1. Ваш ігровий NickName:Іван Кобура
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?:так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть:ніяк ні
5. Ваше справжнє ім'я:Іван
6. Ваш справжній вік:14(прошу виключення)
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?не хочу розголошуватим свої дані
8. Місто, в якому живете:Львів
9. Ваш логін в Telegram:@Dotaoficial
10. Ваш логін в Discord:@deko12345678910
11. Які у вас є ідеї для фракції:
Покращення навчання співробітників – регулярно проводити лекції, тренування та практичні RP-ситуації, щоб нові працівники швидше освоювалися, а досвідчені підтримували високий рівень підготовки.
Система наставництва – закріпити за кожним новобранцем досвідченого співробітника, який допомагатиме вивчити статут, правила та службові обов'язки.
Спільні спецоперації – частіше організовувати RP-заходи разом із СБУ, ЗСУ, ДСНС та МОЗ: штурми будівель, блокпости, пошук злочинців, супровід колон та навчання з надання першої допомоги.
Посилення дисципліни – проводити планові перевірки знань статуту, субординації та RP-відігрування, щоб підтримувати високий рівень організованості.
Мотивація особового складу – запровадити систему заохочень за активну службу, якісне RP, успішні затримання, допомогу новачкам та участь у заходах.
Підвищення активності фракції – організовувати більше патрулів, нічних змін, рейдів, спецоперацій та внутрішніх змагань між підрозділами.
Покращення роботи керівного складу – забезпечити постійний контроль за роботою офіцерів, швидко вирішувати конфліктні ситуації та підтримувати дружню атмосферу у колективі.
Розвиток RP-рівня – проводити масштабні кримінальні сценарії, спецоперації та тренування, щоб служба в НПУ була цікавою, активною та максимально наближеною до реальної роботи поліції.
12. Чому саме ви повинні зайняти звання підполковника?:
Я вважаю, що гідний цієї посади, адже маю достатній досвід служби, добре знаю правила серверу, статут НПУ та вмію працювати в команді. Для мене посада підполковника — це не лише звання, а й велика відповідальність за особовий склад і розвиток фракції.
Я готовий приділяти багато часу роботі фракції, підтримувати дисципліну, допомагати новим співробітникам, організовувати тренування, патрулі та RP-заходи. Умію швидко приймати рішення у складних ситуаціях, справедливо ставитися до кожного співробітника та вирішувати конфлікти без упередженості.
Моя головна мета — зробити НПУ активною, дисциплінованою та згуртованою фракцією, де кожен співробітник буде зацікавлений у розвитку та якісній RolePlay-грі. Я готовий відповідально виконувати обов'язки підполковника, підтримувати авторитет керівництва та працювати на благо фракції.
Підполковник — це не звання, а відповідальність за кожного співробітника та честь усього підрозділу.