Важливо НПУ | Заявки на посаду "Полковника НПУ" [Відчинено!]

Дмитро Духовний

Лідер НПУ || Південна Україна
Лідер
Реєстрування
5 Січ 2025
Дописи
83
Реакції
193
Бали
78
Заявки на посаду Полковник Національної поліції України

Вимоги до кандидата:

1. Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
2. Бути старше 16 років (є виключення);
3. Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;
4. Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;
5. Знати правила серверу/правила організацій;
6. Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;
7. Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;
8. Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;
9. Мати 10 рівень в грі;

Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[3] Ваш тег в Telegram:
[4] Ваш логін в Discord:
[5] Ваш справжній вік:
[6] Які у вас є ідеї для фракції:
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?:
[8] Місто в якому проживаєте:
[9] Ваше звання у фракції:
Додаткова інформація:
[1] Дві та більше заявки від однієї людини - відмова;
[2] Копіювання заявки - відмова;
[3] Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;
[4] Нікнейм повинен бути українською мовою;
[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;
[6] При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді: приклад: [K/3 - L | НПУ] NickName

Валерій Духовний

НПУ 05 | Капітан
Реєстрування
13 Лис 2025
Дописи
18
Реакції
51
Бали
18
1. Ваш ігровий NickName: Валерій Духовний
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді заступника/лідера?: Так
5. Ваше справжнє ім'я: Олексій
6. Ваш тег в Telegram: @slew1teg
7. Ваш логін в Discord: @tabur.22
8. Ваш справжній вік: 14
9. Ваше звання: 8
10. Які у вас є ідеї для фракції:Підвищити актив фракції та проводити перевірки держ.організацій,тобіш перевіряти ПК,Камери,Боді-камери,роздачі повісток,патрулі та рейди на ЦР/БУ,в перший день свого призначення,хотів би ознайомити О/С з собою,та підготувати їх до майбутньої комунікації зі мною,також у разі якщо мені дістанеться підрозділ НАВС [Національна Академія Внутрішніх Справ] Провести з СБУ Rp-на тему кадети МВС,хочу додати що наразі моя активність а саме з 01.06.26 по 03.06.26 була доволі не погана,як для майбутнього Полковника.Мною за 2 дні роботи було зроблено:Близько 10 затримання,виписано близько 30 штрафів,також були і взаємодії з організаціями,допомоги на наборах,Видача ліцензій на спец.сигнали,видача Д.Н.З…. Вирішувати звісно вам Лідер/Слідкуючий,але на мій розгляд,моя активність є одною з найкращих у Нац.Поліції у рамках Ukraine Gta
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:Маю досвід,рішучий та стриманий
12. Місто в якому живете:Одесса

p.s. Слідкуючі/Лідер хочу вас попередити у разі мого призначення на посаду,мені найближчим часом потрібно буде їхати у м.Варшава [Польща] Тому ноутбук залишається вдома,дякую за розуміння !!!

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Тра 2026
Дописи
1
Реакції
9
Бали
5
[1] Ваш ігровий NickName: Ярослав Навроцький
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: саме так, підполковник ЗСУ 27.10.2025 по 01.12.2025
[3] Ваш тег в Telegram:
@baronc4ik_qq
[4] Ваш логін в Discord:
Haymy2241
[5] Ваш справжній вік:
16
[6] Які у вас є ідеї для фракції:

робити більше тренувань та код 5 на лекції
щоб бійці були до всього готові
Зробити цю фракцією більш живою , РП більше наприклад : молодшому складу зробити тренування на тему *ДТП*, щоб вони знали як діяти. І проводити РП з іншими фраціями; Для підрозділу "КОРД" проводити тренування у чорнобилі на тему "Бої у місті" "Визволення заложників" "Ведення переговорів з террористами" не проводити нецікаві тренування по типу "Відтискання" щоб патрульні поліцейскі робили звіти куратору або керівнику підрозділу , зробити вкладку позивних на форумі, брати рядових та капралів у патрулювання по типу два лейтенанта і один капрал
поки лейтенанти будуть працювати та показувати приклад капралу то на 3 званні новенькій сможе працювати більш професійно, ввести систему преміювання наприклад затримав людину у розшуку - 100.000 грн, гарно показав себе на різних рп подіях типу блокпоста, супровіду колони - 50.000 грн, показав себе гарно на посаді інструктора - 120,000 грн, виписав 5 штрафів - 50,000 грн, відіграв повну робочу зміну - 250,000 грн, не порушив правила субординації, стройового статута на код 5 - 25,000 грн, на мою думку це гарна ідея яка підніме актив у фракції, та покраще дисципліну

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?:
Відповідальний, стресостійкий, камунікабельний, впевненний , що справлюсь з посадою на відмінно, також маю можливість грати по 5-6 годин на день та навіть більше, вже маю досвіт на керівній посаді та розумію всю відповідальність
[8] Місто в якому проживаєте:
Суми
[9] Ваше звання у фракції:
4 сержант

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі