🖤Накамуро Сато🖤
Активний
- Реєстрування
- 14 Бер 2023
- Дописи
- 93
- Реакції
- 21
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: НПУ Києва
- Особистий нікнейм: Владюша Кнайт
- Суть скарги: Кароче, стояв біля НПУ ці чудіки почали по мені тулити, а саме Співробітник просто так тульнув мені по колесі з криші (Нік нейму нема, так як далеко, але сама суть шо тульнув він з криші (з снапи), після чого я підїхав до евакуатора, щоб мені починили колесо, та я зрозумів шо вони мене закували, за то шо я ні би то зачепив співробітника НПУ ( хоча навіть аімка не юзнулась шо він упав) . Вони мені не дали навіть пару сек шоб сказати откат, якшо навтіь за це можна заковувати, я хотів поремонтувати авто, а вони закували, до дій Іллі не маю ніяких претензій, він спрацював нормально без проблем, але сам факт мого затримання не можу назвати адекватним, без перевірки без нічого, почали тулити по машині ( не дали часу шоб сказати откат, через то шо випадково та не ціленаправлено, легенько посунув Співробітника НПУ ( щоб ближче під'їхати до евіка !!!! Прошу розглянути скаргу, та видати покарання за безглузді дії НПУ Києва, а також якшо я шось порушив то також попрошу видати + покарання))).... Скріни це тільки підтвердження !!!
- Докази (скріншот/відео): тиць
- Дата порушення: 07.04.2024