Важливо НПУ | Заявки на посаду "Майора НПУ" [Відчинено!]

Дмитро Духовний

Лідер НПУ || Південна Україна
Лідер
Реєстрування
5 Січ 2025
Дописи
162
Реакції
263
Бали
108
Заявки на посаду Майор Національної поліції України

Вимоги до кандидата:
[1] Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
[2] Бути старше 14 років (є виключення)
[3] Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;
[4] Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;
[5] Знати правила серверу/правила організацій;
[6] Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;
[7] Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;
[8] Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;
[9] Мати 10 рівень в грі.

Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[3] Ваш тег в Telegram:
[4] Ваш логін в Discord:
[5] Ваш справжній вік:
[6] Які у вас є ідеї для фракції:
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?:
[8] Місто в якому проживаєте:
[9] Ваше звання у фракції:
Додаткова інформація:
[1] Дві та більше заявки від однієї людини - відмова;
[2] Копіювання заявки - відмова;
[3] Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;
[4] Нікнейм повинен бути українською мовою;
[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;
[6] При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді: приклад: [K/М НПУ] NickName

Кирило Сідоренко

Новий гравець
Реєстрування
17 Чер 2026
Дописи
10
Реакції
3
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Кирило Сідоренко
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так, маю досвід керівництва. На іншому великому RP-проєкті успішно займав посаду Полковника поліції. Знаю, як керувати особовим складом, тримати дисципліну та вирішувати конфлікти.
[3] Ваш тег в Telegram: @kirilsidorenko
[4] Ваш логін в Discord: dedvtrucax3.0_97830
[5] Ваш справжній вік: 13 (прошу зробити виключення, маю високий рівень адекватності, великий досвід у сфері МВС та готовий повністю виконувати норму онлайн-гри).
[6] Які у вас є ідеї для фракції:Створення "Школи сержантів": Особисто займуся новобранцями. Створю систему швидкої адаптації (допомога зі здачею іспитів, супровід на перших патрулях).Нові сценарії тренувань: Замість звичайних лекцій проводити практичні тренування: відпрацювання тактики "Коробочка" при переслідуванні, штурм будівель, звільнення заручників разом з СБУ.Регулярні спільні блокпости: Організація щоденних блокпостів разом із ЗСУ та Медиками (ДКВС/МОЗ) для підвищення рівня взаємодії між фракціями.Система мотивації: Запровадження щотижневого конкурсу "Кращий патрульний тижня" з грошовою премією з власної кишені або фонду фракції.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майора НПУ?:Я вже маю 5-й ранг у нашій фракції, тому чудово знаю внутрішню кухню, проблеми та колектив НПУ зсередини. Мій досвід на посаді Полковника дозволяє мені без зайвих підказок одразу включитися в роботу. Я комунікабельний, вмію знаходити спільну мову як з керівництвом, так і з рядовими. Готовий приділяти грі понад 3 години на день, проводити якісні набори, стежити за дотриманням статуту та піднімати рівень RP у фракції.
[8] Місто в якому проживаєте: Запоріжжя
[9] Ваше звання у фракції: Молодший лейтенант [5 ранг]

Останнє редагування:

Максим_Санчез

Новий гравець
Реєстрування
4 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
1
Бали
5
[1] Ваш ігровий NickName: Максим Санчез
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так(На інших проектах)
[3] Ваш тег в Telegram: @Kisukehinara
[4] Ваш логін в Discord: navibobr
[5] Ваш справжній вік: 14
[6] Які у вас є ідеї для фракції: Створю під.розділ «Шторм».Створити повноцінну програму підготовки новобранців із теоретичною та практичною частиною.Регулярно проводити тактичні тренування: штурм будівель, звільнення заручників, затримання особливо небезпечних злочинців та роботу в команді.Запровадити щотижневі навчання для підтримання високого рівня підготовки.Призначити наставників для нових бійців, які допоможуть швидше освоїти тактику та правила роботи.
Проводити спільні навчання з іншими державними структурами для покращення взаємодії під час спецоперацій.
Розробити єдині стандарти дій для різних ситуацій, щоб усі бійці діяли злагоджено.
Створити систему оцінювання та внутрішніх випробувань, яка дозволить контролювати рівень підготовки кожного співробітника.
Заохочувати активних бійців подяками, преміями або рекомендаціями на підвищення.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?:Я вважаю, що заслуговую на посаду майора НПУ, адже маю достатній досвід роботи, добре знаю регламент і внутрішні правила фракції. Умію організовувати роботу особового складу, швидко приймати рішення в складних ситуаціях та нести відповідальність за свої дії.Я вмію працювати в команді, спокійно вирішувати конфлікти, підтримувати порядок і мотивувати співробітників до розвитку. Саме тому вважаю, що зможу гідно виконувати обов'язки майора НПУ та зробити вагомий внесок у розвиток фракції.
[8] Місто в якому проживаєте: Житомир
[9] Ваше звання у фракції: 6(Лейтенант)

Останнє редагування:

Максим Міхноо

Новий гравець
Реєстрування
20 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
3
[1] Ваш ігровий NickName:Максим Міхно
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так на 06 був генералом НПУ
[3] Ваш тег в Telegram Blackberry33333356
[4] Ваш логін в Discord:maksim062582
[5] Ваш справжній вік:14
[6] Які у вас є ідеї для фракції:ну на мою думку в нас не хватає БП і цікавих тренування ну якщо я буду майором то я буду робити бп часто і цікаві тренування
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?:на моя думку займе посаду майора той хто буде більше всіх знати закони правела НПУ займе посаду кращий ну я хочу зайнняти посаду майора НПУ щоб робити більше тренуваннь лекцій і цікаві рп моменти щоб наші працівники були найкращі і ще я служив в СБУ такщо щось знаю
[8] Місто в якому проживаєте:Київ
[9] Ваше звання у фракції:Старший Летанант

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі