- Реєстрування
- 5 Кві 2025
- Дописи
- 238
- Реакції
- 1,287
- Бали
- 138
У даному розділі співробітники Національної Поліції України (від 3-го професійного звання) можуть подати заявку на зайняття звання Майора НПУ.
P.S якщо потрібено закордоний паспорт для підтвердження мого віку можу надати1. Ваш ігровий NickName: Джо Моцик
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?: Так точно
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так точно
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть: НІяк ні
5. Ваше справжнє ім'я: Назар
6. Ваш справжній вік:13
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Так точно
8. Місто, в якому живете: Селище Салькове Кіровоградської області
9. Ваш логін в Telegram: @Durroowv
10. Ваш логін в Discord: @oysergo
11. Які у вас є ідеї для фракції: Хочу проводити більше тренувань для О/С на тему Збирання та розбирання М4 це потрібно для того щоб коли при боротьбі з порушниками законів які перші відкрили вогонь в сторону поліцейського якщо автомат заклине співробітники могли його швидко відремонтувати та далі чинити опір. Також я б хотів би створити "Групу швидкого реагування" Представимо ситуацію: Щойно надійшов виклик про викрадання авто після чого група одразу покидає всі свої справи крім процесуальних дій та вирушає на виклик та коли група помічає викрадену автівку вона одразу ж її зупиняє якщо водій не зупинився а продовжив тікати після 3 попереджень вирушає ще одна група яка була не подаліку та перерізає шлях викрданему авто та саджає в тюрьму того хто її вкрав та після чого повертають її законному володарю якщо ж воді зупинився то група проводе маленький тех огляд на сліди злому якщо вони є ---- машина вкрадена та після чого виконуємо дії як у першій ситуації
12. Чому саме ви повинні зайняти звання майора ?: Я уважний, кмітливий та розумний