Інформація НПУ | Заявки на посаду Заступника Начальника ГУНП [ВІДЧИНЕНО]

Тонні Дніпровський

чисто тактически
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
1,096
Реакції
2,067
Бали
643

1. Ваш ігровий NickName: Тонні Дніпровський
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: ознайомлений
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: готовий
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: нижче
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: обзвон
6. Ваш справжній вік: 16
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? да
8. Місто, в якому живете: обзвон
9. Ваш логін в Telegram: @Tonni_Dnepr
10. Ваш логін в Discord: murdock_squad
11. Які у вас є ідеї для фракції:

Хотів би зайняти посаду куратора ДCР, займатися відкриттям кримінальних проваджень та організацією роботи підрозділу. Планую щодня відпрацьовувати орієнтування, допомагати співробітникам розбиратися із законодавством і передавати свій досвід новачкам, щоб підрозділ працював більш злагоджено.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:

Маю достатній досвід роботи в МВС, добре орієнтуюся в законодавстві та відповідально ставлюся до своїх обов'язків. Умію працювати в команді, приймати рішення в робочих ситуаціях і готовий брати на себе відповідальність за підрозділ. Готовий робити а не говорити.

Вікторія Медвідь

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
348
Реакції
1,413
Бали
344

Заявки на посаду Заступника Начальника ГУНП зачинені.

Схвалені кандидати:

Томас Блейдсон
Марсель Дніпровський
Василь Куліш
Толя Куліш

Відмовлені кандидати:

Іван Блащина - погані рекомендації з інших серверів.
Томмі Версетті - замалий вік.
Андрій Картопляник - активне блокування на іншому сервері.
Ілля Гудименко - погані рекомендації з інших серверів.
Тонні Дніпровський

Обзвон на посаду Заступника Начальника ГУНП відбудеться 21.08.2026 о 21:00. Кандидатів попрошу зробити нікнейм по формі [К/З-L НПУ] Ім'я Прізвище та за 10 хвилин до початку знаходитись в каналі "Очікування обзвону".
Бажаю успіхів!

Реєстрування
27 Лип 2026
Дописи
27
Реакції
6
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName: Святослав Гуччі

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Не був

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Овдій Святослав

6. Ваш справжній вік: 14

7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Так

8. Місто, в якому живете: Київ

9. Ваш логін в Telegram: Sitaslavv

10. Ваш логін в Discord:saul_go0dman

Проводити більше лекцій, мобільних постів, тренуваннь, а саме: «Виїзд на виклик» , «Перша медична допомога.Також проводити захід «День відчинених дверей».

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?: Я не буду казати , що я ідеальний кандидат, бо таких не існує. Але я готовий брати на себе ту відповідальність, яка буде покладена на мене , я готовий працювати з колективом та змінювати фракцію у кращу сторону.

Дмитро Квінтов

Поважний гравець
Реєстрування
21 Бер 2024
Дописи
424
Реакції
182
Бали
346
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com

1. Ваш ігровий NickName: Дмитро Квінтов
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Був неоднарозово лідером таких організацій як: НПУ, ЗСУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дмитро Квінтов
6. Ваш справжній вік: 21
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Саме так :)
8. Місто, в якому живете: Ріга, Латвія
9. Ваш логін в Telegram: @Kv1ntt
10. Ваш логін в Discord: 4Kvint
11. Які у вас є ідеї для фракції: Розвивати фракцію, як медійно, так і в ігровому плані. Підтримка порядку в організації. Проведення та написання ГРП. Впровадження інтерактивів для зацікавлення людей знаходння в діскорді НПУ
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?: Відповідальна людина, в житті маю вищу Педагогічну, Психологічну освіту, тому можу допомогати вирішувати конфлікти та знаходити справедливі рішення.

Даня Вальтер

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
138
Реакції
58
Бали
316

1. Ваш ігровий NickName: Даня Вальтер
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Так, на цьому сервері був заступником МОЗу, а на іншому перебував як заступником НПУ так і СБУ.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Данило просто
6. Ваш справжній вік: 25
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? так
8. Місто, в якому живете: Кропивницький
9. Ваш логін в Telegram:mad:@tyrflyas
10. Ваш логін в Discord:mad:tryghosts
1.Проводити більше тренувань та лекцій, бо багато хто не володіє інформацією про законку.
2.Взаємодіяти з іншими держ.організаціями.
3.Придумати систему преміювань для співробітників за гарний актив.
4.Проводити більш РП ситуація по типу (День відкритих дверей, рейди, масшабні навчання, перевірка підрозділів і т.п)
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?: Маю досвід на цих посадах, я цілеспрямований, вмотивований, адекватний.

Реєстрування
27 Лип 2026
Дописи
27
Реакції
6
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName: Святослав Гуччі

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Не був

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Овдій Святослав

6. Ваш справжній вік: 14

7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? Так

8. Місто, в якому живете: Київ

9. Ваш логін в Telegram: Sitaslavv

10. Ваш логін в Discord:saul_go0dman

Проводити більше лекцій, мобільних постів, тренуваннь, а саме: «Виїзд на виклик» , «Перша медична допомога.Також проводити захід «День відчинених дверей».

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?: Я не буду казати , що я ідеальний кандидат, бо таких не існує. Але я готовий брати на себе ту відповідальність, яка буде покладена на мене , я готовий працювати з колективом та змінювати фракцію у кращу сторону.

неактуально

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі