Важливо НПУ | Заявки на посаду "Полковника НПУ" [ВІДЧИНЕНО]

Родіон Раскольніков

Лідер НПУ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
228
Реакції
191
Бали
88
Заявки на посаду Полковник НПУ

Вимоги до кандидата:
1. Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
2. Бути старше 15 років (є виключення);
3. Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;
4. Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;
5. Знати правила серверу/правила організацій;
6. Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;
7. Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;
8. Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;
9. Мати 10 рівень в грі;

Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:
[2] Ваш ігровий ID:
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[4] Ваш тег в Telegram:
[5] Ваш логін в Discord:
[6] Ваш справжній вік:
[7] Які у вас є ідеї для фракції:
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?:
[9] Місто в якому проживаєте:
[10] Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:
[1] Дві та більше заявки від однієї людини - відмова;
[2] Копіювання заявки - відмова;
[3] Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;
[4] Нікнейм повинен бути українською мовою;
[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;
[6] При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді: приклад: [K/3 - L | НПУ] NickName

Останнє редагування:
Реєстрування
4 Лип 2026
Дописи
13
Реакції
6
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Максим Санчез
[2] Ваш ігровий ID:54051
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так(Заре на майорі. І взаглі був досвід.)
[4] Ваш тег в Telegram: @Kisukehinara
[5] Ваш логін в Discord:navibobr
[6] Ваш справжній вік:14
[7] Які у вас є ідеї для фракції:1.Запровадити регулярні тренування для всіх підрозділів, щоб співробітники вдосконалювали свої навички та були готові до будь-яких ситуацій. 2.Організовувати масштабні RP-заходи та спецоперації спільно з адміністрацією й іншими
державними фракціями. 3.Запровадити систему мотивації: премії, відзнаки та рекомендації на підвищення для найактивніших співробітників. 4.Проводити щотижневі збори старшого складу для аналізу роботи фракції, розгляду пропозицій і вирішення проблем. 5.Посилити контроль за дотриманням статуту та внутрішніх регламентів, щоб підтримувати високий рівень дисципліни. 6.Вести постійний контроль активності особового складу через систему звітності, що дозволить справедливо оцінювати працівників НПУ. 7.Створити дружню атмосферу у колективі, де кожен співробітник матиме можливість висловити свої ідеї та отримати підтримку від керівництва.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?: Я вважаю що добре знаю як працювати в данній сфері як працювати з людми та і маю чималий досвід на даних посадах.На цій посаді я прагну не лише контролювати роботу співробітників, а й допомагати їм розвиватися. Планую підтримувати дисципліну, проводити регулярні тренування, покращувати взаємодію між підрозділами та створювати комфортну атмосферу у колективі, де кожен співробітник буде зацікавлений у розвитку та активній участі в житті фракції.Також я готовий брати на себе відповідальність за прийняті рішення, оперативно вирішувати внутрішні проблеми, допомагати молодшому складу.Моєю головною метою є зробити НПУ ще більш активною, організованою та професійною фракцією.
[9] Місто в якому проживаєте:Житомир
[10] Ваше звання у фракції: Майор(9)

Даніель Павлюк

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
[1] Ваш ігровий NickName: Даніель Павлюк
[2] Ваш ігровий ID: 52716
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так
[4] Ваш тег в Telegram: @anonim123453
[5] Ваш логін в Discord: deniell12
[6] Ваш справжній вік: 16
«Екзамен на виїзді» для новачків: Замість сухого опитування в кабінеті — виїзд із 1–3 рангами у місто. Старший офіцер створює просту ситуацію (наприклад, неправильне паркування або підозрілий перехожий), а новачок на практиці показує, як відігрує RP та знає закони.
Чергування на гарячих точках: Організація постійних рухомих патрулів або постів у найлюдніших місцях (Б/У ринок, автосалони, популярні роботи), де найчастіше відбуваються порушення, а не просто катання по порожніх трасах.
День «Відкритих дверей» для цивільних: Раз на тиждень робити захід для гравців, де вони можуть прийти до ГУНПУ, подивитися на роботу поліції зсередини, поставити запитання та одразу подати заявку на вступ.
Розбір помилок після спецоперацій: Після кожного великого блокпоста, коду 3 або виклику робити коротку 5-хвилинну збірку у Discord чи в грі, щоб спокійно обговорити, що зробили добре, а де припустилися помилок.
Проста система «Наставництва»: Закріплення за кожним новачком досвідченого працівника (5+ ранг), який особисто відповідає за його навчання та допомагає адаптуватися у фракції.

Досвід та розуміння складу: Перебуваючи на званні Старшого лейтенанта, я щодня працюю пліч-о-пліч із моєму складом, тому чудово знаю, з якими труднощами стикаються бійці.
Адекватний підхід до навчання: Вмію пояснювати складні RP-моменти простими словами, без агресії та зайвої суворості.
Готовність брати відповідальність: Не боюся очолювати виїзди, приймати швидкі рішення під час екстрених ситуацій та відповідати за вчинки підлеглих.
Активний онлайн та віддача: Маю достатньо вільного часу, щоб контролювати порядок у фракції та регулярно допомагати Генералу.

[9] Місто в якому проживаєте: Рівне
[10] Ваше звання у фракції: 7 (Старший лейтенант)

Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
10
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName:Діма Осипенко
[2] Ваш ігровий ID:51360
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так 2 чи 3 рази на ЗСУ Підколковником та Майор СБУ та Майор НПУ 2 раз
[4] Ваш тег в Telegram:fospos
[5] Ваш логін в Discord: .bandera2
[6] Ваш справжній вік:16 буде 2 серпня 17
[7] Які у вас є ідеї для фракції: 1.Зробити більше активу в НПУ
2.Зробити спільний О/С щоб не здавали друг друга
3.Провдити більше Тренування Лекцій БП ПП РП ГРП та розіграши на приз
4.Робити більше Набору в тиждень 3 рази або 2 щоб було більше Активу
5.Помагати Генералу та вірішувати питання понад ГРП РП самостійно
6.Покращити Фракцію
7. Зробити підрозділ

Кримінальна поліція — це оперативний підрозділ Національної поліції України, який займається запобіганням, виявленням, припиненням та розкриттям кримінальних правопорушень. Вона здійснює карний розшук та бореться зі злочинністю.
Основні завдання
    • Пошук осіб, які вчинили злочини.
    • Розшук зниклих безвісти людей.
    • Захист прав, свобод та інтересів громадян від протиправних посягань.
    • 8. Вирішувати самостійно питання без генерала так помагати О\С якщо винекне якась проблема не давати в обіду О/С!
    • 9. Також хочу зрбити в Діскорд каналі або На Форумі зрбити вкладу Висловлення ідей або Працівника НПУ щоб працівники створювали ідею або висловлення казили свой або т.д!
    • 10.Хочу Покращити більш колектив з другими фракціями щоб було все дружно і весело без нігатіву сварок т.д!
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?:Ну я добрий хароший любезний витривалий але то що я боюся щоя забуваю буваю то що важне і я боюся що не пройду але вірю силу волі!!!
[9] Місто в якому проживаєте:Черкаси
[10] Ваше звання у фракції: 9 Майор

Максим Міхноо

Новий гравець
Реєстрування
20 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
3
Бали
5
[1] Ваш ігровий NickNameМаксим Міхно
[2] Ваш ігровий ID:67026
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так зараз Маойр а так був на 06
[4] Ваш тег в Telegram:mad:Blackberry33333356
[5] Ваш логін в Discord: maksim062582
[6] Ваш справжній вік:14 31 липня буде 15
2.я зроблю свій підрозділ який буде допомогатти новачкам ЦСУ О який буде робити новачкам в фракцій домогати з іспетами та тренвання та розказами правил БП ПП затримання та доможе з розвитеє добрих чесних працівників Фпакцій вони будуть допомагати новачкам до 5 звання далі якщо треба буде допомога вонм теж поможуть кандедатів на підрозділ занайду коли заспутлю на посаду полковніка
3.Провдити більше Тренування Лекцій БП ПП РП ГРП та розіграши на призи 1 місце 100 тися 2 мічце 50тисяч 3 25 тисяч
4.Робити більше Набору в тиждень 2 рази щоб було більше Активу
5.та робити спільні тренування з другими фпакціями для розвитку
6.Покращити Фракцію

7Кримінальна поліція — це оперативний підрозділ Національної поліції України, який займається запобіганням, виявленням, припиненням та розкриттям кримінальних правопорушень. Вона здійснює карний розшук та бореться зі злочинністю.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?:Ну я зроблю нашу фракцію номер 1 зі всіз вона буде досвітчена і буде знати закони правила серверну і так далі
[9] Місто в якому проживаєте:Київ

Родіон Раскольніков

Лідер НПУ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
228
Реакції
191
Бали
88
Вітаю,після розгляду заявок поможу винести вердикт:

Схвалені кандидати до проходження співбесіди:
Максим Санчез

Відмовлені в проходженні співбесіди:
Максим Міхно - Перебуваєте в Бані

Даніель Павлюк Спробуйте себе проявити на посадах (9,10)
Діма Осипенко - Активне попередження від Слідкуючих

Інформація для схвалених кандидатів:
Обозвон буде проведено в офіційному Discord каналі Ukraine GTA 05 Південня Україна,обзвон буде проведенно 02.08.2026 16.00,учасникам обзвону бути вканалі "Очікування обзвону №1" за 10 хвилин до початку з припискою: [К-ЗL НПУ ] NickName.
Час може бути змінено по Тех.Причинах.

Максим Міхноо

Новий гравець
Реєстрування
20 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
3
Бали
5
[1] Ваш ігровий NickNameМаксим Міхно
[2] Ваш ігровий ID:67026
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так зараз Маойр а так був на 06
[4] Ваш тег в Telegram:mad:Blackberry33333356
[5] Ваш логін в Discord: maksim062582
[6] Ваш справжній вік:14 31 липня буде 15
2.я зроблю свій підрозділ який буде допомогатти новачкам ЦСУ О який буде робити новачкам в фракцій домогати з іспетами та тренвання та розказами правил БП ПП затримання та доможе з розвитеє добрих чесних працівників Фпакцій вони будуть допомагати новачкам до 5 звання далі якщо треба буде допомога вонм теж поможуть кандедатів на підрозділ занайду коли заспутлю на посаду полковніка
3.Провдити більше Тренування Лекцій БП ПП РП ГРП та розіграши на призи 1 місце 100 тися 2 мічце 50тисяч 3 25 тисяч
4.Робити більше Набору в тиждень 2 рази щоб було більше Активу
5.та робити спільні тренування з другими фпакціями для розвитку
6.і ще я хочу подати сраршиму складу 9 10-11 що ми всі рівня шо 9 звання робете для розветку фракції так і 10-11 і що в 11 є превелегія що він може давати догана ир це нічого не рішеє я піднесу до всі що ми однакові і не важно звання

7Кримінальна поліція — це оперативний підрозділ Національної поліції України, який займається запобіганням, виявленням, припиненням та розкриттям кримінальних правопорушень. Вона здійснює карний розшук та бореться зі злочинністю.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?:Ну я зроблю нашу фракцію номер 1 зі всіз вона буде досвітчена і буде знати закони правила серверну і так далі
[9] Місто в якому проживаєте:Київ

Джитаро Блейз

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Бер 2026
Дописи
67
Реакції
46
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName: Джитаро Блейз
[2] Ваш ігровий ID: 66513
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Саме так!
[4] Ваш тег в Telegram: @blazikqq
[5] Ваш логін в Discord: katakombad
[6] Ваш справжній вік: 17 років

• Жорсткий контроль онлайн-активу та відсутності прогулів: Ввести регулярні перевірки списку О/С. За прогули в робочий час чи грубі порушення — одразу догани, щоб у фракції не було паразітів, а грали тільки активні.
  • Базова підготовка та знання статуту: Перевіряти знання статуту, правил НПУ та базових тен-кодів/кодів під час кожної атестації. Жодних підвищень "за гарні очі" — тільки за реальні знання та роботу.
  • Стабільні підвищення, ЗП та премії: Створити чіткий графік підвищень та регулярно видавати премії з власної кишені/фонду за найкращі показники тижня, щоб у людей була реальна мотивація працювати.
  • Масштабні заходи та БП: Регулярно проводити Коди-5, виїзди на Блокпости , спільні тренування та спец. операції, щоб бійцям не було нудно, а фракція завжди була на слуху.
  • Реформа підрозділів та атестацій: Розподілити обов'язки між патрулями та спецпідрозділами, а замість сухої теорії ввести практичні тренування (екстремальне водіння, штурм, тактична медицина).

• Досвід та адекватність: Чудово розумію внутрішні механіки фракції, правила сервера та специфіку роботи НПУ.
  • Актив та відповідальність: Готовий приділяти максимум часу розвитку організації, контролювати склад і підтримувати дисципліну без зайвої токсичності.
  • Лідерські якості: Вмію знаходити спільну мову з кожним співробітником, вирішувати внутрішні конфлікти та мотивувати людей грати якісне RP.
  • Готовність брати відповідальність: Не боюся складної рутинної роботи, роботи з паперами/форумом та проведення масштабних заходів.

[9] Місто в якому проживаєте: Вінниця
[10] Ваше звання у фракції: Підполковник (10)

Максим Марценкевич

Поважний гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
221
Бали
88
1785961119975.png

[1] Ваш ігровий NickName: Максим Маренкевич
[2] Ваш ігровий ID: 52960
[4] Ваш тег в Telegram: @xxaamm777
[5] Ваш логін в Discord: trowiz1
[6] Ваш справжній вік: 17

1. Створити підрозділ Департамент карного розшуку.
2.Створити Департамент внутрішньої безпеки.
3. Покращити лекції шляхом показу презентації для кращого розуміння.

[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?: Добрий, чесний, в міру строгий, маю досвід на високих посадах.
[9] Місто в якому проживаєте: Черкаси.
[10] Ваше звання у фракції: Майор(9)

Льюис Хємилтон

My love 🏐 and V…
Реєстрування
31 Гру 2024
Дописи
27
Реакції
17
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Льюис Хємилтон
[2] Ваш ігровий ID: 56913
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Капітан НПУ Інструктор,Підполковник НПУ(зараз)
[4] Ваш тег в Telegram: qqwisi
[5] Ваш логін в Discord: lewis_hamilt
[6] Ваш справжній вік: 13 (прошу виключення)
[7] Які у вас є ідеї для фракції: Планую запровадити академію НПУ для якісної підготовки новобранців, де вони проходитимуть повний курс навчання перед початком служби. Ввести систему наставництва, щоб кожен новий співробітник мав особистого інструктора до першого підвищення. Регулярно проводити масштабні RP спецоперації, рейди, блокування, переслідування та спільні операції з іншими державними структурами. Створити оперативний штаб для координації всіх підрозділів під час надзвичайних ситуацій і впровадити систему службових позивних для швидкої взаємодії між екіпажами. Також планую проводити внутрішні перевірки особового складу, регулярні тактичні тренування, щотижневі лекції, змагання між підрозділами та систему заохочення найкращих співробітників. Моя головна мета — підвищити дисципліну, покращити RP-рівень фракції, зробити службу цікавішою та забезпечити максимально ефективну роботу НПУ.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?: Я розумний,стриманий,виховиний та чесний.
[9] Місто в якому проживаєте: Тернопіль
[10] Ваше звання у фракції: Підполковник 10

Петро Пономаренко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
347
Реакції
282
Бали
123
[1] Ваш ігровий NickName: Петро Пономаренко
[2] Ваш ігровий ID: 63424
[4] Ваш тег в Telegram: @Use23456
[5] Ваш логін в Discord: @44888485
[6] Ваш справжній вік: 36
[7] Які у вас є ідеї для фракції: Підвищити рівень знань у працівників, проводити цікаві тренування та комунікувати тісно з іншими фракціями
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?: Маю великий досвід та знання які можу використовувати для роботию
[9] Місто в якому проживаєте: Київ
[10] Ваше звання у фракції: Сержант

Дмитро Табачник

Все добро, повертається добром
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
123
Реакції
99
Бали
48
Вік
25
[1] Ваш ігровий NickName: Дмитро Табачник
[2] Ваш ігровий ID: 10793
[4] Ваш тег в Telegram: @severin_ug
[5] Ваш логін в Discord: dmitro_51355
1. Проводити більше БП/ПП, цікавих і головне корисних тренувань та лекцій
2. Проводити більше ГРП.
3. Створити щось цікаве для 1-2 звання, бо на цих званнях майже нічого робити, а щоб люди хотіли йти далі на вищі посади, їх треба зацікавити та змотивувати.
4. Створити більше спільного активу з іншими фракціями.
5. Також створити окремий Discord-сервер саме для НПУ (один співрбітник вже створив таке і покращує його далі), бо не рідко ми стикаємося з проблемами того: що клановці часто заходять у войс та починають вмикати музику, ображати працівників та їх рідних, погрожувати і т.д., також іноді не вистачає войсів саме для патрулів.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?: На мою думку я дуже добре впораюся з цією посадою, бо уже не раз був на подібних посадах, також я зможу робити для співробітників щось цікаве та дійсно корисне, буду проводити лекції не просто для звіту а для знаннь співробітників (зараз проводяться в основному лекції на тему "Коди та тен-коди", "Субординація" та подібні, які проводяться по декілька разів на день тільки для звіту старшого складу). Буду робити щось цікаве для 1-2 званнь, щоб змотивувати людей підвищуватися далі та ніколи не здаватися.
[9] Місто в якому проживаєте: Чернігів
[10] Ваше звання у фракції: Старший Сержант (4)

Влад Басік

Отаман
Реєстрування
8 Чер 2024
Дописи
35
Реакції
32
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName: Влад Басик
[2] Ваш ігровий ID:36459
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так був
[4] Ваш тег в Telegram:mad:den134
[5] Ваш логін в Discord:vladbasik_07572
[6] Ваш справжній вік: 14
[7] Які у вас є ідеї для фракції: додати більше рольових ситуацій та спільних операцій між підрозділами проводити регулярні навчання й тренування для особового складу. також хочу регуляргно проводити РП ситуації щоб працівник знали як себе поводити в РП ситуаціях
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: томущо копитентий та стресо стійкий маю досвіт на керевсних посадах та вмію н6аходи спільний язик с колегами
[9] Місто в якому проживаєте: львів
[10] Ваше звання у фракції:3 ( сержант)

Реєстрування
5 Кві 2026
Дописи
40
Реакції
30
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName: Люцифер Прада
[2] Ваш ігровий ID: 57692
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні
[4] Ваш тег в Telegram: @kortezz666
[5] Ваш логін в Discord: kortezz666
1. Розробити систему конкурсів у фракції
Приклад: Хто затримає найбільшу кількість порушників за робочий тиждень, отримає премію в розміні 5кк
2. Зробити конкретні часи для КОД-5
Приклад: О 13 00 код 5 на БП, о 15 00 код 5 на Лекції та тренування, це забезбечить багато людей та зробить легку систему щоб не просити провести лекцію/тренування у старшого складу.
3. Розповім на обзвоні)))
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?: Я комунікабельний та приділяю багато уваги до гри
[9] Місто в якому проживаєте: Дніпро
[10] Ваше звання у фракції: Майор 9

Реєстрування
26 Лис 2025
Дописи
50
Реакції
20
Бали
13
[1] Данічка Профі
[2] 50300
[3] перевівся з майора також був інструктором та в трудовій є пп
[4] Danya.Profi
[5] danya1712
[6] 13 (прошу виключиння)
[7] Тіньовий загін «Спектр» (Нічний патруль): Працюють виключно під час комендантської години або вночі на маслкарах/немаркованих авто. Спеціалізуються на накритті нелегальних вуличних перегонів та нічних розборок крайм-фракцій.Хотів би створити окремий підрозділ по цій темі.
[8]
Організація і дисципліна:
Вмію тримати порядок, припиняти порушення серед співробітників та готовий взяти на себе рутину керівництва (набори, рапорти, тренування).
Розвиток фракції: Маю стабільний онлайн і прагну підняти рівень РП через регулярні блокпости, рейди та спецоперації.

[9] Тернопіль
[10] 8 капітан

Микита Мостовий

ЕХ Майор НПУ| чорноморський край
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
262
Реакції
136
Бали
48
[1] Данічка Профі
[2] 50300
[3] перевівся з майора також був інструктором та в трудовій є пп
[4] Danya.Profi
[5] danya1712
[6] 13 (прошу виключиння)
[7] Тіньовий загін «Спектр» (Нічний патруль): Працюють виключно під час комендантської години або вночі на маслкарах/немаркованих авто. Спеціалізуються на накритті нелегальних вуличних перегонів та нічних розборок крайм-фракцій.Хотів би створити окремий підрозділ по цій темі.
[8]
Організація і дисципліна:
Вмію тримати порядок, припиняти порушення серед співробітників та готовий взяти на себе рутину керівництва (набори, рапорти, тренування).
Розвиток фракції: Маю стабільний онлайн і прагну підняти рівень РП через регулярні блокпости, рейди та спецоперації.

[9] Тернопіль
[10] 8 капітан

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі