Зачинено НПУ | Заявка на звання Полковника [ВІДЧИНЕНО]

Олександр Станкевич..

Лідер НПУ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
335
Реакції
277
Бали
478
Заявки на звання Полковник НПУ

Вимоги до кандидата:
​
  • Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;​
  • Бути старше 15 років (є виключення);​
  • Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;​
  • Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;​
  • Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;​
  • Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;​
  • Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;​
  • Мати 10 рівень в грі.​

Форма подачі заяви:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Ваш ігровий ID:
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
4. Ваш тег в Telegram:
5. Ваш логін в Discord:
6. Ваш справжній вік:
7. Які у вас є ідеї для фракції:
8. Чому саме ви повинні зайняти звання Полковника НПУ?:
9. Місто в якому проживаєте:
10. Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:

​
  • Дві та більше заявки від однієї людини — відмова;​
  • Копіювання заявки — відмова;​
  • Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку — відмова;​
  • Нікнейм повинен бути українською мовою;​
  • Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;​
  • При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді: приклад: [K/З - L|НПУ] NickName​

Артем Зубков

Керівник НАВС 05/ПП НПУ
Реєстрування
28 Лип 2026
Дописи
7
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName:Артем Зубков
2. Ваш ігровий ID:70119
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так,був на посаді М НПУ,також зараз знаходжусь на посаді Підполковник НПУ,тому вважаю маю хороший досвід
4. Ваш тег в Telegram:mad:nuqica
5. Ваш логін в Discord:zubikO314
6. Ваш справжній вік: 15(прошу виключення)
7. Які у вас є ідеї для фракції:Буду проводити часті набори,щоб підняти актив у фракції та набрати гравців які реально заслуговують бути у фракції.Планую очолити підрозділ НАВС та покращити його а саме:набрати більше інструкторів,та завжди буду на звʼязку з співробітниками свого підрозділу,для того щоб допомагати вирішити якійсь непорозуміння,та буду збирати кожен тиждень КОД 5 для інструкторів,щоб слухати їхні пропозиції,зауваження,та видавати їм завдання,для покращення діяльності підрозділу та фракції.Буду проводити часті взаємодії з іншими фракціями,для покращення розуміння та комунікабельності між фракціями.Також буду проводити часті агітації,для того щоб покращити актив у фракції,та прийняти досвідчених гравців з інших фракцій до нас.Буду проводити спільні заходи та навчання з іншими державними організаціями.Також час від часу буду проводити перевірку працівників на знання законки та правил серверу,а якщо незнає хтось буду навчати,щоб покращувати знання своїх працівників.Також хочу проводити трошки важчі іспити на 3 звання:питати законку,як правильно вести процесуалку,як визвати адвоката,як з ним правильно взаємодіяти,тому,що є такі працівники які якось проходять іспити,там де не питають це,і вони просто незнають як навіть одягати кайданки,і потім ізза некомпетентності деяких працівників,ці люди які нічого не знають отримують серйозні покарання,навіть не розуміючи за що,тому,що його ніхто не навчив,і не показав як правильно це робити
8. Чому саме ви повинні зайняти звання Полковника НПУ?:Я вважаю підходжу на цю посаду за своїм досвідом на керівних посадах,чесний,відповідальний,та серйозно ставлюсь до своїх обовʼязків
9. Місто в якому проживаєте:Ужгород
10. Ваше звання у фракції:Підполковник

Даня Сaльваро

Новий гравець
Реєстрування
17 Бер 2025
Дописи
6
Реакції
2
Бали
158
1. Ваш ігровий NickName:

Даня Сальваро

2. Ваш ігровий ID:

68339

3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:

Саме так

4. Ваш тег в Telegram:

@heko0i

5. Ваш логін в Discord:

wezoxq07

6. Ваш справжній вік:

15 років

7. Які у вас є ідеї для фракції:

загалом через брак бази знань у фракції,перестати жаліти тіпів, і шмаляти догани за люий косяк, да будемо душити фракцію, да буде менший актив, але зато дисциплінований

Також добавити кожнотижневі марші, і як в обовязки кожного ком-ра спец підрозділу, особливе рп\тренування.

і тапкож хочу взяти на себе відповідальність усієї текстової\табличної роботи, так як завжди буду мати доступ до таких речей, всі рапорти, всі заявки на форумі буду розглядати особисто я. Готовий навіть вести таблиці які будуть показувати хто шо скільки чого зробив і тд.

можна вкласти трохи грошей, закупити норм моцики і зробити мотобат

відкоректувати правила находження в спецзв*язку

8. Чому саме ви повинні зайняти звання Полковника НПУ?:

Я людина з досвідом яка хоче поставити фракцію в правильне положення!

9. Місто в якому проживаєте:

Львів

10. Ваше звання у фракції:

Підполковник

​

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі