Важливо НПУ | Заявки на ПІДПОЛКОВНИКА [Відчинено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Витто Скалетта

Національний корпус | Західна Україна
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
143
Реакції
275
Бали
463

1200px-National_Police_of_Ukraine_emblem.svg.png
​

Заявки на посаду Підполковника поліції

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.​

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Кандидату на посаду підполковника повинно бути 14+ років.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Знати правила правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати з людьми.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності.
- Мати мікрофон.
- Мати третій ранг в фракції.

Форма подання заяви:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?:
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
5. Ваше справжнє ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Ваше звання:
10. Які у вас є ідеї для фракції:
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:
12. Місто в якому живете:
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): [посилання]

Додаткова інформація:

- Не виконання вимог - відмова.
- Неспівпадіння ніка на форумі та в грі - відмова.
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Заявка складена не по формі - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Нечитабельна заявка - відмова.
- Порядкові звання 9, 10 - вважаються старшим особовим складом. Призначення на дані посади відбувається згідно результатів проведеної співбесіди.
- Мінімальний термін на посаді - 2 тижні.
- Покинути завчасно від вказаного мінімального терміну, посаду заборонено. | Чорний список фракції 10 днів

Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
33
Реакції
19
Бали
63
1. Ваш ігровий NickName: Роман Ханас
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так , майор НПУ , майор підполковник полковник СБУ
5. Ваше справжнє ім'я: Роман
6. Ваш тег в Telegram: @norex_h
7. Ваш логін в Discord: roman_458
8. Ваш справжній вік: 15
9. Ваше звання: Лейтенант

1. Проведення більше лекцій по законодавству тренувань , тактичних тренувань і спец. операцій , більше взаємодій із іншими державними структурами
2. Для підрозділу створення різноманітних посад і також можна створити завдання на тиждень
3. Оперативна діяльність , покращення дисципліни
4. Покращення підрозділу УПП : проведення більше різних рп , оформлення ДТП наприклад
5. Підвищення рівня знань законодавства різноманітними лекціями і практиками
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?: Я досвідчений , активний , справедливий , вмію працювати в команді .
12. Місто в якому живете: Львів
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): [ https://ua.files.fm/u/bpt4x674p2b86t2y ]

Рома Іванайзер

Новий гравець
Реєстрування
13 Лют 2026
Дописи
4
Реакції
4
Бали
58
1. Ваш ігровий NickName: Рома Іванайзер
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?:Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Ні
5. Ваше справжнє ім'я:Роман
6. Ваш тег в Telegram: @P_o_p_777
7. Ваш логін в Discord: @boltorezik888
8. Ваш справжній вік:15
9. Ваше звання(6)Лейтенант

Проводити більше тренувань для співробітників, покращити дисципліну та активність, організовувати спільні заходи й навчання, а також зробити роботу фракції більш організованою та цікавою.
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:
Я відповідальний, готовий виконувати поставлені завдання, дотримуватися правил та підтримувати порядок у фракції.
Хочу розвивати фракцію, допомагати співробітникам.
12. Місто в якому живете:Львів
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): [https://ua.files.fm/u/8umzug7ay7uu5sey]

Олександра Купер | Лея Евенс

Шановний гравець
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
26
Реакції
35
Бали
17
1. Ваш ігровий NickName: Лея Черрі
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так
5. Ваше справжнє ім'я: Олександра
6. Ваш тег в Telegram:
sliwwks
7. Ваш логін в Discord: tuzik0600_23837
8. Ваш справжній вік: 15
9. Ваше звання: Капітан
5. DSPP (Спеціальний підрозділ охорони порядку)
Призначення: Масове забезпечення публічного порядку.
Завдання:
Охорона суду, мерії, банку та інших держустанов.
Контроль натовпу під час мітингів, акцій протесту або масштабних івентів.
Спільне з ЗСУ/НГУ патрулювання прикордонних зон або стратегічних об'єктів.
Патрулювання гірських та лісових масивів на позашляховиках чи мотоциклах.
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?: Володію досвідом роботи в силових структурах. Вмію підтримувати чітку дисципліну в колективі, якісно готувати новобранців та проводити цікаві RP-заходи. Гарантую високий онлайн, відповідальність та сумлінне виконання всіх завдань.
12. Місто в якому живете: Житомир
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://postimg.cc/t1xHv9jP

Андрій Чубинський

Підполковник ДКВС/ Кер. ОВ | 02 Західна Україна
Реєстрування
12 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
5
Бали
58
1. Ваш ігровий NickName:Андрій Чубинський
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?:так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так,старший інструктор ЗСУ
5. Ваше справжнє ім'я:Андрій
6. Ваш тег в Telegram:mad:andr_XXXXX
7. Ваш логін в Discord:andrii04755
8. Ваш справжній вік:12 (прошу виключення)
9. Ваше звання:Сержант
10. Які у вас є ідеї для фракції:Пропоную запровадити більше внутрішніх заходів для співробітників УПП. Наприклад, регулярні тренування з водіння службових автомобілів, навчальні патрулювання, перевірки знань ПДР, радіообміну та службових обов'язків.Для нових працівників можна запровадити систему наставництва, де досвідчені співробітники допомагатимуть новачкам освоїти роботу підрозділу та покращувати якість RP.
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:Я доброчесний,комунікативний
12. Місто в якому живете:Івано Франківськ
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):тиць

Антон Теннет

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
534
Реакції
257
Бали
346

Результати рапортів​

​

Схвалені кандидати​

Роман Ханас
Рома Іванайзер
Лея Черрі

​

​

Відмовлені кандидати​

Андрій Чубинський – недостатній вік​

Співбесіда відбудеться в 09.09.26 о 20:30​

Кандидатам перебувати в очікуванні обзвону за 10 хвилин до початку з відповідним тегом:​

[К/ПП НПУ] NickName.​

Андрій Чубинський

Підполковник ДКВС/ Кер. ОВ | 02 Західна Україна
Реєстрування
12 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
5
Бали
58
1. Ваш ігровий NickName:Андрій Чубинський
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так,старший інструктор ЗСУ
5. Ваше справжнє ім'я:Андрій
6. Ваш тег в Telegram:mad:andr_XXXXX
7. Ваш логін в Discord:andrii04755
8. Ваш справжній вік:13 (прошу виключення)
9. Ваше звання:Ст.Сержант
10. Які у вас є ідеї для фракції:Пропоную запровадити більше внутрішніх заходів для співробітників УПП. Наприклад, регулярні тренування з водіння службових автомобілів, навчальні патрулювання, перевірки знань ПДР, радіообміну та службових обов'язків.Для нових працівників можна запровадити систему наставництва, де досвідчені співробітники допомагатимуть новачкам освоїти роботу підрозділу та покращувати якість RP.
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:Я доброчесний,комунікативний
12. Місто в якому живете:Івано Франківськ
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):тиць

Андрій Зорянн

Новий гравець
Реєстрування
27 Кві 2024
Дописи
7
Реакції
1
Бали
357
1. Ваш ігровий NickName: Андрій Зорян
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так
5. Ваше справжнє ім'я: Андрій
6. Ваш тег в Telegram:mad:@Derbennn
7. Ваш логін в Discord: Andr0848
8. Ваш справжній вік:15
9. Ваше звання: Лейтинант
10. Які у вас є ідеї для фракції: Я б запропонував покращити фракцію НПУ через більше навчань для співробітників, чіткіший розподіл обов’язків між підрозділами та регулярні спільні операції. Також можна додати систему внутрішніх перевірок, щоб підтримувати дисципліну, і більше взаємодії з іншими державними структурами. На мою думку, це зробить фракцію більш організованою, активною та цікавою для гравців!
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?: Я вважаю, що саме я маю зайняти посаду підполковника, тому що готовий брати на себе відповідальність, підтримувати дисципліну та допомагати особовому складу. Я вмію працювати в команді, адекватно вирішувати конфліктні ситуації та приймати рішення в потрібний момент. Також я хочу розвивати фракцію, покращувати її роботу та подавати власним прикладом мотивацію іншим співробітникам
12. Місто в якому живете: Рівне
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://postimg.cc/rDj4BZKKТ (Якщо щось не так прошу надати максимальний вийняток)
Зорянчик!

Вадім Кінг

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
56
1. Ваш ігровий NickName: Вадім Кінг
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?: Так точно
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так точно
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Ніяк ні
5. Ваше справжнє ім'я: Вадім
6. Ваш тег в Telegram: NiktOo1643
7. Ваш логін в Discord: matr1x_3550
8. Ваш справжній вік: 20 років, 5 листопада буде 21
9. Ваше звання: Рядовий
10. Які у вас є ідеї для фракції: Проводити більше патруля, бо люди забули як правельно їздити не дотримуються правил дорожнього руху, проводити більше тренерувань для новачків і вчити їх якогомога бистріще як правильно зупиняти та вітатись з людтми
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:Вже працював в даній сфері, був в ЗСУ знаю як тут все складається і шо потрібно робити
12. Місто в якому живете: Чернівці
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): [посилання]: https://postimg.cc/3df9xmnH

Женя Блейз ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
777
Реакції
1,167
Бали
543
1. Ваш ігровий NickName: Женя Блейз
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Лідер УЗ 2 рази, Лідер НПУ 1 раз, Заступник УЗ 2 рази, Заступник НПУ 2 рази. Більшість часу в держ, я був саме в НПУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Євген
6. Ваш тег в Telegram: bleysik
7. Ваш логін в Discord: bleysik.
8. Ваш справжній вік: 16
9. Ваше звання: Сержант
10. Які у вас є ідеї для фракції?:

Покращити дисципліну / комунікабільність / відповідальність нашихі бійців.
Слідкувати за патрулями.
В регулярному часі проводити лекції / тренування / тощо..
Вислуховувати та відповідати іншим людям.
Створити систему пермій, за виконання певної роботи.
Створити дошку пошан, куди попадають особливі співробітники фракції.
Проводити спільні заходи з іншими організаціями. ((РП))
Створити підрозділ ДВБ - Департамент внутрішньої Безпеки - створений для того, щоб очищати лави поліції від тих, хто вирішив наживатися на громадянах, а не служити їм, а також виявляти і протидіяти тим, хто порушує права самих поліцейських.
Створити підрозділ УПП - Управління патрульної поліції - його підрозділ має забезпечувати публічну безпеку й порядок, охороняти права й свободи людини, інтереси суспільства й держави, протидіяти злочинності, в рамках закону надавати допомогу особам, які такої допомоги потребують.
Створити підрозділ КОРД - Корпус оперативно раптової дії - це штурмовий підрозділ, завданням якого в умовах бойових дій буде, нейтралізація диверсійно-розвідувальних груп противника, затримання терористів, звільнення заручників.
Створити підрозділ АКПП - Академічний корпус патрульної поліції - підрозділ в якому новачки зможуть, ознайомитись з правила, підрозділами, патрулями та багато чого іншого...
Але більше уваги я хочу приділити до дисципліни. Дисципліна це - обличчя наших бійців та їх ставлення до нашої роботи! Також робити як умога більше цікавих та активних тренувань. Розвивати нашу організацію в шляхах грамотності та готовності до подій! Підвищувати / понижувати / звільняти / робити набори в фракцію . І це все в максимально регулярному часі! Ну і саме головне це: розвинути фракцію у знанні РП. Проводити багато РП / ГРП з іншими фракціями та з особовим складом. Привчати бійців до базових знань РП.
Запровадження програми "Поліцейський друг". Ця програма передбачає залучення школярів до співпраці з поліцією, проведення зустрічей, тренінгів та інтерактивних заходів, щоб зміцнити довіру і сприяти взаєморозумінню між поліцією та молоддю.
Розширення комунікації з громадянами через соціальні мережі. Генерал може створити власний обліковий запис у популярних соціальних мережах, де він буде повідомляти про новини, події та важливу інформацію для мешканців Західної України.
Організація спільних заходів з громадськістю. Це можуть бути відкриті дні, ярмарки безпеки, спортивні турніри або інші заходи, які допоможуть поліції та громаді поближче познайомитися, спілкуватися і вирішувати питання разом.
Залучення молодих волонтерів. Генерал може створити програму волонтерства, де молодь зможе долучитися до роботи поліції, отримати цінний досвід та сприяти підвищенню безпеки в місті.
Посилення патрулювання в місцях громадського транспорту. Забезпечення безпеки пасажирів та запобігання злочинам на транспорті є важливою задачею поліції. Генерал може вдосконалити систему патрулювання та встановити спеціальні зони для спілкування з поліцейськими на зупинках та станціях.
Натисніть, щоби розкрити...
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю досвід та бажання у розвитку фракції
12. Місто, в якому живете: Франкфурт
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
Тиць

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі