Важливо НПУ | Заявки на ПОЛКОВНИКА [ВІДКРИТО]

Всеволод Мшеслав

L НПУ | Західна Україна
Лідер
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
236
Реакції
107
Бали
343

%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-png.441707

ЗАЯВКИ НА ПОСАДУ
ПОЛКОВНИКА ПОЛІЦІЇ

Національна поліція України

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Відбір • Відповідальність • Керівництво • Розвиток

​

⚠ ЗВЕРНІТЬ УВАГУ
​

Якщо кандидат не відповідає встановленим нижче критеріям — його заявка буде відхилена.

Перед поданням заявки рекомендуємо уважно ознайомитися з усіма вимогами та перевірити правильність заповнення форми.

📋 ВИМОГИ ДО КАНДИДАТА

​

✓ Мати Discord та Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

✓ Вік кандидата — 15+ років.

✓ Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.

✓ Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

✓ Знати правила лідерів, правила серверу та правила організацій.

✓ Мати можливість приділяти грі від 3 годин на день.

✓ Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з людьми.

✓ Мати ігровий рівень не нижче 10-го.

✓ Мати справний мікрофон.

✓ Мати не нижче 3-го рангу у фракції.

📝 ФОРМА ПОДАННЯ ЗАЯВКИ

Скопіюйте форму та надайте відповіді на всі запитання

​

1. Ваш ігровий NickName:

Відповідь:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

Відповідь:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

Відповідь:

4. Чи був у вас досвід на посаді заступника/лідера?:

Відповідь:

5. Ваше справжнє ім'я:

Відповідь:

6. Ваш тег в Telegram:

Відповідь:

7. Ваш логін в Discord:

Відповідь:

8. Ваш справжній вік:

Відповідь:

9. Ваше звання:

Відповідь:

10. Які у вас є ідеї для фракції?:

Відповідь:

11. Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника?:

Відповідь:

12. Місто, в якому живете:

Відповідь:

13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері:
(TAB → Персонаж → Мої покарання)

[посилання]

📌 ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

​

01 • Невиконання встановлених вимог — відмова.

02 • Неспівпадіння NickName на форумі та в грі — відмова.

03 • Дві та більше заявки від однієї людини — відмова.

04 • Копіювання чужої заявки — відмова.

05 • Заявка складена не за встановленою формою — відмова.

06 • Флуд у темі заборонено. Якщо флудить кандидат, який подав заявку — відмова.

07 • NickName кандидата повинен бути українською мовою.

08 • Нечитабельна заявка — відмова.

⭐ ПОСАДА ПОЛКОВНИКА — ЦЕ НЕ ЛИШЕ ЗВАННЯ, А Й ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Подаючи заявку, кандидат підтверджує свою готовність працювати на користь фракції та її особового складу.

НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ

Лідерство • Дисципліна • Відповідальність

​

Олександр Кучерявий

Полковник НПУ | Західної України (02)
Реєстрування
24 Лип 2026
Дописи
32
Реакції
30
Бали
17
1. Ваш ігровий NickName: Олександр Кучерявий
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так, повністю ознайомлений із правилами лідерів та готовий їх дотримуватися.
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так, готовий нести відповідальність за свої рішення та виконувати встановлені правила щодо терміну перебування на посаді.
4. Чи був у вас досвід на посаді заступника/лідера?: Так, маю досвід роботи на керівних посадах. Раніше обіймав посаду Полковника НПУ, тому розумію принципи роботи фракції, організації особового складу та контролю за підрозділом УПП.
5. Ваше справжнє ім'я: Олександр
6. Ваш тег в Telegram: @alex0kx
7. Ваш логін в Discord: sasha27122010
8. Ваш справжній вік: 15
9. Ваше звання: Старший Сержант (4 порядкове)
10. Які у вас є ідеї для фракції: Основною метою бачу покращення дисципліни, активності та організації роботи особового складу НПУ.

Мої основні ідеї:

• Регулярно проводити набори до НПУ для підтримки стабільної кількості особового складу.
• Частіше організовувати тренування для співробітників та окремих підрозділів.
• Проводити перевірки знань статуту, правил НПУ, RP-відігровок та основних нормативних документів.
• Організовувати навчальні заходи для молодшого складу, щоб нові співробітники швидше адаптувалися.
• Проводити спільні тренування та заходи з іншими державними організаціями для покращення взаємодії між фракціями.
• Створити зрозумілу систему розвитку підрозділу в якому буду перебувати, щоб кожен співробітник розумів, чим може займатися та як розвиватися.
• Проводити внутрішні конкурси між підрозділами на активність, дисципліну та якість роботи.
• Заохочувати активних співробітників подяками, грамотами та іншими внутрішніми відзнаками.
• Зменшити кількість бездіяльності серед особового складу шляхом регулярних завдань та заходів.

Також маю окремі ідеї для кожного підрозділу:

УПП — регулярні патрулювання, навчання для нових співробітників, спільні патрулі та тренування з реагування на різні ситуації.

ГСУ — навчальні кримінальні справи, проведення допитів, пошук доказів та спільні розслідування з іншими підрозділами.

ДКР — розшукові операції, пошук підозрюваних, оперативні завдання та спільні заходи з ГСУ і КОРД.

КОРД — тактичні тренування, навчальні спецоперації, відпрацювання затримань та взаємодії з іншими силовими підрозділами.

СЕ — регулярні евакуації транспортних засобів, навчання співробітників, спільні рейди та відпрацювання різних ситуацій з евакуацією.

ДСБТ — оформлення та видача ліцензій на спеціальні товари, навчання співробітників правильному оформленню документів та проведення перевірок.

11. Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника?: Я вважаю, що маю необхідний досвід та знання для цієї посади. Готовий відповідально ставитися до своїх обов'язків, контролювати особовий склад, підтримувати дисципліну та допомагати НПУ розвиватися.
12. Місто в якому живете: Київ
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері: Тик

​

Останнє редагування:

Женя Блейз ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
764
Реакції
1,160
Бали
543
1. Ваш ігровий NickName: Женя Блейз
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Лідер УЗ 2 рази, Лідер НПУ 1 раз, Заступник УЗ 2 рази, Заступник НПУ 2 рази. Більшість часу в держ, я був саме в НПУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Євген
6. Ваш тег в Telegram: bleysik
7. Ваш логін в Discord: bleysik_01
8. Ваш справжній вік: 16
9. Ваше звання: Капрал

Покращити дисципліну / комунікабільність / відповідальність нашихі бійців.
Слідкувати за патрулями.
В регулярному часі проводити лекції / тренування / тощо..
Вислуховувати та відповідати іншим людям.
Створити систему пермій, за виконання певної роботи.
Створити дошку пошан, куди попадають особливі співробітники фракції.
Проводити спільні заходи з іншими організаціями. ((РП))
Створити підрозділ ДВБ - Департамент внутрішньої Безпеки - створений для того, щоб очищати лави поліції від тих, хто вирішив наживатися на громадянах, а не служити їм, а також виявляти і протидіяти тим, хто порушує права самих поліцейських.
Створити підрозділ УПП - Управління патрульної поліції - його підрозділ має забезпечувати публічну безпеку й порядок, охороняти права й свободи людини, інтереси суспільства й держави, протидіяти злочинності, в рамках закону надавати допомогу особам, які такої допомоги потребують.
Створити підрозділ КОРД - Корпус оперативно раптової дії - це штурмовий підрозділ, завданням якого в умовах бойових дій буде, нейтралізація диверсійно-розвідувальних груп противника, затримання терористів, звільнення заручників.
Створити підрозділ АКПП - Академічний корпус патрульної поліції - підрозділ в якому новачки зможуть, ознайомитись з правила, підрозділами, патрулями та багато чого іншого...
Але більше уваги я хочу приділити до дисципліни. Дисципліна це - обличчя наших бійців та їх ставлення до нашої роботи! Також робити як умога більше цікавих та активних тренувань. Розвивати нашу організацію в шляхах грамотності та готовності до подій! Підвищувати / понижувати / звільняти / робити набори в фракцію . І це все в максимально регулярному часі! Ну і саме головне це: розвинути фракцію у знанні РП. Проводити багато РП / ГРП з іншими фракціями та з особовим складом. Привчати бійців до базових знань РП.
Запровадження програми "Поліцейський друг". Ця програма передбачає залучення школярів до співпраці з поліцією, проведення зустрічей, тренінгів та інтерактивних заходів, щоб зміцнити довіру і сприяти взаєморозумінню між поліцією та молоддю.
Розширення комунікації з громадянами через соціальні мережі. Генерал може створити власний обліковий запис у популярних соціальних мережах, де він буде повідомляти про новини, події та важливу інформацію для мешканців Західної України.
Організація спільних заходів з громадськістю. Це можуть бути відкриті дні, ярмарки безпеки, спортивні турніри або інші заходи, які допоможуть поліції та громаді поближче познайомитися, спілкуватися і вирішувати питання разом.
Залучення молодих волонтерів. Генерал може створити програму волонтерства, де молодь зможе долучитися до роботи поліції, отримати цінний досвід та сприяти підвищенню безпеки в місті.
Посилення патрулювання в місцях громадського транспорту. Забезпечення безпеки пасажирів та запобігання злочинам на транспорті є важливою задачею поліції. Генерал може вдосконалити систему патрулювання та встановити спеціальні зони для спілкування з поліцейськими на зупинках та станціях.
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю досвід та бажання у розвитку фракції
12. Місто, в якому живете: Франкфурт
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
Тиць

Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
25
Реакції
33
Бали
17
1. Ваш ігровий NickName:Лея Черрі
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на посаді заступника/лідера?:Так а саме була заступником ДКВС
5. Ваше справжнє ім'я:Олександра
6. Ваш тег в Telegram: sliwwks
7. Ваш логін в Discord: tuzik0600_23837
8. Ваш справжній вік:15
9. Ваше звання:9
10. Які у вас є ідеї для фракції:
1.Мотивація, система атестацій та академія:
Щотижнева преміальна система: Введіть номінації на кшталт «Найкращий співробітник тижня», «Найбільше затримань», «Найкращий водій патрульного авто» з виплатою реальної ігрової валюти з власних або спонсорських коштів.
2. Ідеї для тренувань та покращення РП:
Екстремальне водіння: Тренування на закинутому аеродромі чи автодромі: перехоплення порушника за допомогою поліцейського розвороту маневр та швидкісний супровід.
Психологічні тести та РП-допити: Вчіть молодший склад правильно проводити процесуальні дії, зачитувати права те саме «зачитати Міранду» та діяти в нестандартних ситуаціях наприклад, під час переговорів з терористами.
3.Підрозділ :
ЕКЦ (Експертно-криміналістичний центр)
Спрямування: Збір доказів, балістичні та трасологічні експертизи на місцях злочинів.
Виїжджають на тяжкі злочини разом зі слідчими.
Використовують РП-відігровки (/me, /do) для зняття відбитків пальців, збору гільз, чи експертизи наркотичних речовин.
Готують офіційні висновки експертизи, які слідчі використовують для передачі справ до суду.
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника?:Я повинна зайняти цю посаду, оскільки моя працьовитість, відповідальність і глибоке розуміння роботи дозволять мені ефективно керувати складом, підтримувати дисципліну та вивести фракцію на новий рівень.
12. Місто в якому живете:Житомир
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://postimg.cc/grG5GshZ

Володимир Печеричка

Лідер Б/У Ринку
Реєстрування
15 Кві 2025
Дописи
48
Реакції
31
Бали
274
1. Ваш ігровий NickName:

Володимир Печеричка

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

Так точно!

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

Так точно!

4. Чи був у вас досвід на посаді заступника/лідера?:

Так точно! Лідер НПУ 1 раз , Заступник лідера НПУ 3 рази , Підполковник НПУ 1 раз , Майор НПУ 1 раз

5. Ваше справжнє ім'я:

Максим

6. Ваш тег в Telegram:

joggluv

7. Ваш логін в Discord:

volorimyrmaslianyk

8. Ваш справжній вік:

20

9. Ваше звання:

3

Система нагородження працівників НПУ

Також пропоную створити систему нагородження працівників. За хорошу службу, активність та внесок у розвиток НПУ працівники зможуть отримувати спеціальні медалі та відзнаки.

Приклади нагород:

• «За бездоганну службу» - за тривалу службу без дисциплінарних стягнень;
• «За високі показники служби» - за постійну активність та якісне виконання обов'язків;
• «За внесок у розвиток НПУ» - за корисні ідеї та допомогу в розвитку фракції;
• «За відвагу» - за відмінне виконання складних RP-операцій;
• «За наставництво» - за активну допомогу та навчання новобранців;
• «За зразкову дисципліну» - за дотримання статуту та відсутність порушень.

Усі отримані працівником нагороди будуть заноситися до його особової справи.

1.Проведення планових перевірок серед співробітників на кваліфікацію.
2.Контроль дисциплінарних стягнень — вести окремий облік доган, попереджень і можливості їх зняття
3.Система особистих доручень — кожному старшому офіцеру видається конкретне завдання на день або тиждень

4.Анонімне опитування складу — що подобається у фракції та що потрібно змінити
5.Операція «Розшук» — кілька підрозділів отримують орієнтування та спільно шукають RP-підозрюваного.
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника?:

Я вважаю, що гідний зайняти цю посаду, оскільки мені вже доводилося обіймати її раніше, тому я добре розумію відповідальність та обов'язки Полковника НПУ. Впевнений, що зможу впоратися з цією посадою та організувати стабільну роботу фракції. Обіцяю чесно, відповідально та сумлінно виконувати всі покладені на мене обов'язки.

12. Місто, в якому живете:

ЛЬвів

13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері:
(TAB → Персонаж → Мої покарання)

[посилання]

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі