- Реєстрування
- 22 Лис 2024
- Дописи
- 294
- Реакції
- 178
- Бали
- 259
ВІДКРИТО
1. Ваш ігровий NickName: Алекс Бондаренко
2. Ваш ігровий рівень: 22
3. Чи ознайомлені ви з правилами державних організацій? Так
4. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади? Так
5. Чи мали ви досвід роботи на посаді старшого складу / заступника? Якщо так — вкажіть посаду та сервер: Підполковник НПУ 06 Майор НПУ 06
6. Які у вас є ідеї щодо розвитку Національної поліції Подільського Краю? Навчити співробітників НПУ законці про НПУ,ККУ,КПКУ,КуПаП і т.д
навчити співробітників спецопераціям навчити їх правилам щоб вони меньше порушували а також проводити більше лекцій а також більше тренувань зробити так щоб вони більше патрулювали і більше слідкували за порядком в Подільському Краї а також вчити їх відіграванню по РП щоб не було притензій до них а також вчити їх стройовому статуту а також вчити їх дисципліні щоб були серйознішими а також допомагати кожному громадянину а також більше проводити РП,ГРП з іншими організаціями а також допомагати іншим організаціям наприклад ЗСУ з постачанням або виїзду на повістки.
7. Які підрозділи НПУ ви добре знаєте та в якому напрямку хотіли б працювати? КОРД
8. Як ви плануєте покращити роботу офіцерського складу? Щоб вони дотримувались дисципліни і щоб вони подавали примір молодшому складу щоб вони допомагали їм з підвищенням а також більше комунікували з ними і не ігнорували їх коли вони з ними зв'язуються.
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника? Я добрий,активний,комунікабельний вмію нормально спілкуватися з громадянами і з співробітниками своїми і з співробітниками інших організацій.
1. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Святослав Бондаренко
2. Ваш вік: 15
3. Ваш Telegram: Meta11_TOP
4. Ваш Discord: atmosfera_the_auto
5. Ваш середній добовий онлайн: 3-5 годин можу і більше
6. Чи маєте справний мікрофон? Так
7. Чи були у вас покарання на серверах UKRAINE GTA за останні 2 місяці? Якщо так — вкажіть які саме: Не було
8. Чи готові ви виконувати щотижневу норму офіцерського складу? Так