Інформація НПУ | Заявки на посаду Підполковника [На розгляді ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
551
Реакції
427
Бали
123
1776886887365.png

Заявки на посаду Підполковник Національної поліції України

Вимоги від кандидата:

[1]
Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
[2]
Бути старше 14 років (є виключення)
[3]
Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;
[4]
Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;
[5]
Знати правила серверу/правила організацій;
[6]
Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;
[7]
Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;
[8]
Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;
[9]
Мати 10 рівень в грі.

Форма подачі заяви:

[1]
Ваш ігровий NickName:
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[3] Ваш тег в Telegram:
[4] Ваш логін в Discord:
[5] Ваш справжній вік:
[6] Які у вас є ідеї для фракції:
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:
[8] Місто в якому проживаєте:
[9] Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:
[1] Дві та більше заявки від однієї людини - відмова;
[2] Копіювання заявки - відмова;
[3]
Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;
[4]
Нікнейм повинен бути українською мовою;
[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;
[6]
При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді: приклад: [K/ПП НПУ] NickName

Данил Хоффман

Капітан НПУ на пенсії
Реєстрування
10 Кві 2025
Дописи
19
Реакції
17
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName:Данил Хоффман
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:тільки в ДСНС на Підполковникі
[3] Ваш тег в Telegram:Kiril568596
[4] Ваш логін в Discord:kirilbogat
[5] Ваш справжній вік: 14 (прошу виключення)
[6] Які у вас є ідеї для фракції:Є такі ідеї як додати більше взаємодії с такими фракціями як ДКВС.ДСНС. для того щоб фракція НПУ була ще більш комунікабельною.Хочу додати не прості тренерування а більш цікавіші також хочу більш цікаві лекції на тему закони НПУ по яким законам ми перевіряємо документи тобто робити лекції на тему закони. Хочу проводити іноді інструктаж про виїзд в патруль та затримання інших людей.Хочу додати більше активу для підрозділу КОРД для того щоб в підрозділі було ще більше людей.Також хочу додати патрулі на євакуаторі бо наразі мало патрулів саме на євакуаторі бо наразі дуже багато автівок препарковані не правильно тому хочу це зробити.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:Я можу швидко приймати рішення в складних ситуаціях активний комунікабельний вмію працювати в команді стресостійкий та відповідальний. дуже хочу спробувати себе на високій посаді та у випадку порушень готовий понести покарання !
[8] Місто в якому проживаєте:Одеса
[9] Ваше звання у фракції: Ст.Лейтенант (7)

Останнє редагування:

Кевін Морено

𝐜𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
93
Реакції
89
Бали
63
[1] Ваш ігровий NickName: Кевін Морено
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так
[3] Ваш тег в Telegram: sebastiantm
[4] Ваш логін в Discord: corleone2105
[5] Ваш справжній вік: 24

Наставництво для новачків:
Закріплення досвідченого співробітника за кожним новим гравцем
Допомога з адаптацією, вивченням статуту та RP-ситуацій
Бонуси наставникам за успішне навчання

Щотижневі збори
Обговорення результатів (Хто як працював за тиждень)
Аналіз помилок (Будемо враховувати це все на боді-камери)
Видача нагород

Внутрішні навчання
Тактичні тренування
Медична підготовка
Стресові сценарії
Переговори із заручниками

День відкритих дверей
Екскурсії по базі (Зробимо як було раніше), перевірка по базі КПК, якщо ніхто не знаходиться у розшуку, можемо спокійно показати базу
Демонстрація техніки (Показуємо яку техніку нам предоставила ВРУ)
Набір новобранців (Тим самим у тих, у кого вже є військовий квіток, можемо взяти, або через заявку)​

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Адекватний, цілеспрямований, комунікабельний, ввічливий, стресостійкий, відповідальний, вмію находити спільну мову
[8] Місто в якому проживаєте: Чернівці
[9] Ваше звання у фракції: Сержант (3)

Тимур Фенікс

Майор НПУ І Східна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
470
Реакції
1,112
Бали
138
1777358243775.png

[1] Ваш ігровий NickName:
Тимур Фенікс

[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
Так
[3] Ваш тег в Telegram:
@Tim4ikq
[4] Ваш логін в Discord:

timur_ka228
[5] Ваш справжній вік:
14 (прошу виключенння)
1. Живий злочинець

Один гравець отримує приховану роль і виконує завдання, а НПУ має його вирахувати по поведінці, а не по маркеру.
2. Слідча система
Після злочину залишаються докази (маршрут, місце, транспорт), і поліція реально шукає, а не просто реагує на виклик.
3. Радіоперехоплення
НПУ отримує уривки розмов злочинців і має скласти картину, щоб знайти їх.
4. Корумпований офіцер
Іноді один із поліції таємно грає проти всіх — інші повинні це зрозуміти.
5. Фальшиві виклики
Не всі виклики справжні — іноді це пастка, тому треба думати, а не їхати “на автоматі".
6. Система “підозри”
У кожного гравця є прихований рівень підозри (дивна поведінка, втечі, порушення). НПУ не бачить прямо, але може орієнтуватись і перевіряти таких людей
8. Перевірка інформації

Гравці можуть зливати інфу про злочини, але вона не завжди правдива. НПУ має вирішити — їхати чи ні, ризикувати чи ігнорувати.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:
Я цілеспрямована людина, яка прагне розвиватися та приносити користь фракції. Вирізняюся адекватністю, відповідальністю та доводжу справи до кінця.

[8] Місто в якому проживаєте:
Одеса
[9] Ваше звання у фракції:
Сержант

Кирилл Ведмідь

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
211
Реакції
256
Бали
108
Результати розгляду заявок на посаду Підполковника НПУ

Схвалені кандидати:

Данил Хоффман
Кевін Морена
Тимур Фенікс

Відмовлені кандидати:

Інформація:

Співбесіда буде проводитися у спецзв'язку (Діскорд) 01.05.2026 О 21:00, час може буде змінений.
Всіх прошу знаходитись в офіційному Діскорд каналі 03 серверу UG у каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити нік нейм за формою [К/ПП НПУ]​

Данил Хоффман

Капітан НПУ на пенсії
Реєстрування
10 Кві 2025
Дописи
19
Реакції
17
Бали
8
[1]Ваш ігровий NikName:Данил Хоффман
[2] чи був у вас досвід на керівних посадах ?.Так
[3]Ваш тег в Telegram: Kiril568596
[4] Ваш логін в Discord:kirilbogat
[5] Ваш справжній вік:14(прошу виключення)
[6] які у вас ідеї для фракції:
підвищення дисципліни та активності особового складу
Регулярне проведення тренувань і РП-Ситуації
Запровадження системи мотивації для співробітників
Покращення взаємодії між підрозділами
Посилити контроль за виконанням Службових обов'язків проведення регулярних тренувань для підвищення рівня РП
введення системи перевірок та звітності
Організація спецоперацій та спільних заходів з іншими фракціями Навчання новачків та створення інструкції для них
та зробити підрозділ ВБДР-віділ безпеки дорожнього руху
Проведення раптових перевірок особового складу на (знання РП.Статуту.адекватність
Впровадження РП-Допитів.затриманих(з протоколами.Адвокатами.та фіксацією.
Організація постійного патрулювання міста та небезпечних районів

[7]Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ ?:я можу швидко приймати рішення в складних ситуаціях комунікабельний вмію працювати в команді стресостійкий та відповідальний. дуже хочу спробувати себе на високій посаді та у випадку порушень готовий понести покарання !
[8]
Місто в якому проживаєте;Одеса
[9]
Ваше звання у фракції;Капітан

:примітка:(до цього обзвону віднесусь більш відповідально та краще підготуюсь)

Останнє редагування:

Денис Батурінець

Менеджер Феди Батуринца/Владислава Мустанговича
Реєстрування
25 Лис 2024
Дописи
45
Реакції
180
Бали
38
[1] Ваш ігровий NickName: Денис Батурінець
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так точно. Майор-підполковник-полковник ДКВС
[3] Ваш тег в Telegram: @Ukrop4ikUA
[4] Ваш логін в Discord: s1mpl_fans

[5] Ваш справжній вік: 14 (через 9 дней 15)

1-Ввести систему преміювання на форумі. Наприклад допомога в конвої ДКВС 10 тисяч,затримання 5 тисяч. Я рахую,що така опція буде туже хорошую,щоб повисити інтерес людей до гри.
2-Переатестацію за скаргу на форумі. В нас є така тема,що коли на когось заливають ми даємо попередження,я хочу предложити зробити переатестацію і якщо людина її не проходить вже отримує догану. ЇЇ можно зробити,як і у вигляді міні обзвону так і у вигляді тесту в гугл форма.
3-Вести нові тренування та лекції. Наприклад ввести лекцію про першу медичну допомогу,та проводити тренування по її наданю з рп отигровками,щоб побачити практику.

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Я маю досвід на високих посада,я строгий,розуміючий,людяний,я заступаюсь за особливий склад та веселий
[8] Місто в якому проживаєте: Київ/Львів
[9] Ваше звання у фракції: 7(старлей)

«27 марта 1999 года в Париже на стадионе Stadе de France состоялась игра сборных команд Франции и Украины. Когда я попал на этот стадион и почувствовал ту незабываемую атмосферу, у меня сразу же появилась мечта — построить пятизвездочный стадион в Донецке. Я все время живу мечтой».

Пасхальний Максим

Майор НПУ / 03 (Головний Інструктор НАВС)
Реєстрування
11 Кві 2026
Дописи
12
Реакції
12
Бали
6
[1] Ваш ігровий NickName: Максим Пасхалочний
[3] Ваш тег в Telegram: makcpaska1
[4] Ваш логін в Discord: makcpaska
[5] Ваш справжній вік: 13
[6] Які у вас є ідеї для фракції: Збільшити підготовку для співробітників, щоб вони могли улучшити свій опит на зброї змогли стрілятись лучше або допомогти прокачати зброю співробітника на 100%.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Просто хочу попробувати, а так буду дальше на Майорі стояти, я більш підвчив законодательства, тому думаю що получиться
[8] Місто в якому проживаєте: Хмельницький
[9] Ваше звання у фракції: 9

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
458
Реакції
646
Бали
113
1777998952158.png

[1] Ваш ігровий NickName:Федя Батурінець
1777999004153.png

[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Звісно
1777999006503.png

[03] Майор НПУ
[03]Майор СБУ
[03 Заступник Керівника ДКР]
[06] Підполковник ЗСУ
[Керівник CCО]
06] Радник Президента України
[06] Міністр МВС
[03] Майор СБУ д.
[03] Підполковник НПУ к.
[03] Підполковник НПУ
[03] Заступник Керівника ГСУ ]
[03] Підполковник СБУ
[03] Заступник Директора ДБР
[03] Майор НПУ
[Заступник Керівника ГСУ]
[ТВО Керівник ГСУ]
Майор СБУ
Керівник ГСУ
Підполковник НПУ
Заступник Керівника ГСУ
1777999009659.png

[3] Ваш тег в Telegram:mad:tanosmaster
1777999042064.png

[4] Ваш логін в Discord:fedor08673
1777999043912.png

[5] Ваш справжній вік:14
1777999046921.png

1.
Я маю досвід і майже на всіх своїх посадах показував високий результат. Моє бачення полягає в тому, щоб підвищити дисципліну у фракції, щоб працівники НПУ дійсно дотримувались присяги, виконували свої обов’язки, не боялися діяти в межах закону та розуміли, що система працює злагоджено і підтримує їх. Для цього необхідно впровадити чіткий контроль, систему відповідальності та водночас мотивацію для особового складу.

2.
розвиток слідчих управлінь. Маючи власний досвід, я вже працював над покращенням роботи головного слідчого управління, де підвищувалась ефективність, відкривались кримінальні провадження і підрозділ демонстрував якісну роботу, і цей підхід можна масштабувати
3
організація регулярних тактичних тренувань із залученням різних підрозділів, зокрема слідчих і штурмових, для відпрацювання взаємодії в реальних сценаріях.

4
Четвертий напрям системна робота з ГРП: їх регулярне написання, оновлення та спільне відпрацювання з усіма державними органами для покращення координації. І п’ятий напрям це посилення роботи по серйозних злочинних угрупованнях шляхом відкриття кримінальних проваджень, проведення обшуків і блокування фінансових ресурсів у тісній взаємодії з СБУ, виключно в межах закону та з чітким розподілом повноважень.

5.
Окрему увагу необхідно приділити поглибленню співпраці з СБУ. Взаємодія має бути не формальною, а реальною та постійною: обмін оперативною інформацією, спільне планування спецоперацій, координація дій під час проведення обшуків, затримань і документування діяльності організованих злочинних груп. Важливо вибудувати систему, де кожен підрозділ чітко розуміє свою роль, діє синхронно та підтримує інший, що дозволить не лише швидше реагувати на загрози, а й ефективно їх попереджати. Такий рівень взаємодії дасть можливість комплексно працювати по серйозних злочинних угрупованнях, блокувати їх фінансові потоки, притягувати до відповідальності ключових осіб і забезпечувати реальний результат у боротьбі зі злочинністю виключно в межах чинного законодавства./
1777999054649.png

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:Компетентний фахівець, якого багато хто вважає одним із найкращих у сфері кримінальних проваджень. Відзначаюсь високим рівнем професіоналізму, системним підходом до роботи та здатністю ефективно доводити
справи до результату без помилок.
1777999060675.png

[8] Місто в якому проживаєте:Київ
1777999065268.png

[9] Ваше звання у фракції:5

Кевін Морено

𝐜𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
93
Реакції
89
Бали
63
[1] Ваш ігровий NickName: Кевін Морено
[3] Ваш тег в Telegram: sebastiantm
[4] Ваш логін в Discord: 1morenos
[5] Ваш справжній вік: 24

1. Медична допомога:
1.1: Викликати співпрацівників МОЗ, щоб вони показувати як треба оказувати ПМД ( Першу Медичну Допомогу)
1.2: Прицівники МОЗ можут попросити у працівників НПУ показати теж саме, що показали вони!
1.3: Співпраця або РП сітуації разом з МОЗ

2. ЗСУ ( Збройні Сили України )
2.1: Робити більше постів при нападі на воїнську частину, при участі того, що працівнику НПУ будуть допомогати
2.2: Викликати підрозділ ТЦК, та вирушати на роздачу повісток
2.3: Відправляти двух працівників НПУ на охорону Воїнської частини

3. ГРП або РП сітуації між іншими фракціями
3.1: ДСНС , ЗМІ , МОЗ , НПУ вирушають на велику аварію з автобусом там де знаходятся цивільні громадянини
3.2: НПУ робе блок пости, МОЗ рятують поранених, ДСНС вивозе людей, ЗМІ робе інтервью
3.3: НПУ викликає СБУ, щоб видкирили кримінальну справу.

4. Тренування
4.1: Добавити нові тренування для молодшого складу, вивозити на полігон ЗСУ, для проходження різних перешкод
4.2: Для старшого складу добавити тренування: Стрибки з парашуту, вивчиння терріторій для штурм будівль, стрілба
4.3: Подготовлення складу для захоплення Блок-Пості

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Адекватний, цілеспрамований, ввічливий, комунікабельний
[8] Місто в якому проживаєте: Чернівці
[9] Ваше звання у фракції: Майор (9)

Деннис Даймонд

Програш-це лише урок, який готує нас до перемоги
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
46
Реакції
14
Бали
13
[1] Ваш ігровий NickName:Леша Ревера
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так
[3] Ваш тег в Telegram:h1wnnn
[4] Ваш логін в Discord:h1wnnn
[5] Ваш справжній вік:13.5
[6] Які у вас є ідеї для фракції:Розширення структур
НПУ має спеціалізовані відділи: патрульні, кримінальні, оперативно-тактичні, кібербезпеки та тренінговий центр для підготовки новачків. Тимчасові групи створюються для масштабних операцій, рейдів та спеціальних завдань.
Розвиток РП-механік
Кожен співробітник має унікальний жетон та веде протокол діяльності. Використовуються бодікамери та відеозвіти для контролю та навчання. Створюються досьє на злочинців із фото, історією правопорушень та рівнем небезпеки. Працівники беруть участь у сценаріях РП: погоні, обшуки, переговори та штурми.
Навчання та тренінги
Щотижня проводяться тренування зі стрільби, тактики, штурмів та переговорів із заручниками. Старші співробітники виконують роль наставників, навчаючи новачків. Також організовуються симуляції для розвитку швидкості реакції та логічного мислення.
Внутрішня система мотивації
У фракції діє система рангів і підвищень за активність, дисципліну та РП. Винагороджуються кращі співробітники преміями, медалями та похвалами у внутрішніх новинах. Підтримується рейтинг кращих офіцерів щотижня або щомісяця.
Масштабні івенти
Регулярно проводяться операції: “Чисте місто” — рейди на злочинні угруповання, “Контроль доріг” — перевірки авто та погоні, “Антинаркотик” — вилучення заборонених речовин. Також проводяться спільні дії з іншими фракціями: СБУ, МВС та ДСНС
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майор НПУ?:10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?: Я маю необхідні знання та досвід для організації роботи фракції, підтримки дисципліни та ефективного керівництва особовим складом. Вмію швидко приймати рішення у складних ситуаціях та координувати дії підлеглих. Завдяки моїй відповідальності та бажанню розвивати фракцію, я зможу підвищити ефективність роботи НПУ, забезпечити порядок і дисципліну, а також мотивувати співробітників на досягнення спільних цілей.
[8] Місто в якому проживаєте:Вінниця
[9] Ваше звання у фракції:Сержант(3)​

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
551
Реакції
427
Бали
123

Схвалені кандидати:

Данил Хоффман
Федя Батурінець
Відмовлені кандидати:

Максим Пасхальний ще не відстояв 14 днів з моменту поставлення на 9 звання
Кевін Морено ще не відстояв 14 днів з моменту поставлення на 9 звання
Леша Ревера не во фракці
Денис Батурінець неготові до співпраці
Інформація:

Співбесіда буде проводитися у спецзв'язку (Діскорд) 12.05.2026 О 21:30, час може буде змінений.
Всіх прошу знаходитись в офіційному Діскорд каналі 03 серверу UG у каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Назарій Кишенчук

Головне Слідче Управління | Майор НПУ 03
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
41
Реакції
64
Бали
23
1776467274881.png
[1] Ваш ігровий NickName:Назарій Кишенчук
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так був майором та підполковником дквс
[3] Ваш тег в Telegram: nazariy179
[4] Ваш логін в Discord: nazarko01_
[5] Ваш справжній вік: 12 (прошу виключення 17 червнЯ день народження)
1.Cистема приміювання для складу
2.Більше спільних тренуваннь
3.Роботи більше мобілізаційних постів
4.Робити власно ручні блок пости з обєктів
5.Цікаві лекції та тренування
6.змінити назву ДПП на УПП - Управління патрульної поліції
7.Зробии вступ до ГСУ з 5 звання для розвитку підрозділу
8.Створити іще одну спец-форму для ГСУ
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: компитентний швидки кубмунікабельний стараний
[8] Місто в якому проживаєте: сарни
[9] Ваше звання у фракції: 9

Останнє редагування:

Денис Батурінець

Менеджер Феди Батуринца/Владислава Мустанговича
Реєстрування
25 Лис 2024
Дописи
45
Реакції
180
Бали
38
1] Ваш ігровий NickName: Денис Батуринец
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так точно
[3] Ваш тег в Telegram: @Ukrop4ikUA
[4] Ваш логін в Discord: s1mpl_fans

[5] Ваш справжній вік: 15
1-Введення лікцій/тренувань на важливі теми,як перша медична,практика зупинення автотранспорту.
2-ВВести переатестаціїї.
якщо людина на яку наскаржились виновна,то ій проводять переатестацію, і дивлячись за результатами людині видають покарання.

3-Ввести систему премій. Наприклад,якщо людина допомогла у конвої то премія 10 тисяч.Так люди захочуть більше активнічать.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Я добрий,з досвідом,маю добрий юмор,але справедливий,заступаюсь за о/с та допомогаю їм по ппитанням гри/форума
[8] Місто в якому проживаєте: Київ/Львів

[9] Ваше звання у фракції: 8 (капітан)

«27 марта 1999 года в Париже на стадионе Stadе de France состоялась игра сборных команд Франции и Украины. Когда я попал на этот стадион и почувствовал ту незабываемую атмосферу, у меня сразу же появилась мечта — построить пятизвездочный стадион в Донецке. Я все время живу мечтой».

Костянтин Латюк

Новий гравець
Реєстрування
1 Бер 2026
Дописи
12
Реакції
3
Бали
8
1] Ваш ігровий NickName: Костя Латюк
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так
[3] Ваш тег в Telegram:mad:Kost67h
[4] Ваш логін в Discord: kosggguu2
[5] Ваш справжній вік: 16
[6] Які у вас є ідеї для фракції: проводити лекцію, тренування, ПП, спільне тренування, допомагати новичками.

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Я відповідальний, адекватний та добре знаю правила. Готовий допомагати розвитку НПУ та працювати зі складом
[8] Місто в якому проживаєте: Київ

[9] Ваше звання у фракції: 4(Старший сержант)

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━UKRAINE ♡ GTA ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓

Майор ДСНС [9] 25.04.2026 - 15.05.2026 Північна Україна
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━UKRAINE ♡ GTA ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

Останнє редагування:

Ілля Тагамлицький

Легенда НПУ|Майбутній(можливо)ПП ЗСУ
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
43
Реакції
79
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName:Ілля Тагамлицький
1779901134532.png

[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так всі приписки знизу
1779901140008.png

[3] Ваш тег в Telegram:mad:lifeUg2012
1779901144249.png

[4] Ваш логін в Discord:lifeug2012
1779901155086.png

[5] Ваш справжній вік:13 років (скоро 14)
1779901157725.png

1. Робити більше цікавих РП-ситуацій, а не тільки звичайні патрулі. Наприклад: спецоперації, пошуки людей, робота під прикриттям.
3. Проводити регулярні тренування для складу: затримання, стрільба, переговори, трафік-стопи.
4. Зробити окремі нагороди за хорошу роботу — “Кращий співробітник тижня”, премії, підвищення.
5. Частіше проводити спільні бк та грп з іншими фракціями для більшого онлайну та атмосфери.
6. Покращити дисципліну у фракції, але без жорсткого душення — щоб новачкам було комфортно влитись у колектив.
8. Додати більше внутрішнього життя фракції: збори, лекції, перевірки,
1779901165352.png

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:Тому що я активний, відповідальний та реально хочу розвивати фракцію, а не просто стояти для галочки. Я вмію працювати з людьми, маю ідеї для покращення НПУ та готовий вкладати свій час у розвиток складу й РП. Також я швидко вчуся, нормально реагую на критику та можу підтримувати дисципліну без токсичності. Думаю, я зможу принести користь фракції та зробити її більше активною й цікавою для наших прцівників
1779901172923.png

[8]
Місто в якому проживаєте:С.сатанівка
1779901177054.png

[9] Ваше звання у фракції:3 сержант

Кирилл Ведмідь

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
211
Реакції
256
Бали
108

Схвалені кандидати:

Костя Латюк

Відмовлені кандидати:

Назарій Кишенчук замалий вік
Денис Батурінець неготові до співпраці
Ілля Тагамлицький неготові до співпраці

Інформація:

Співбесіда буде проводитися у спецзв'язку (Діскорд) 28.05.2026 О 21:00, час може буде змінений.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі