Інформація НПУ | Заявки на посаду Полковника НПУ (11) [Відкрито]

Ростислав Бернз

Ігровий Помічник | Cхідна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
147
Реакції
191
Бали
88
Ukrainian_National_Police_logo.svg.png

ЦУ НПУ м.Києва
Заявки на посаду Полковника (11)

Вимоги від кандидата:

[1] Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

[2] Бути старше 16 років (Можливі виключення)

[3] Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;

[4] Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;

[5] Знати правила серверу/правила організацій;

[6] Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;

[7] Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;

[8] Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;

[9] Мати 10 рівень в грі.

Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[3] Ваш тег в Telegram:
[4] Ваш логін в Discord:
[5] Ваш справжній вік:
[6] Які у вас є ідеї для фракції:
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковник НПУ?:
[8] Місто в якому проживаєте:
[9] Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:

[1] Дві та більше заявки від однієї людини - відмова;

[2] Копіювання заявки - відмова;

[3] Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;

[4] Нікнейм повинен бути українською мовою;

[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Бер 2026
Дописи
12
Реакції
21
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName:
Анастасія Соколовська

[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах? ні

[3] Ваш тег в Telegram: @rrqxeter

[4] Ваш логін в Discord: nast_xxw

[5] Ваш справжній вік: 14

[6] Які в вас є ідеї для фракції:
1. Щоквартальне опитування особового складу:

Проводити внутрішнє анонімне опитування співробітників щодо проблем у роботі фракції та пропозицій для її розвитку. Це дозволить своєчасно виявляти недоліки, підвищувати ефективність управління та покращувати атмосферу в колективі.

2. Покращення внутрішньої комунікації:
Запровадити регулярні збори особового складу, під час яких обговорюватимуться актуальні проблеми, пропозиції щодо покращення роботи та результати діяльності підрозділу. Це сприятиме згуртованості колективу та оперативному вирішенню внутрішніх питань.

3. День комплексної підготовки:
Раз на два тижні проводити день, присвячений лише навчанню. У програму включити тактичну підготовку, знання законодавства, роботу з документацією, радіообмін та вирішення нестандартних RP-ситуацій. Це дозволить підтримувати високий рівень професійної підготовки всього особового складу.

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковник НПУ?: Я вважаю, що повинна зайняти посаду Полковника НПУ, оскільки маю велике бажання розвиватися та приносити користь організації. Попри відсутність великого досвіду, я готова швидко навчатися, відповідально ставитися до своїх обов’язків, працювати над собою та допомагати особовому складу. Я готова докладати максимум зусиль для підтримання дисципліни, порядку та розвитку НПУ.

[8] Місто в якому живете: Запоріжжя

[9] Звання у організації: Капітан (8)

Останнє редагування:

Олексій Авемі

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
68
Реакції
64
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName: Олексій Авемі

[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так. Обіймав керівні посади Майора НПУ та СБУ, маю досвід керування особовим складом, проведення тренувань і організації роботи підрозділів.

[3] Ваш тег в Telegram: @osdjgasjg

[4] Ваш логін в Discord: kyziaaaa

[5] Ваш справжній вік: 14

[6] Які у вас є ідеї для фракції: Взяти під контроль підрозділ НАВС та активно розвивати його. Проводити регулярні лекції, тренування та практичні заняття для новобранців, покращити дисципліну, підвищити рівень РП-відповідності співробітників, організовувати спільні спецоперації та заходи для згуртування колективу. Проводити навчальні ситуації, щоб співробітники знали, як діяти у нестандартних випадках. Покращити взаємодію між усіма підрозділами НПУ. Проводити регулярні перевірки знань правил та службових обов'язків. Зробити фракцію більш організованою, активною та цікавою для гравців.

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковник НПУ?: Вважаю, що маю достатньо досвіду та відповідальності для цієї посади. Я вмію працювати з особовим складом, швидко приймати рішення у складних ситуаціях, підтримувати дисципліну та допомагати новим співробітникам адаптуватися у фракції. Готовий приділяти багато часу розвитку НПУ, виконувати свої обов'язки та працювати на благо фракції.

[8] Місто в якому проживаєте: Київ

[9] Ваше звання у фракції: 9

Іван Зорін

Легенда
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
18
Реакції
1
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Іван Зорін
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так Заступник Головного Лікаря, Підполковник НПУ.
[3] Ваш тег в Telegram: @IvanSorin777
[4] Ваш логін в Discord: ivansorin777
[5] Ваш справжній вік: 27 років
[6] Які у вас є ідеї для фракції: 1: Робити багато різних ГРП та РП в фракції також з різними державними організаціями. 2: Робити більше тренувань залучати до них інші організації. 3: Піднімати актив робити більше наборів часто їздити на агітації робити все що б люди хотіли працювати в фракції і що б з інших фракцій просились до НПУ. 4: Робити багато виїздів на ПП також створювати БП з іншими організаціями. 5: Робити більше рейдів на картелі та бункери також на центральний ринок стежити що б не продавали зброю та заборонені речовини без ліцензії. 6: Створити слідчий комітет по боротьбі з нелегальною торгівлею. І взагалі хочу набагато зменшити злочинність що б фракцію поважали і боялись.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковник НПУ?: Тому що я маю досвід керівника також я адекватний, цілеспрямований, чесний, непідкупний, стресостійкий, вмію спілкуватись з людьми без сварки та конфлікту.
[8] Місто в якому проживаєте: Чернівці
[9] Ваше звання у фракції: 3 звання Сержант.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 1, Гостей: 0)

Угорі