Інформація НПУ | Заявки на звання Підполковника НПУ [ЗАЧИНЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Бойко

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2026
Дописи
7
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Олександр Бойко
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?: так звичайно
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так точно
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть: Так, зараз є на посаді Майора хочу попробувати на Підполковника опит є
5. Ваше справжнє ім'я: Саша
6. Ваш справжній вік: 14
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? звичайно
8. Місто, в якому живете: Мукачево
9. Ваш логін в Telegram: @MilkaGass
10. Ваш логін в Discord: @sanhoys_ofiicial
11. Які у вас є ідеї для фракції:
Покращити знання особового складу більше проводити лекції і іспитів
12. Чому саме ви повинні зайняти звання підполковника ?:Я адекватний і спокійно рішаю вопроси я стараюсь бути справедливим також я добрий ще вирішую будь-які проблеми (не всі)

Артем Сокол

Кошовий Отаман
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
295
Реакції
65
Бали
244
1. Ваш ігровий NickName:Дмитро Мазепа
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?: Ознайомлений
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Готовий
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть: Підполковник ЗСУ 2 рази[10], також Керуючій каналу ЗМІ[10] Заст.Директора ЗМІ[11]
5. Ваше справжнє ім'я: Олексій
6. Ваш справжній вік:14
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?: ні
8. Місто, в якому живете: м.Дніпро
9. Ваш логін в Telegram: @kikitin32
10. Ваш логін в Discord:mad:phantombyte93
11. Які у вас є ідеї для фракції: Я хочу проводити щоденні цікаві лекції та цікаві тренування, також хочу знайти відповідальних людей для співпраці, я бажаю розвивати систему патрулювання та вдосконалювати навички правильного патрулювання у Національній Поліції, буду активно брати участь у ГРП, також готовий довести це на діях, а не на зайвих словах
12. Чому саме ви повинні зайняти звання підполковника ?: я вже мав досвід на схожих посадах, я вважаю, що я готовий до даної відповідальності та почали своє перше підполканство у фракції НПУ

Сантьяго Дніпровський

Поважний гравець
Реєстрування
6 Лип 2023
Дописи
218
Реакції
213
Бали
443
1. NickName: Сантьяго Дніпровський
2. Чи знаєте Ви правила сервера? Так, правила знаю та готовий їх дотримуватися.
3. Чи готові Ви отримати покарання, якщо покинете посаду раніше встановленого терміну? Так, звісно. Якщо вже береш на себе відповідальність, потрібно відповідати за свої рішення до кінця.
4. Чи маєте Ви досвід на керівних посадах? Так, досвід у МВС маю достатній. Був лідером 06 НПУ, також стояв на посаді полковника НПУ на 06 та 02. Крім цього, багато разів займав 10 ранг у НПУ. Тому з внутрішньою роботою фракції, складом та керівництвом знайомий не з чуток.
5. Ваше справжнє ім’я: Дмитро
6. Ваш вік: 17 років
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Звісно, готовий.
8. Ваше місто: Закарпатська область
9. Ваш Telegram: @santiagoo_2
10. Ваш Discord: dimon4i1
11. Ваші ідеї для покращення роботи фракції: Хотів би зробити більший акцент на підготовці молодшого складу. Проводити внутрішні тренування, спільні патрулювання та різні заходи між підрозділами. Також важливо слідкувати за дисципліною та активністю складу, щоб кожен розумів свої обов’язки та мав бажання розвиватися у фракції.
12. Чому саме Ви повинні зайняти посаду підполковника? Маю великий досвід у МВС: був лідером 06 НПУ, полковником НПУ на 06 та 02, а також неодноразово займав 10 ранг. Знаю роботу фракції зсередини, вмію працювати з особовим складом та готовий брати на себе відповідальність. Вважаю, що зможу бути хорошим доповненням до керівного складу.

Дмитро Залізняк.

Новий гравець
Реєстрування
20 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
6

1. Ваш ігровий NickName:Дмитро Залізняк

2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?: Так точно

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так точно

4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть:я є інструктором НАВС я звісно розумію

5. Ваше справжнє ім'я:Дмитро (Фамілію за потреби скажу на обзвоні)

6. Ваш справжній вік:15

7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? :Так точно

8. Місто, в якому живете :Одеса мама

9. Ваш логін в Telegram :mad:Dingerh

10. Ваш логін в Discord :mad:kortoshka3350

11. Які у вас є ідеї для фракції:Ідей багато і спочатку почну з самого головного, а саме з допомоги вам пані Генералу. Дозвольте я зроблю у форматі питання відповідь. (Будь ласка прочитайте увесь текст якщо не важко)

1.Що саме ти плануєш впровадити коли прийдеш на посаду ? Я дотримуюсь у проведенні код 6 простого але діючого принципу якщо спвробітник порушує стройовий статут або статут НПУ у строю то він отримає перше попередження після першого попередження іде друге попередження а на третій раз він отримує дисциплінарне покарання ДОГАНА. Також буду пропонуввати ідеї покращення фракції та приваблення людей такими речами як : Преміювання найкращого співробітника тижня - починаючи з третього порядкового звання співробітник отримує можливість заробити до 500000 гривень додаткових коштів якщо активно приймає участь у ГРП та немає скарг/доган. Спільний страйкбол-переможець страйкболу між співробітниками отримує приємний бонус у розмірі 200000-500000 гривень страйкбол буду проводити декілька разів на тиждень.
2.
Чому саме підполковник ? Для мене полковник є занадто важкою посадою та занадто великою відповідальністю перед усіма співробітниками тому я ще не готовий до такої високої посади. Але я зрадістю буду служити Україні та НПУ на посаді підполковника та навіть якщо у мене буде багато вільного часу перевиповнювати звіти.
3.
Ваш справжній вік не занадто малий для такої посади ? На мою думку я вже мислю та відчуваю відповідальність не менше ніж наприклад 20-річний коллега також я думаю що мені як старшому з младших (у плані віку) буде простіше знайти спільну мову та той самий спільний біль/дотик який допоможе у налагуджувванні стосунків та триманні дисципліни.
4.Як ти оцінюєш свої сили на обзвоні ? На мою думку обзвон-це лише неприємна частина роботи на високих посадах але як кажуть усі проходили і я пройду якщо гарно підготуюсь. До підготовки я відношуся дуже серьозно,мабуть аж занадто.. Мої друзі та у поєднанні коллеги з НПУ кажуть що я занадто сильно переживаю та занадто ретельно готуюся але я вважаю що краще один раз підготуватися ніж потім жалкувати про те саме головне питання на яке ти забув відповідь.

12. Чому саме ви повинні зайняти звання підполковника ?

Я маю лідерські якості які проявляються й у інших іграх під моїм керівництвом люди об*єднуються навколо спільної проблеми. Я вважаю що не дивлячісь на відсутність досвіду керівництва саме на цьому проекті я справлюся з роботою не менш погано ніж інші. Також мої найголовніші якості як людини: терпиливість (не плутати з терпильством) розуміння та бажання допомогти
як з прикладів останього можу сказати що я вирішив або намагався вирішити не одне питання щодо коллег не маючі навіть як такової влади старався усеодно допомогти чим зможу та декілька ситуацій все ж таки ввдало вирішилися без залучення старшого складу та форуму. Сподіваюся приєднатись до вас та буду вдячний за те що вви прочитали мій текст повністю (я дійсно багато думав та працював над ним) Гарного дня або ночі !🥰

Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
59
Реакції
27
Бали
364

1. Ваш ігровий NickName: Артем Азовський
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть:Так ,підполковник НПУ ,майор НПУ
5. Ваше справжнє ім'я: Артем
6. Ваш справжній вік: 17
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Так
8. Місто, в якому живете: Луцьк
9. Ваш логін в Telegram: @CRIZY4
10. Ваш логін в Discord: n.e.o.n3375
11. Які у вас є ідеї для фракції: Планую робити багато різних тренування за які наші співробітники будуть получати непогані премії.
12. Чому саме ви повинні зайняти звання підполковника ?: бо я відповідальний до своїх обовʼязків , рішучий , стресостійкий, і плюс хотів відновити свою стару посаду.

Артем_Svystun

Новий гравець
Реєстрування
18 Сер 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
3
1. Ваш ігровий NickName: Артем Свистун
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?:так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Свитстун
6. Ваш тег в Telegram:mad:Autorutovuch
7. Ваш логін в Discord: kolz2233_24779
8. Ваш справжній вік:13 (але 22 версня буде 14)
9. Які в вас є ідеї для фракції: стабільно робити код 5 цікаві тренування лекції а такаж БП 10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор?: буду допомагати співробітника а також а також новобранцям
11. Місто в якому живете :Львів
12. Звання у Організації 4

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі