання для співробітників, де вони могли б покращувати навички стрільби, затримання підозрюваних, переслідування та проведення якісних RP-ситуацій. Також я б запровадив систему наставництва для нових співробітників, щоб досвідчені працівники допомагали їм швидше освоїти правила та службові обов’язки. Хотів би проводити спільні тренування та спецоперації між різними підрозділами НПУ й іншими державними фракціями, щоб покращити командну роботу. Також можна створити щотижневий рейтинг найактивніших співробітників та проводити перевірки знань, щоб підтримувати дисципліну й мотивацію. Головна моя мета — зробити НПУ більш організованою, активною та дружньою фракцією, де кожен співробітник буде розуміти свої обов’язки та мати бажання розвиватися.

7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати?НАВС та КОРД
8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?Я вважаю, що саме я повинен зайняти посаду Майора, тому що я відповідальний, активний та готовий приділяти достатньо часу фракції. Я добре розумію свої обов’язки та готовий підтримувати дисципліну серед співробітників, допомагати молодшому складу та контролювати якість їхньої роботи. Також я вмію працювати в команді, спокійно вирішувати конфліктні ситуації та знаходити підхід до різних людей. На посаді Майора я хочу не просто мати високий ранг, а реально допомагати НПУ розвиватися, підвищувати активність та підтримувати хорошу атмосферу у фракції.

Натисніть, щоби розкрити...

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ
1. Ваше справжнє ім'я та прізвище:Артем
3. Ваш TelegramTem1k12
4. Ваш Discord:art064854
5. Ваш середній добовий онлайн:6 годин в день
6. Чи маєте справний мікрофон?Так
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме:ВАРН
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу?Так

Реєстрування
3 Лис 2024
Дописи
33
Реакції
13
Бали
161

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваш ігровий NickName: Алекс Бондаренко
2. Ваш ігровий рівень: 21
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер: Так був підполковником НПУ 06 і майором НПУ 06.
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку НПУ? Щодо покращення робити цікаві тренування а також лекції для співробітників щоб вони не допускали помилок робити більше РП та ГРП цікавих з іншими організаціями робити більше патрулів звичайних а також масових для покращення безпеки в місті робити більше ПП,БП з іншими організаціями а також не допускати помилок перед працівниками інших держ структур а також перед громадянами щоб заохочувати їх ступити саме в НПУ а також вчити працівників законці щоб вони змогли аргуметувати свої вчинки у важкій ситуації.
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати? СРПП або КОРД
Я комунікабельний,добрий,адекватний а також активний.

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Святослав Бондаренко
2. Ваш вік: 15
3. Ваш Telegram: @Meta11_TOP
4. Ваш Discord: atmosfera_the_auto
5. Ваш середній добовий онлайн: 3-5 годин (можу більше)
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: Ні

Реєстрування
22 Тра 2026
Дописи
42
Реакції
6
Бали
13

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваш ігровий NickName: Бодя Харьковский
2. Ваш ігровий рівень:30
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер: Так був майором ДСНС 06.
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку НПУ? Щодо покращення робити цікаві тренування а також лекції для співробітників щоб вони не допускали помилок робити більше РП та ГРП цікавих з іншими організаціями робити більше патрулів звичайних а також масових для покращення безпеки в місті робити більше ПП,БП з іншими організаціями а також не допускати помилок перед працівниками інших держ структур а також перед громадянами щоб заохочувати їх ступити саме в НПУ а також вчити працівників законці щоб вони змогли аргуметувати свої вчинки у важкій ситуації.
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати? СРПП або КОРД
Я комунікабельний,добрий,адекватний а також активний.

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Богдан
2. Ваш вік: 13
3. Ваш Telegram: @bobus211
4. Ваш Discord: darkangel079832
5. Ваш середній добовий онлайн: 3-5 годин (можу більше)
6. Чи маєте справний мікрофон? покищо ні

Реєстрування
4 Чер 2026
Дописи
7
Реакції
11
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName:Вова Шмигельський
2. Ваш ігровий рівень:25
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер:Ні
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку НПУ?Допомагати новабранцям проводити лекції а також слухатися старших по званню
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати?Корд
8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?Я можу подавати щотишневі звіти а також покращювати рп фракції

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище:Володимир Бібіков
2. Ваш вік:13 (прошу виключення)
3. Ваш Telegram:vova_pro22
4. Ваш Discord:volodimir02847
5. Ваш середній добовий онлайн:10 Годин
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме:Варн
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу?Так

Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
175
Реакції
79
Бали
403

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ
1. Ваш ігровий NickName:Влад Волкодав
2. Ваш ігровий рівень:27+
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер:06 Замка СБУ та ПП НПУ та М НПУ
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку НПУ?:

Запровадити регулярні тренування для всіх підрозділів, щоб співробітники вдосконалювали свої навички та були готові до різних ситуацій.​

Організовувати масштабні RP-заходи та спецоперації спільно з адміністрацією й іншими державними фракціями.​

Запровадити систему мотивації: премії, відзнаки та рекомендації на підвищення для найактивніших співробітників.​

Проводити щотижневі збори старшого складу для аналізу роботи фракції, розгляду пропозицій і вирішення прблем.​

Посилити контроль за дотриманням статуту та внутрішніх регламентів для підтримання високого рівня дисципліни.​

Вести постійний контроль активності особового складу через систему звітності, що дозволить справедливо оцінювати працівників НПУ.​

Створити дружню атмосферу в колективі, де кожен співробітник матиме можливість висловити свої ідеї та отримати підтримку від керівництва.​

7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати?ГСУ

8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Я адекватний та комунікабельний!

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище:Влад

3. Ваш Telegram:mad:Volkodav14881

4. Ваш Discord:vladi1k

5. Ваш середній добовий онлайн:2-6

7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме:Ні

8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу?:Так

Реєстрування
30 Бер 2025
Дописи
158
Реакції
44
Бали
177

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваш ігровий NickName: Саня Мандарин
2. Ваш ігровий рівень: 28
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер: Так, (Під заявою написано)

6.1 Слідкувати щоб Працівники спілкувалися по Субординації та зберігали Дисципліну.
6.2 Робити Цікаві Код 5 на цікаві теми.
6.3 Проводити спільні РП з іншими фракціями щоб бійці краще знали РП.
6.4 Робити Спільні тренування з іншими фракціями.
6.5 Робити більше патрулів по Військовій частині щоб було менше напалів.

7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати? КОРД
8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора? Я Адекватний, Комунікабельний та активний.

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Олександр
2. Ваш вік: 14 років
3. Ваш Telegram: mentaliteeeee
4. Ваш Discord: mandarinka8888
5. Ваш середній добовий онлайн: 4+ години
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: Видавали мут х3, та Деморган х1

Андрій Парнянський

Лідер
Реєстрування
22 Лис 2024
Дописи
276
Реакції
156
Бали
259
Вітаю!
На співбесіду на посаду Майора НПУ
схвалено:
Саня Мандарин
Влад Волкодав
Вова Шмигельський
Бодя Перчик
Алекс Бондаренко
Максим Стогній
Тимур Хоффман
Денис Квікі

Відмовлені кандидати:
Андрій Танчук (наявність кримінального провадження)
Ростислав Мосьпан (критично замалий вік)
Юкі Блеквуд (відсутній у фракції)
Ілля Мартинюк (відсутній у фракції)
Денис Харківський (відсутній у фракції)
Арт Кефірич (недовіра від керівництва)

Час проведення обзвону: 06.09.2026 о 19:00
У зв’язку з дією воєнного стану можливі зміни в графіку проведення відбору.

Останнє редагування:

Денис Квікі

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
284
Реакції
90
Бали
192

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваш ігровий NickName: Денис Квікі
2. Ваш ігровий рівень: 29
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій? так
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади? так
Полковник ДКВС x2, Полковник СБУ x1 та 9-10 звання на 06 сервері

Хочу проводити більше тренувань для О/С на тему Збирання та розбирання М4 це потрібно для того щоб коли при боротьбі з порушниками законів які перші відкрили вогонь в сторону поліцейського якщо автомат заклине співробітники могли його швидко відремонтувати та далі чинити опір. Також я б хотів би створити "Групу швидкого реагування" Представимо ситуацію: Щойно надійшов виклик про викрадання авто після чого група одразу покидає всі свої справи крім процесуальних дій та вирушає на виклик та коли група помічає викрадену автівку вона одразу ж її зупиняє якщо водій не зупинився а продовжив тікати після 3 попереджень вирушає ще одна група яка була не подаліку та перерізає шлях викрданему авто та саджає в тюрьму того хто її вкрав та після чого повертають її законному володарю якщо ж воді зупинився то група проводе маленький тех огляд на сліди злому якщо вони є ---- машина вкрадена та після чого виконуємо дії як у першій ситуації​

7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати? знаю підрозділи КОРД,УТБ,
8. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора? Я комунікабельний, стресостійкий та маю досвід

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Денис
2. Ваш вік: 13
3. Ваш Telegram: deniskir31
4. Ваш Discord: denkir3101
5. Ваш середній добовий онлайн: 5+ і більше
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: не

Реєстрування
2 Вер 2023
Дописи
35
Реакції
11
Бали
262
1. Ваш ігровий NickName: Денис Лавлейс
2. Ваш ігровий рівень:23
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?так
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер:04 майор нпу

• Спільні тренування: Пропонуйте старшому складу проводити цікаві тренування для фракції — наприклад, штурм будівлі, тактика переслідування або екстремальне водіння, замість звичайного "присідайте 10 разів".
  • Складання реальних протоколів: Оформлюйте затримання максимально детально. Запитуйте документи, викликайте адвоката, викликайте евакуатор для машини порушника через рацію.
  • Допомога новачкам: Станьте неофіційним "наставником" для нових рядових. Допомагайте їм розібратися зі статутом, показуйте, як правильно користуватися форумом та командами. Старший склад це обов'язково помітить.

*"Я добре знаю структуру НПУ м. Київ на нашому сервері, яка складається з п'яти основних підрозділів: КОРД (спецназ для затримання небезпечних злочинців), ГСУ (головне слідче управління для розслідувань), НАВС (академія для навчання особового складу), УПП (управління патрульної поліції для нагляду за дорожнім рухом) та ДВБ (департамент внутрішньої безпеки для контролю правопорушень серед працівників).
Найбільше я хотів би працювати у напрямку КОРД

Я вважаю, що повинен зайняти посаду Майора з кількох причин:

• По-перше, я повністю готовий до матеріальної та моральної відповідальності. Я чітко розумію, що старший склад — це не про привілеї чи премії, а про щоденну роботу з особовим складом і допомогу генералу та його заступникам.
  • По-друге, я маю високий рівень онлайн-активності та бажання працювати з людьми. Я готовий активно допомагати підрозділу НАВС у навчанні рядових та сержантів, приймати іспити, проводити якісні лекції та стежити, щоб співробітники не порушували статут і правила серверу.
  • По-третє, я хочу розвивати якісний RolePlay. Моя мета — організовувати для фракції цікаві та нестандартні RP-ситуації (тренування зі штурму, блокпости, спільні перевірки з МОЗ чи СБУ), щоб підняти загальний рівень фракції.
Я адекватний, стресостійкий, умію знаходити спільну мову з колективом і вирішувати конфлікти мирним шляхом. Я готовий стати тим офіцером, на якого лідер може повністю покластися.

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ​

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище:Юрій Надольський
3. Ваш Telegram:Youranad14
4. Ваш Discord:vitak03
5. Ваш середній добовий онлайн:4-5 год
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: так на 07 були варни за вихід під час затримання

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі