Важливо НПУ | Заяви на посаду "Підполковник" [Відкриті]

Андрій Парнянський

Генерал НПУ | Подільський Край
Лідер
Реєстрування
22 Лис 2024
Дописи
206
Реакції
98
Бали
73

🏅 НПУ | ЗАЯВИ НА ПОСАДУ ПІДПОЛКОВНИКА

Національна поліція Подільського Краю

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

📋 I. ВИМОГИ ДО КАНДИДАТА

Для подання заяви на посаду Підполковника [10] кандидат повинен відповідати всім встановленим вимогам:

🔹 Мінімальний вік — 14 років.
🔹 Рівень ігрового акаунта — 10+.
🔹 Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним та адекватним.
🔹 Вміти працювати в команді та організовувати роботу особового складу.
🔹 Не перебувати у Чорних списках.
🔹 Не мати критичних порушень.
🔹 Мати середній добовий онлайн від 3 годин до та після подання заяви.
🔹 Знати правила UKRAINE GTA, державних організацій, лідерів та заступників, RP-термінологію та внутрішні правила НПУ.
🔹 Форумний NickName повинен відповідати RP NickName у грі та заяві.
🔹 Мати глибокі знання структури, діяльності та внутрішньої організації НПУ.
🔹 Бути готовим регулярно подавати щотижневі звіти офіцерського складу.
🔹 Мати справний мікрофон.
🔹 Бути готовим пройти співбесіду/обзвон із керівництвом.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

🏛️ II. ВИМОГИ ДО ПОСАДИ ПІДПОЛКОВНИКА

Підполковник є одним із керівників вищого офіцерського складу та повинен мати достатній досвід для організації роботи НПУ.

Кандидат повинен:

✅ вміти організовувати роботу підрозділів;
✅ контролювати роботу Майорів та молодшого офіцерського складу;
✅ стежити за дисципліною особового складу;
✅ проводити службові наради, лекції та тренування;
✅ контролювати виконання наказів керівництва;
✅ грамотно вести службову документацію;
✅ брати участь у вирішенні конфліктних та нестандартних ситуацій;
✅ контролювати щотижневу звітність офіцерського складу;
✅ подавати власний щотижневий звіт;
✅ користуватися авторитетом та довірою серед особового складу.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

📝 III. ФОРМА ПОДАЧІ ЗАЯВИ

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ

1. Ваш ігровий NickName:
2. Ваш ігровий рівень:
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер:
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку Національної поліції Подільського Краю?
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати?
8. Як ви плануєте покращити роботу офіцерського складу?
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище:
2. Ваш вік:
3. Ваш Telegram:
4. Ваш Discord:
5. Ваш середній добовий онлайн:
6. Чи маєте справний мікрофон?
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме:
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу?
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

⚠️ IV. МОЖЛИВІ ПРИЧИНИ ВІДМОВИ

Заявка може бути відхилена у разі:

❌ подання двох або більше заявок від однієї особи;
❌ копіювання чужої заявки;
❌ невідповідності встановленим вимогам;
❌ флуду або оффтопу;
❌ подання заяв на декілька посад одночасно;
❌ наявності активних або критичних порушень на інших серверах UKRAINE GTA;
❌ невідповідності NickName встановленим правилам;
❌ невідповідності форумного NickName ігровому;
❌ відсутності Telegram;
❌ наявності порушень за останні 2 місяці;
❌ наявності критичних порушень за весь період гри;
❌ відсутності необхідної активності на сервері;
❌ недостатнього знання правил та діяльності НПУ;
❌ негативної репутації або недовіри з боку Генерала / слідкуючого;
❌ незадовільного проходження співбесіди;
❌ відсутності розуміння обов'язків Підполковника.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

📌 V. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

1. Подання заяви не гарантує отримання посади.

2. Керівництво має право запросити кандидата на додаткову співбесіду або перевірку знань.

3. У разі виявлення неправдивої інформації заявка автоматично відхиляється.

4. Кандидат повинен бути готовий підтвердити зазначений у заяві досвід.

5. Кандидат на посаду Підполковника повинен бути готовий працювати не лише зі своїм підрозділом, а й координувати роботу всього особового складу в межах наданих повноважень.

6. Остаточне рішення щодо призначення на посаду Підполковника [10] приймає керівництво Національної поліції Подільського Краю.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

🏆 ОСНОВНИЙ ПРИНЦИП

ДОСВІД → ДИСЦИПЛІНА → ОРГАНІЗАЦІЯ → ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ → ЛІДЕРСТВО
Підполковник — це керівник вищого офіцерського складу, який відповідає за дисципліну, організацію роботи та ефективність підлеглого особового складу.

Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
11
Реакції
18
Бали
8
📝 III. ФОРМА ПОДАЧІ ЗАЯВИ

🟦 IC ІНФОРМАЦІЯ
  1. Ваш ігровий NickName: Адам Гальчій
  2. Ваш ігровий рівень: 12
  3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій? Так, повністю ознайомлений і зобов'язуюсь їх не порушувати.
  4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади? Так, готовий нести відповідальність.
  5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер: Так, мав гарний досвід на 02 сервері: був Капітаном СБУ та Старшим Лейтенантом НПУ.
  6. Які у вас є ідеї щодо розвитку Національної поліції Подільського Краю?
    • Більше тренувань на практиці: Робити для складу цікаві тренування з погонь, стрільби та виїздів на виклики, а не просто тримати людей у строю.
    • Спільні тренування з СБУ: Оскільки я там служив, знаю їхню специфіку. Можна робити спільні блокпости та спецоперації, щоб краще ловити злочинців.
    • Допомога новачкам: Особисто допомагати рядовим і сержантам швидше вчити статут, тен-коди та правила, щоб вони не отримували догани через дурниці.
    • Перевірка постів: Регулярно перевіряти роботу патрулів по місту, щоб піднімати активність фракції та порядок на вулицях.
  7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати?
    Добре знаю роботу СРПП. Найбільше хочу працювати у напрямку навчання особового складу — допомагати молодшому складу піднімати ранги та стежити за порядком під час патрулювання.
  8. Як ви плануєте покращити роботу офіцерського складу?
    • Стежити за дисципліною: Контролювати, щоб офіцери не спілкувалися нецензурно, дотримувалися субординації та адекватно поводилися з громадянами.
    • Проводити міні-іспити: Періодично перевіряти офіцерів на знання правил затримання, щоб вони не порушували правила серверу.
    • Піднімати настрій у фракції: Робити роботу цікавішою, щоб у команди було бажання грати щодня, а найкращих працівників висувати на премії перед Генералом.
  9. **Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?**
    Тому що я вже маю крутий досвід роботи в МВС на 02 сервері (був Капітаном СБУ та Ст. Лейтенантом НПУ). Я чітко знаю, як працює система зсередини, як спілкуватися зі складом і що вимагають від старших рангів. Попри свій вік, я адекватний, спокійний, маю хороший онлайн і хочу реально допомогти лідеру підняти фракцію.

🟩 OOC ІНФОРМАЦІЯ
  1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Адам Гальчій
  2. Ваш вік: 13 років.
  3. Ваш Telegram: @Admhlh
  4. Ваш Discord: outrageous_chipmunk_61992
  5. Ваш середній добовий онлайн: 5+ годин
  6. Чи маєте справний мікрофон? Так, маю справний мікрофон для обзвону та спецзв'язку.
  7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: Ні
  8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу? Так, повністю готовий відігрувати години та робити щотижневі звіти.

Реєстрування
6 Січ 2025
Дописи
20
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName:Артем Рошен
2. Ваш ігровий рівень:20
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій Так
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади Так
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — 06 2 рази замка МОЗ і десятка МОЗ
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку Національної поліції Подільського Краю
1.зробити більше РП затримань з СБУ
2.зробити підрозділ "Лють"
3.Допомагати новачка в фракції
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати
Добро знаю КОРД.Буду працювати в напрямку цого підрозділу
8. Як ви плануєте покращити роботу офіцерського складу
Я планую покращити роботу офіцерського складу завдяки підвищенню професійної підготовки, дисципліни та відповідальності. Важливо регулярно проводити навчання, розвивати навички командування та вміння швидко приймати правильні рішення. Також необхідно підтримувати взаємоповагу, довіру й ефективну комунікацію між офіцерами та підлеглими. Вважаю, що особистий приклад керівника, справедливість і відповідальне ставлення до обов’язків допоможуть зробити роботу офіцерського складу більш організованою та ефективною.
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?
Я адекватний,добрий та спокійний так як я був 2 рази на зам в МОЗ я розумію як це стояти на старшому складі,я хочу допомогти новому генералу в піднятя фракції.

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище:Артем Бієнко
2. Ваш вік:13
3. Ваш Telegram:mad:Ar1t123123
4. Ваш Discord:artem04690
5. Ваш середній добовий онлайн:4-5 годин
6. Чи маєте справний мікрофонТак
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме:Ні
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складуТак

Реєстрування
25 Сер 2025
Дописи
48
Реакції
5
Бали
13
1. Ваш ігровий NickName:Олександр Фраген
2. Ваш ігровий рівень:26 чі 27
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?так
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?так
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер:ні
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку Національної поліції Подільського Краю?Тримати дисціпліну робитит перевірки людей на знання законів і робити збори кожного дня або тижня і проводити там лекції де показувати і розказувати закони для патрульних.
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати?СРПП і КОРД більш в няпрямку патрульно
8. Як ви плануєте покращити роботу офіцерського складу?Тримати дисціпліну
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?Адекватний,Спокійний,добрий не обіцяю

1. Ваше справжнє ім'я та прізвище:Олександр Поздняков
2. Ваш вік:14
3. Ваш Telegram:@Mda_wse_Daune
4. Ваш Discord:santino_done
5. Ваш середній добовий онлайн: 3-4 години
6. Чи маєте справний мікрофон?так
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме:ні
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу?так

Харьківський Назарій

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
5
IC ІНФОРМАЦІЯ
1. Ваш ігровий NickName:Назарій Харьківський
2. Ваш ігровий рівень:10
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій?саме так
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади? саме так
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер: 07сервер майор
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку Національної поліції Подільського Краю?Я вважаю, що потрібно проводити більше навчань, тренувань та переатестацій для особового складу. Також варто покращити дисципліну, активність працівників та взаємодію між підрозділами. Планую проводити регулярні збори офіцерського складу, де можна буде обговорювати проблеми та шляхи їх вирішення.
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати?Добре знаю основні підрозділи НПУ, їхні завдання та повноваження. Найбільше хотів би працювати в напрямку керування особовим складом, контролю за дотриманням дисципліни та організації службової діяльності. Також готовий взаємодіяти з КОРД, ГСУ та іншими підрозділами.
8. Як ви плануєте покращити роботу офіцерського складу?Планую приділяти більше уваги активності та дисципліні офіцерів, регулярно проводити перевірки знань, навчання та тренування. Також буду підтримувати справедливе ставлення до всіх співробітників, своєчасно реагувати на порушення та допомагати молодшому складу розвиватися.
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?Я вважаю, що підходжу на цю посаду завдяки своєму досвіду служби в НПУ, відповідальності та готовності працювати на результат. Я вмію організовувати роботу особового складу, контролювати дисципліну та приймати рішення у складних ситуаціях. На посаді Підполковника хочу зробити НПУ більш організованою, активною та дисциплінованою структурою.
OOC ІНФОРМАЦІЯ
10.Ваше справжнє ім'я та прізвище: Назарій Крішталь
11.Ваш вік: 14
12.Ваш Telegram:
nzrj_k1ll
13.Ваш Discord
:mad:NZRJ_K1LL
14.Ваш середній добовий онлайн: 4 години
15.Чи маєте справний мікрофон? Так, маю справний мікрофон для обзвону та спецзв'язку.
16.Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: Ні
17.Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу? Так, повністю готовий виконувати

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі