Важливо НПУ | Заявки на посаду "Підполковник НПУ" [ВІДЧИНЕНО]

Родіон Раскольніков

Лідер НПУ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
227
Реакції
190
Бали
88
Заявки на посаду Підполковник НПУ

Вимоги до кандидата:
1. Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
2. Бути старше 15 років (є виключення);
3. Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;
4. Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;
5. Знати правила серверу/правила організацій;
6. Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;
7. Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;
8. Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;
9. Мати 10 рівень в грі;

Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:
[2] Ваш ігровий ID:
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[4] Ваш тег в Telegram:
[5] Ваш логін в Discord:
[6] Ваш справжній вік:
[7] Які у вас є ідеї для фракції:
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:
[9] Місто в якому проживаєте:
[10] Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:
[1] Дві та більше заявки ві
д однієї людини - відмова;
[2] Копіювання заявки - відмова;
[3] Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;
[4] Нікнейм повинен бути українською мовою;
[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;
[6] При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді: приклад: [K/3 - L | НПУ] NickName

Останнє редагування:
Реєстрування
23 Чер 2025
Дописи
2
Реакції
8
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Захар Стасишин

[2] Ваш ігровий ID:57513

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Ні, не було

[4] Ваш тег в Telegram: @Halkboy3

[5] Ваш логін в Discord: zahar20128324

[6] Ваш справжній вік: 14 років Прошу зробити виключення

* Проводити цікаві практичні тренування та часті блок-пости.

* Допомагати новачкам швидше розбиратися в правилах і підвищуватися.

[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:

Я спокійний, серйозно ставлюся до своїх обов'язків і готовий підставляти плече лідеру. Хочу зсередини піднімати актив, допомагати складу і зробити так, щоб людям хотілося залишатися в нашій фракції.

[9] Місто в якому проживаєте: Шяуляй, Литва

[10] Ваше звання у фракції: Сержант

Останнє редагування:

Джонні Ріверс

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
127
Реакції
87
Бали
33
[1] Ваш ігровий NickName: Джонні Ріверс

[2] Ваш ігровий ID: 28435

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: був підполковником та майором ДКВС

[4] Ваш тег в Telegram: renat7070k

[5] Ваш логін в Discord: renatik707

[6] Ваш справжній вік: 15

[7] Які у вас є ідеї для фракції: Хочу збільшити активність в фракції, Проводити багато лекцій щоб співробітники не порушували статут і т.д, Проводити цікаві тренування, Проводити спільне БП, Спільні операції з СБУ, Перевірки клубів, СТО, бізнесів, Масові затримання, Проводити Рейди ЦР спільно з СБУ, Спільні РП з ДСНС Аварії, пожежі, Проводити Мото-патруль з співробітниками, Збирати особивий склад та масово відбивати Напад на ВЧ, Проводити Автоінспекцію та тюнінг-контроль

[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника НПУ?: Маю гарний дозвід, та буду гарно справлятися зі своєю посадою,
Я вмію грамотно керувати складом, приймати швидкі та правильні рішення в критичних ситуаціях, а також підтримувати дисципліну серед співробітників. Для мене важливо, щоб кожен гравець у фракції розумів свою роль та дотримувався Статут НПУ та МВС

[9] Місто в якому проживаєте: Чехія

[10] Ваше звання у фракції: 4 старший сержант

Останнє редагування:

Артем Лайтер

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Вер 2025
Дописи
25
Реакції
50
Бали
63
[1] Ваш ігровий NickName: Артем Колесник
[2] Ваш ігровий ID: 39650
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так Майор СБУ Підполковник ДКВС Полковник ДКВС
[4] Ваш тег в Telegram: artemko77700
[5] Ваш логін в Discord:artem097872
[6] Ваш справжній вік:14
[7] Які у вас є ідеї для фракції: Збільшити дисципліну регулярно проводити тренування лекції та БП/ПП збільшити активу разом з державними організаціями кожного дня їздити разом з СБУ хочу побільшити лекцій на тему Субординація бо слідкуючи за працівниками дуже часто порушують всі пункти Субординації також кожного місяця буду збирати окремі код-5 щоб проводити вікторину а саме задавати питання разом з керівним складом. Також будемо їздити на страйкбол для того щоб всі працівники мали прокачану арку на 100% разом з іншими фракціями на рейд цр та бу. Кожного тиждню видавати премії співробітникам за виконання службових обов'язків також більше робити тренування/лекції з призовим фондом. Також в моїх ідеях є провести конкурс "Розсміши Старший та Керівний склад" з призовим фондом про це розповім більш детальніше на обзвоні надіюсь на все саме найкраще;)
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?: я стриманий відповідальний працьовитий.
[9] Місто в якому проживаєте: Київ
[10] Ваше звання у фракції: 7

Останнє редагування:

Льюис Хємилтон

My love 🏐 and V…
Реєстрування
31 Гру 2024
Дописи
26
Реакції
17
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName:Льюис Хємилтон
[2] Ваш ігровий ID:56913
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Капітан НПУ Інструктор НПУ
[4] Ваш тег в Telegram:@qqwisi
[5] Ваш логін в Discord:lewis_hamilt
[6] Ваш справжній:
13 (прошу виключення)

Система “Офіцер тижня” – щотижня нагороджувати найактивнішого працівника премією або відзнакою.
Академія НПУ – проводити навчання для новобранців із теорією та практикою (ПДР, РП-ситуації, затримання). Це відповідає тому, що на сервері вже є акцент на навчанні нових співробітників.
Щотижневі спецоперації – організовувати масштабні RP-заходи: пошук злочинців, рейди, охорона важливих об’єктів.
День відкритих дверей НПУ – знайомити нових гравців із роботою поліції та проводити набір.

А також старатися робити більше спільного з іншими фракція таке як: спільні БП-ПП тренування лекції та РП ситуації.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?: Я активний,комунікабельний, дружелюбний та стриманий.
[9] Місто в якому проживаєте:Тернопіль
[10] Ваше звання у фракції:6 Лейтенант

Янг Мейлі

Отаман
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
77
Реакції
34
Бали
33
[1] Ваш ігровий NickName:Янг Мейлі
[2] Ваш ігровий ID:57540
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так
[4] Ваш тег в Telegram:sosggspsj
[5] Ваш логін в Discord preinter123
[6] Ваш справжній вік:15
[7] Які у вас є ідеї для фракції:Додати такі підрозділи як:
Департамент Внутрішньої безпеки (ДВБ)-цей підрозділ буде займатись тим що буде виявляти та припиняти правопорушення серед самих парцивників НПУ.
Патрульна поліція(ПП)- цей підрозділ буде займатись патрулюванням вулиць Київа,Дніпра,Харкова.
Поліція Охорони (ПО)- цей підрозділ буде займатись охороною інших фракцій.
Мотобат-цей підрозділ буде патрулювати на мотоциклах на автострадах.

Урізноманити РП
1.Спільні навчання з ДСНС (Що робити коли знайшли вибухівку)
2.Супровіди конвоїв ДКВС
3.Спільні навчання з МОЗ (Як накласти турнікет)
4.Охорона ВЧ
5.Спільні орієнтування з СБУ
6.Більше давати інтерв'ю для ЗМІ щоб люди бачили як добре у поліції та йшли до нас
7.Зробити систему преміювання
8.Робити дні відкритих дверей
9.Більше тренувань по темах (штурм,страйкбол,перевірка ОТЗ або людей)
10.Більше лекцій тренувань РП,ГРП
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника НПУ?:Тому-що я вмію спілкуватися з людьми, якщо кажу що зроблю то зроблю буду допомогати полковникам та генералу
[9] Місто в якому проживаєте:Дніпро
[10] Ваше звання у фракції:Старший Сержант (4)

Реєстрування
30 Сер 2025
Дописи
31
Реакції
34
Бали
21
  1. [1] Ваш ігровий NickName: Андрій Токан
  2. [2] Ваш ігровий ID: 59031
  3. [3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так а саме майор сбу
  4. [4] Ваш тег в Telegram: @tokan_andrew15
  5. [5] Ваш логін в Discord: andrew4ik1234
  6. [6] Ваш справжній вік: 13
  7. [7] Які у вас є ідеї для фракції: підтримка на розвиток фракції, підняття рп, підняття актив молодшого складу, та допомагати їм покращувати свої навики, також підняти НПУ ше далі і шоб ми були найкращою фракцією
  8. [8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?: я відповідальний і адекватним, Офіцер тижня” – щотижня нагороджувати найактивнішого працівника премією або відзнакою,Ще однією ідеєю є створення системи заохочення для активних працівників, і вони будуть отримувати премію приблизно 500 к, також наш мл склад не буде порушувати
  9. [9] Місто в якому проживаєте: Вінниця
  10. [10] Ваше звання у фракції: 5

Останнє редагування:

Джитаро Блейз

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Бер 2026
Дописи
67
Реакції
46
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName: Джитаро Блейз
[2] Ваш ігровий ID: 66513
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: саме так! (Полковник СБУ (ЗСУ) Головне управління (МОЗ))
[4] Ваш тег в Telegram: @blazikqq
[5] Ваш логін в Discord: katakombad
[6] Ваш справжній вік: 17 років
[7] Які у вас є ідеї для фракції: Практика для новачків: Навчання правильним RP-відігровкам при затриманні та обшуку, щоб не було порушень.
Тренування погонь: Відпрацювання ПІТ-маневрів, «коробочки» та координації в рації.
Спільні виїзди: Супровід ЗСУ з БК, спільні БП та патрулі.
Премії: Заохочення грошима за активну роботу та реагування на виклики.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника НПУ?: Йду свідомо, не заради рангу. Добре знаю правила та роботу НПУ. Вмію тримати дисципліну в складі, адекватний і готовий максимально допомагати керівництву та піднімати рівень RP у фракції.
[9] Місто в якому проживаєте: Вінниця
[10] Ваше звання у фракції: 3

Родіон Раскольніков

Лідер
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
227
Реакції
190
Бали
88
Вітаю,після розгляду заявок поможу винести вердикт:

Схвалені кандидати до проходження співбесіди:
Янг Мейлі

Льюис Хємилтон
Артем Колесник
Фелікс Паламарчук - До обзвону підготуйте Ідеї.

Джонні Ріверс
Джитаро Блейз

Відмовлені в проходженні співбесіди:

Андрій Токан Скопійовані Ідеї
Захар Стасишин - Банальні ідеї

Інформація для схвалених кандидатів:
Обозвон буде проведено в офіційному Discord каналі Ukraine GTA 05 Південня Україна,обзвон буде проведенно 02.08.2026 16.00,учасникам обзвону бути вканалі "Очікування обзвону №1" за 10 хвилин до початку з припискою: [К-ПП НПУ ] NickName.
Час може бути змінено по Тех.Причинах.

Останнє редагування:

Родіон Раскольніков

Лідер
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
227
Реакції
190
Бали
88
Вітаю Шановні Кандидати !
Заявки на Посаду Підполковника Відкриті!

Реєстрування
23 Чер 2025
Дописи
2
Реакції
8
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Захар Стасишин

[2] Ваш ігровий ID: 57513

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні, не було

[4] Ваш тег в Telegram: @Halkboy3

[5] Ваш логін в Discord: zahar20128324

[6] Ваш справжній вік: 14 років (прошу зробити виключення)

[7] Які у вас є ідеї для фракції

1. Запровадити систему наставників для нових співробітників, щоб кожен мав досвідченого напарника
  2. Встановити години прийому в моєму кабінеті для допомоги та консультацій особового складу. 3.Проводити спільні тренування та лекції з ЗСУ, ДКВС, МОЗ та іншими організаціями: правила поводження зі зброєю, надання першої допомоги та службова взаємодія.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Я спокійний, серйозно ставлюся до своїх обов'язків і готовий підставляти плече лідеру. Хочу зсередини піднімати актив, допомагати складу і зробити так, щоб людям хотілося залишатися в нашій фракції.

[9] Місто в якому проживаєте: Шяуляй, Литва

[10] Ваше звання у фракції: Сержант

Останнє редагування:

Мaкс Галич

Козак
Реєстрування
20 Лют 2026
Дописи
27
Реакції
27
Бали
18
[1] Ваш ігровий NickName:Макс Галич
[2] Ваш ігровий ID:65299
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так я діючий майор нпу
[4] Ваш тег в Telegram: Maks61395
[5] Ваш логін в Discord:maks.galith
[6] Ваш справжній вік:13 дуже прошу виключення
[7] Які у вас є ідеї для фракції:Хочу частіше проводити тренування для всього складу, допомагати новачкам швидше освоїтися у фракції, організовувати більше РП заходів та спецоперацій, підтримувати дисципліну та порядок, заохочувати активних співробітників, прислухатися до пропозицій складу і разом покращувати роботу НПУ. Також хочу зробити так, щоб у фракції було більше активності, взаємоповаги та командної роботи, а кожен співробітник мав бажання розвиватися і сумлінно виконувати свої обов’язки
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:я компетентний добрий вмію комунікувати з молодшим складом
[9] Місто в якому проживаєте:Тернопіль
[10] Ваше звання у фракції:майор

Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Фелікс Паламарчук

[2] Ваш ігровий ID: 60716

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні, на інших проектах так.

[4] Ваш тег в Telegram: Yaroslav Bernada

[5] Ваш логін в Discord: yarchik220_94655

[6] Ваш справжній вік: 13 (прошу виключення)

[7] Які у вас є ідеї для фракції: Давати 50к гривень для людини яка вступила до НПУ; Розказувати можливості людини на званні після того як підвищилась; Робити спільні орієнтування з СБУ; Ділити НПУ по містам; Розподіляти працівників на патрулі після код-5; Зробити підрозділ ПО (Поліція Охорони) цей підрозділ буде займатись охороною фракцій, охороною споруд, допомогою на наборах і відповідати на виклики. Зробити підрозділ ДВБ (департамент внутрішньої безпеки) буде займатись присіканням криміналу серед фракцій. Проводити спільні тренування з МОЗ/ДСНС/ЗСУ/ДКВС. З МОЗ-лекція "правила надання першої медичної допомоги" і рп тренування надання медичної допомоги. з ДСНС- лекція "правила мінної безпеки" або "дії під час пожежі". З ЗСУ лекція "правила користування зброєю" або рп тренування "чистка зброї". З ДКВС-лекція "правила охорони ІТТ".

[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника НПУ?: Я комунікабельний і активний, швидко знахожу спільну мову з людиною.

[9] Місто в якому проживаєте: Хмельницький
[10] Ваше звання у фракції: Старший лейтетенант.

Останнє редагування:

Діма Капібарка

Новий гравець
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
6
Реакції
3
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Діма Капібарка

[2] Ваш ігровий ID: 54285

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні

[4] Ваш тег в Telegram: @Dimasik0567

[5] Ваш логін в Discord: dima009638

[6] Ваш справжній вік: 13

• Активні патрулі та пости: Організація регулярних патрулів по місту та встановлення блокпостів для перевірки документів і виявлення правопорушників.
  • Тренування зі стрільби та тактики: Проведення практичних занять для особового складу з вогневої підготовки, затримання злочинців та екстреного водіння.
  • Лекції з кодексів та правил: Проведення коротких інструктажів для новобранців щодо правил RP, Статуту НПУ та знання Судового/Адміністративного кодексів.
  • Спільні спецоперації: Організація спільних тренувань та виїздів з ЗСУ, СБУ та МОЗ для покращення взаємодії між державними структурами.
    [8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Я відповідальний, добре знаю правила сервера та специфіку роботи НПУ. Завжди готовий допомагати Керівництву, навчати молодший склад, підтримувати високий рівень RP у фракції та оперативно реагувати на виклики.
    [9] Місто в якому проживаєте: Тернопіль
    [10] Ваше звання у фракції: Старший сержант

Ілля Забарний.

Новий гравець
Реєстрування
3 Сер 2026
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:Ілля Забарний
[2] Ваш ігровий ID:70082
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так Точно, на різних проєктах займав керівні посади
[4] Ваш тег в Telegram:Qirevax
[5] Ваш логін в Discord:artem_ukraine_gta
[6] Ваш справжній вік:14(прошу виключення)

1. Взаємодія з іншими фракціями
Хочу покращити співпрацю НПУ з іншими державними структурами. Проводити спільні тренування, заходи та RP-ситуації із ЗСУ, СБУ, МОЗ та іншими підрозділами. Це допоможе зробити роботу фракцій цікавішою та підвищить активність.

2. Система мотивації співробітників
Створити більш активну систему заохочень для працівників НПУ. Наприклад, відзначати найактивніших співробітників, проводити внутрішні конкурси та давати додаткову мотивацію для тих, хто проявляє себе в роботі.

3. Покращення патрулювання
Зробити патрулювання більш організованим. Розподілити райони між екіпажами, частіше проводити спільні патрулі та приділяти більше уваги RP під час виїздів, а не просто виконувати роботу для звіту

[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:Тому що я відповідальний, комунікабельний та кмітливий. Повністю готовий зайняти цю посаду
[9] Місто в якому проживаєте:Київ
[10] Ваше звання у фракції:(3) Сержант

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі