Інформація НПУ | Заявки на посаду Полковника НПУ (11) [Відкрито]

Ростислав Бернз

Ігровий Помічник | Cхідна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
143
Реакції
185
Бали
88
Ukrainian_National_Police_logo.svg.png

ЦУ НПУ м.Києва
Заявки на посаду Полковника (11)

Вимоги від кандидата:

[1] Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

[2] Бути старше 16 років (Можливі виключення)

[3] Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;

[4] Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;

[5] Знати правила серверу/правила організацій;

[6] Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;

[7] Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;

[8] Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;

[9] Мати 10 рівень в грі.

Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[3] Ваш тег в Telegram:
[4] Ваш логін в Discord:
[5] Ваш справжній вік:
[6] Які у вас є ідеї для фракції:
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковник НПУ?:
[8] Місто в якому проживаєте:
[9] Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:

[1] Дві та більше заявки від однієї людини - відмова;

[2] Копіювання заявки - відмова;

[3] Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;

[4] Нікнейм повинен бути українською мовою;

[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;

Останнє редагування:

Кевін Морріс

Екс - Полковник ЗСУ | Східна Україна
Реєстрування
18 Сер 2024
Дописи
83
Реакції
209
Бали
38
[1] Ваш ігровий NickName: Кевін Морріс
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так зам ЗСУ і більше
[3] Ваш тег в Telegram: @Padlo209
[4] Ваш логін в Discord: pavlo05958
[5] Ваш справжній вік: 13 (19.11 буде др)
1.Зробити підрозділ Кіберполіція
2.Чим вона займається
Виявлення та розслідування кіберзлочинів.
Збір і аналіз цифрових доказів.Виявлення шахрайських схем.
3.Я б хотів провести повторний рейд на Київський картель, оскільки минулого разу нам зовсім трохи не вистачило до перемоги — ми були близько 95
% успіху. Цього разу пропоную краще підготуватися.
4.Я буду допомагати людям із вивченням законодавства, роз'яснювати основні положення законів, відповідати на запитання та пояснювати, як правильно застосовувати їх на практиці.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковник НПУ?: я був 2 рази ПП НПУ, адекватний, добрий і хочу побути на полковнику НПУ
[8] Місто в якому проживаєте: Івано-Франківськ
[9] Ваше звання у фракції: 4 (Ст.Сержант)

Останнє редагування:

Дмитро Ліманов

Новий гравець
Реєстрування
15 Лип 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
[1] Ваш ігровий NickName: Дмитро Ліманов

[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні

[3] Ваш тег в Telegram: @femodo

[4] Ваш логін в Discord: nako_twitter

[5] Ваш справжній вік: 15 скоро 16 прошу о виключення

[6] Які у вас є ідеї для фракції: Однією з моїх головних ідей є стати керівником підрозділу НАВС. Я хочу займатися навчанням новачків, допомагати їм освоїтися у фракції, проводити тренування, пояснювати правила, статут та службові обов'язки. Моя мета — щоб кожен новий співробітник отримував якісне навчання, швидко адаптувався та був готовий до служби. Вважаю, що сильний підрозділ починається саме з добре підготовлених новачків.

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковник НПУ?: Я вважаю, що саме я повинен зайняти посаду Полковника НПУ, тому що я відповідальний, справедливий та вмію працювати в команді. Я готовий допомагати новачкам освоюватися, проводити для них тренування, пояснювати правила та навчати правильному виконанню службових обов'язків. Також я буду підтримувати дисципліну, стежити за порядком у підрозділі та допомагати кожному співробітнику розвиватися. Моєю головною метою є зробити підрозділ сильним, організованим і дружнім, де кожен поліцейський зможе якісно виконувати свої обов'язки.

[8] Місто в якому проживаєте: Ustroń Польща

[9] Ваше звання у фракції: 5 молодший лейтенант

Останнє редагування:
Реєстрування
20 Січ 2025
Дописи
8
Реакції
13
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Кирило Соколовський
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так, Майор ЗСУ
[3] Ваш тег в Telegram: @Winderi
[4] Ваш логін в Discord: 1_winder_1
[5] Ваш справжній вік: 15
1. Тренування з тактики та спеціальних затримань
Я хочу зробити тренування більш практичними та наближеними до реальної поліцейської служби. Замість банальних шикувань пропоную моделювати ситуації, з якими патрульні та оперативники стикаються щодня зупинка високого ризику, штурм будівлі з озброєним злочинцем, затримання потенційно небезпечного підозрюваного, робота в парах при патрулюванні та штурм авто. Це підвищить рівень РП, навчить співробітників діяти злагоджено під час викликів та суттєво підвищить професійний рівень фракції.

2. Іспит з тактичної медицини та домедичної допомоги
Я пропоную запровадити регулярну перевірку знань із домедичної допомоги в умовах підвищеного ризику. Співробітники мають чітко знати алгоритм дій при пораненні напарника або цивільного: зупинка кровотечі, евакуація з під обстрілу в безпечне місце та деталізоване відігравання дій через команди /me, /do, /try. Це навчить особовий склад правильно діяти під час перестрілок і значно підніме загальну якість відіграшу в критичних ситуаціях.

3. Спільні спецоперації та навчання з МОЗ
Я пропоную проводити регулярні спільні РП тренування та спецоперації з МОЗ. Наприклад виїзд на перестрілку чи серйозне ДТП, де завдання поліції оточити територію, забезпечити безпечний периметр та прикриття для медиків, поки ті надають термінову допомогу та евакуюють потерпілих. Такі заходи покращать міжфракційну взаємодію, зроблять РП процес більш динамічним, цікавим та реалістичним для обох сторін.

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковник НПУ?: Маю на меті не просто командувати, а підвищити рівень дисципліни та зробити фракцію максимально активною та цікавою для кожного.
[8] Місто в якому проживаєте: Запоріжжя
[9] Ваше звання у фракції: Молодший Лейтенант (5)

Реєстрування
31 Гру 2025
Дописи
43
Реакції
21
Бали
11
1] Ваш ігровий NickName: Артем Фракер
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так був на 01 сервері підполковник ЗСУ та був капітан НПУ
[3] Ваш тег в Telegram: @Volochysk0
[4] Ваш логін в Discord: artem2260981
[5] Ваш справжній вік: 15
[6] Які у вас є ідеї для фракції: буду проводить багато наборів та хочу робити бп пп та багато рп шо буде класно на мій погляд
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковник НПУ?: боя відповідально ставлюся до своїх вчинків та спробувати себе на керівчичих посадах знов
[8] Місто в якому проживаєте: Волочиськ
[9] Ваше звання у фракції: 3

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі