Інформація НПУ | Заявки на посаду Заступника Начальника ГУНП [ВІДЧИНЕНО]

Вікторія Медвідь

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
277
Реакції
1,329
Бали
153
1784461026112.png

У даному розділі співробітники Національної Поліції України (від 3-го професійного звання) можуть подати заявку на зайняття посади Полковника НПУ.

Посада полковника є керівною та відповідальною. Кандидат повинен мати досвід служби, знання статуту, вміння працювати з особовим складом та підтримувати дисципліну в організації.

Основні вимоги до кандидата:

- Заступника лідера повинно бути 16 років (можуть бути виключення).

- Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді.

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Не перебувати у Чорних списках.

- Не мати відношення до інших проєктів.

- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Мати NickName на форумі як на сервері.

- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Мати мікрофон

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост заступника лідера - 10 (є виключення).

Форма подачі заявки:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш справжній вік:

7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?
8. Місто, в якому живете:
9. Ваш логін в Telegram:
10. Ваш логін в Discord:
11. Які у вас є ідеї для фракції:

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:

Едуард Ізмайлов

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
37
Реакції
1
Бали
13

1. Ваш ігровий NickName:
Едуард Ізмайлов
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

так

так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:

так
Полковник НПУ 05
Полковник ЗСУ 07

Тимофій (прізвище - скажу при необхідності)
6. Ваш справжній вік:

15

так

Київ
9. Ваш логін в Telegram:

@DeS1e_888
10. Ваш логін в Discord:

desie_2610

Я у цій фракції не так давно, при Генеральші Вікторії Медвідь, тому поки що не встиг побачити всі моменти, які можна було б покращити. Але зі свого боку можу сказати, що буду робити все можливе, щоб наша фракція була однією з найкращих на сервері.
Буду допомагати молодшим за званням, слідкувати за порядком у складі та підтримувати хорошу атмосферу серед співробітників. Також хочу створити хороший та активний підрозділ, який буде приносити користь фракції та ефективно виконувати свою роботу.
Для мене важливо, щоб у фракції була не просто дисципліна, а й справжня командна робота, де кожен учасник буде готовий допомагати один одному. Буду старатися вкладати свій внесок у розвиток фракції та робити її кращою.

В мене є досить непоганий, як я вважаю, досвід на посаді заступника лідера. За час перебування на ціх посадах я отримав багато корисного досвіду, навчився працювати з особовим складом та розумію всю відповідальність, яка лежить на старшому складі фракції.
Також я доволі спокійна та врівноважена людина, яка завжди намагається вирішувати будь-які ситуації без зайвих конфліктів. Звичайно, як і у кожної людини, у мене є свої межі, але я завжди стараюся діяти розумно та відповідно до ситуації.
Враховуючи мій вік, я зараз не працюю, а чілю на канікулах, тому маю достатньо часу для активної роботи у фракції. Прошу не звертати великої уваги на мій вік, адже я лише на один рік молодший за мінімальний вік для цієї посади, а мій досвід уже дозволяє виконувати поставлені завдання і навідь більше.
Як я вже зазначив вище, я маю досвід на посаді заступника лідера. Свої терміни перебування на посаді я закінчив спокійно, без жодних покарань, у зазначений термін, а на 05 сервері навіть пробув трохи довше.
Також я добре знаю законку та всі основні моменти, які пов’язані з роботою даної фракції. Готовий допомагати складу, підтримувати порядок серед співробітників та робити все можливе для розвитку фракції.

Реєстрування
13 Тра 2025
Дописи
10
Реакції
8
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName: Богдан Харон
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Саме так був на Полковинку НПУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Гульчук Богдан
6. Ваш справжній вік: 15
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? так
8. Місто, в якому живете: Хмельницкий
9. Ваш логін в Telegram:mad:Bogdan17151427
10. Ваш логін в Discord:mad:bogdan099697
11. Які у вас є ідеї для фракції: Проводити код-5 Рп процеси для фракції і т.д
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:Я адекватний, відповідальний і чудово розумію, як працює НПУ зсередини. Маю хороший онлайн і готовий приділяти фракції багато часу. Вмію знаходити спільну мову з людьми, тому зможу легко вирішувати конфлікти всередині складу та допомагати новачкам швидко освоїтися. Моя мета — не просто отримати ранг, а реально допомогти лідеру підняти онлайн, дисципліну та рівень РП у фракції. Я готовий брати на себе відповідальність і працювати на результат

Реєстрування
14 Сер 2025
Дописи
8
Реакції
14
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName:Денис Ніжинський
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Денис
6. Ваш справжній вік:16
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?так
8. Місто, в якому живете:Ніжин
9. Ваш логін в Telegram:mad:Den4ik989299
10. Ваш логін в Discord:traxtor228
11. Які у вас є ідеї для фракції:Проведення цікавих ГРП, слідкувати за дисцепліной співробітників, давати премії, проводити лекції, процювати з фракціями.
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:Є гарний досвід на таких посадах

Вікторія Медвідь

Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
277
Реакції
1,329
Бали
153
Заявки на посаду Заступника Начальника ГУНП зачинені.

Схвалені кандидати:

Денис Ніжинський
Богдан Харон
Едуард Ізмайлов

Обзвон на посаду Заступника Начальника ГУНП відбудеться 27.07.2026 о 19:00. Кандидатів попрошу зробити нікнейм по формі [К/З-L НПУ] Ім'я Прізвище та за 10 хвилин до початку знаходитись в каналі "Очікування обзвону". Бажаю успіхів!

Останнє редагування:

Денис Дембрі

Старший оперуповноважений | Чорноморський Край
Реєстрування
20 Лис 2024
Дописи
142
Реакції
64
Бали
33

1. Ваш ігровий NickName:Денис Дембрі
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:так був на полковнику НПУ 04 2 рази та на полковнику СБУ на 04 1 раз
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Денис
6. Ваш справжній вік:15 (є виключення)
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? так
8. Місто, в якому живете:Хмельницький
9. Ваш логін в Telegram:twixxxx_111
10. Ваш логін в Discord:twix_67
11. Які у вас є ідеї для фракції:хочу іі розвинути на всі 100 віцотків допомагати генералу та молодшому особистому складу, такоє є бажання створити підрозлід ГСУ-головне слідче управління та набрати туда багато розумних та досвідчених людей
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:я рахую що я адекватний та є розуміння до цієї посади, також є бажання працювати у колективі, дуже добре виходить

Тимофій Maжор

Новий гравець
Реєстрування
12 Лис 2023
Дописи
8
Реакції
2
Бали
6

1. Ваш ігровий NickName: Генадій Кротік
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:Ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Тимофій Кротік
6. Ваш справжній вік:15
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Так
8. Місто, в якому живете: Рівне
9. Ваш логін в Telegram:mad:Jarak_1488
10. Ваш логін в Discord:tima_mazhor
11. Які у вас є ідеї для фракції: Проводити набори.Проводити Лекції/Іспити/Тренування. Хочу взаємодіяти з іншими фракціями12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:
Я відповідальний, грамотний, Чесний.​

Микита Хантер

Новий гравець
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
24
Реакції
4
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName: Микита Джеффері

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами сервер
правилами державних організацій?: так

3. Чи готові ви отримати покарання,
якщо підете з посади раніше терміну?: так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: не було тільки майор НПУ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Микита Коршак

6. Ваш справжній вік: 15

8. Місто, в якому живете: Чернігів

9. Ваш логін в Telegram:mad:rewi411

10. Ваш логін в Discord: nikitametroton

11. Які у вас є ідеї для фракції: Проводити більше тренувань і лекцій для новачків.
Організовувати регулярні РП-заходи та спільні патрулі.
Запровадити систему заохочень для активних учасників.
Покращити дисципліну та активність у Discord.
Допомагати новим гравцям швидше адаптуватися у фракції.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?: Я активний, відповідальний та вмію працювати в команді. Готовий допомагати лідеру, підтримувати дисципліну, вирішувати конфлікти та розвивати фракцію. Завжди готовий приділяти час фракції й працювати на її благо.

Іван Блащина

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,806
Реакції
1,079
Бали
253
1. Ваш ігровий NickName:
Іван Блащина

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів / правилами серверу / правилами державних організацій?
Так.

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?
Так.

Так.

СБУ Д-05 — Полковник.

Іван. (Прізвище я б не хотів оголошувати. За потреби можу повідомити його під час обзвону.)

6. Ваш справжній вік:
22 роки.

Так.

Neuhaus am Rennweg.

9. Ваш логін в Telegram:
@gdlbdu

10. Ваш логін в Discord:
ivan_9888

1. Більш співпрацювати з іншими державними фракціями для спільної перевірки документів на блокпостах та видачі повісток.
2. Розвивати знання RP разом зі співробітниками.
3. Проводити тренування зі страйкболу для того, щоб розвивати навички стрільби.
4. Увести систему «Працівник тижня», за яку співробітники зможуть отримувати премії за активну роботу.
5. Проводити щотижневі тренування з тактики, штурму будівель та дій у різних RP-ситуаціях.
6. Організовувати спільні патрулювання та спеціальні операції з іншими державними організаціями для покращення взаємодії між фракціями.
7. Запровадити систему наставництва, де досвідчені співробітники допомагатимуть новачкам швидше освоїтися, вивчити статут та всі аспекти служби.
8. Проводити регулярні перевірки знань статуту, RP-процесів і внутрішніх правил, щоб підтримувати високий рівень підготовки особового складу.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?

Я комунікабельний, стресостійкий та можу знайти спільну мову з людьми. Маю досвід перебування на керівній посаді, тому добре розумію відповідальність, яка покладається на заступника лідера. Готовий приділяти достатньо часу розвитку фракції, підтримувати дисципліну та порядок, допомагати співробітникам, контролювати виконання поставлених завдань і завжди бути на зв'язку. Умію працювати в команді, швидко приймати рішення у складних ситуаціях та знаходити підхід до людей. Моєю головною метою є допомога лідеру в розвитку фракції, підвищення активності особового складу, підтримка високого рівня RP та створення організованого, дисциплінованого й згуртованого колективу.​

Вікторія Медвідь

Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
277
Реакції
1,329
Бали
153
ЗАЯВКИ ЗАЧИНЕНІ, ОЧІКУЙТЕ СХВАЛЕННЯ КАНДИДАТІВ.♡

Вікторія Медвідь

Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
277
Реакції
1,329
Бали
153
Заявки на посаду Заступника Начальника ГУНП зачинені.

Відмовлені кандидати:

Іван Блащина - неготові до співпраці на високих посадах через негативні рекомендації з інших серверів.
Микита Джеффері - NickName на форумі не збігається з NickName на сервері.
Генадій Кротік - NickName на форумі не збігається з NickName на сервері.

Денис Дембрі - Критичні порушення правил UG

Обзвон на посаду Заступника Начальника ГУНП відбудеться 09.08.2026 о 16:00. Кандидатів попрошу зробити нікнейм по формі [К/З-L НПУ] Ім'я Прізвище та за 10 хвилин до початку знаходитись в каналі "Очікування обзвону". Бажаю успіхів!

Останнє редагування:

Толя Куліш

Новий гравець
Реєстрування
19 Чер 2026
Дописи
10
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName: Толя Куліш
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Нажаль ні (тільки на іншому проекті)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Влад Куліш
6. Ваш справжній вік: скоро 14
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? +-
8. Місто, в якому живете: Київ
9. Ваш логін в Telegram: @kul1sh_t0lya
10. Ваш логін в Discord: @aboltus1488
1) Покращувати рп-дисципліну
2) Взаємодії з іншими держ структурами
3) Проводити якнайбільше наборів
4) Заохочувати інших потрапити до лав НПУ
5) Проводити тактичні тренування
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?: Я відподальний, адекватний, чесний, готовий до своїх обов'язків, маю бажання допомагати у розвитку організації
openGraphImage.jpg

Василь Куліш

Новий гравець
Реєстрування
22 Чер 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName:Василь Куліш
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Нажаль ні (тільки на іншому проекті)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Бондарук
6. Ваш справжній вік: 14.5
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? +-
8. Місто, в якому живете: Житомир
9. Ваш логін в Telegram: @matvixxx8
10. Ваш логін в Discord: volodimir06165
1) Робити групові патрулювання
2) Проводити багато лекцій на корисні теми
3) Проводити багато виїздів на ПП/БП
4) Робити виїзди по новобранців
5) Проводити якнайбільше тренувань
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:Я добрий,чесний,відповідальний,іноді строгий,потрібний,класний,веселий.Я завжди любив НПУ тому що це найкраща фракція та дуже цікава

Очікую на перевірку!

Ілля Гудименко

Поважний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
181
Реакції
125
Бали
88
1. Ваш ігровий NickName: Ілля Гудименко

Досвід лідера:
Головний Лікар МОЗ К

Досвід заступника:
Заступник Директора ЗМІ

Заступник Головного Лікаря
Полковник ЗСУ
Полковник НПУ
Полковник ДКВС

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ілля

6. Ваш справжній вік: 16

8. Місто, в якому живете: Черкаси

9. Ваш логін в Telegram: @wokust

10. Ваш логін в Discord: @wokust

- Повну переатестація всіх Інструкторів
(з власного досвіду підвищень, то я був вражений наскільки некомпетентні інструктори) -

- РП з МОЗ - Розслідування вбивста кримінального авторитета -

- РП з ВРУ, СБУ та ДСНС - Перевірка будівлі ВРУ на мінувальні засоби та знаходження дизертирів -
- Придумать систему чергування на кордоні -
Маю досвід та прагну його вдосконалити, швидко пристосовуюся до колективу й вмію навчати новобранців базових речей у фракції

Реєстрування
7 Кві 2026
Дописи
60
Реакції
6
Бали
13
1. Ваш ігровий NickName: Андрій Картопляник
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: нажаль ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Андрій Холодний
6. Ваш справжній вік: 14 (дуже прошу виключення)
8. Місто, в якому живете: Івано-Франківськ
9. Ваш логін в Telegram: @Andrii_4455
10. Ваш логін в Discord: @andrii_445555
Я хочу проводити більше тренувань для співробітників, щоб вони краще знали правила та могли нормально виконувати свою роботу. Також можна проводити спільні заходи з іншими фракціями та зробити більше цікавих RP-ситуацій.
Я вважаю, що підходжу на цю посаду, тому що готовий допомагати лідеру та слідкувати за порядком у фракції. Також можу допомагати новим співробітникам, відповідати на їхні питання та брати участь у житті НПУ. Готовий приділяти фракції час і виконувати свої обов'язки.

Марсель Дніпровський

Підполковник НПУ | Чорноморський край 07
Реєстрування
15 Чер 2025
Дописи
48
Реакції
38
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName:
Марсель Дніпровський

Так, ознайомлений.

Так, готовий.

Ні, не був. Відстояв термін на Майорі НПУ х2, та наразі знаходжусь на посаді Підполконика НПУ.

Марк.

6. Ваш справжній вік:
14 років.

7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?:
Так, готовий підтвердити.

Житомир.

9. Ваш логін в Telegram:
@@qwP1DoraSss

10. Ваш логін в Discord:
dniprovskiy.

Проведення регулярних спецоперацій та оперативних розробок для підтримання активності фракції.
Покращення взаємодії між підрозділами та державними організаціями під час проведення спільних операцій.
Підтримання дисципліни та активності особового складу шляхом регулярних перевірок і внутрішніх заходів.

Також проводити цікаві лекції для О/С на теми: ЗУ Про НПУ, ККУ, КУпАП тощо.

На посаді заступника лідера готовий повністю допомагати лідеру в розвитку фракції, контролювати роботу співробітників, проводити тренування та стежити за дотриманням правил.
Головною моєю метою буде зробити фракцію активною, організованою та створити хороший колектив.

Реєстрування
13 Кві 2025
Дописи
33
Реакції
6
Бали
13

1. Ваш ігровий NickName:

Томмі Версетті

Так, ознайомлений.

Саме так

Полковник СБУ 06 х1, Полковник ДКВС 06 х2 та 9/10 звання

Денис
6. Ваш справжній вік:

13 (скоро 14 будь ласка виключення)

можливо

Чернігів
9. Ваш логін в Telegram:

deniskir31
10. Ваш логін в Discord:

denkir3101

Взаємодіяти з іншими фракціями.

Допомогати ЗСУ у відбитті нападу на вч.

Зробити більше патрулів по місту.

Робити набори/агітації.

Допомогати співробітникам у системі підвищенні.

Рп з іншими фракціями.

Розповідати цікаві лекції ,
Та робити цікаві тренування по типу ( штурм, їзда колоною, плавання і тд.)

Створювати спільні тренування з іншими фракціями так само і ПП, МБ.

Інколи створювати день відкритих дверей.

Я комунікабельний, стресостійкий маю досвід

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі