Дмитро Козак
Поважний гравець
- Реєстрування
- 17 Бер 2023
- Дописи
- 405
- Реакції
- 100
- Бали
- 46
- Вік
- 27
- Нікнейм гравця: Саньок Пелл ( НонРП Ник кстати ) и Артем Андерсон
- Особистий нікнейм: Дмитро Козак
- Суть скарги: 2 сотрудника остановили меня по причине "проезд на красный" , на протижении всего времени просил писать в чат так как багаеться голосовой чат и это проблема не только у меня, на что получил отказ ( писал я в оффтоп чат, он не отыграл что это говорит в оффтоп ) Так же он упустил отыгровку мою что я открыл окно, и продолжал требовать опустить окно а потом выйти из авто ( что есть незаконным требованием ) . Поняв что ребята НонРП я начал уезжать, ребята открыли огонь, что есть тоже запретом , так как разрешается огонь только в крайних случаях, данный случай таким не является. Снизу скинул Статью где прописаны все возможные варианты в которых можно применять оружие. Пункт 7 говорит что они могли бы стрелять по транспорту в случае если бы я составлял бы кому то угрозу, как можно убедится на видео, такое не было. Стоя уже в НПУ ребята 2 раза хотели меня посадить без адвоката и октазывались предьявить доказательства, в данной ситуации помог старший по званию, который сказал что адвокат есть, и как только он освободиться он поможет мне. Мы начали ждать адвоката и в итоге один из полицейских пишет в офф топ чат что доказательств нету и я свободен и снял с меня наручники без отыгровки, повторю, он написал в офф топ чат! ( NonRP )
- Докази (скріншот/відео): Видео 1. С самого начала видео видно НонРП игрока, слабое понятие об отыгровке и игнорирования моей просьбы о том что бы он писал в чат ( пока не исправят голосовой чат, я не могу нормально взаимодействовать с голосовым чатом, в тех поддержку писал ) 2:10 ДМ без причины ( выше писал, не было ситуации где оружие можно было бы принять )
В начале второго видео видно НонРП. снял наручники без отыгровки и почему то в оффтоп чат написал о том что я свободен
- Дата порушення: 03,02,24
Стаття 12. Застосування вогнепальної зброї
1. Застосування вогнепальної зброї є найбільш суворим заходом примусу.2. Поліцейський уповноважений на зберігання, носіння вогнепальної зброї, а також на її застосування і використання.
3. Поліцейський уповноважений у виняткових випадках застосовувати вогнепальну зброю:
1) Для відбиття нападу на поліцейського або членів його сім’ї, у випадку загрози їхньому життю чи здоров’ю;
2) Для захисту осіб від нападу, що загрожує їхньому життю чи здоров’ю;
3) Для звільнення заручників або осіб, яких незаконно позбавлено волі;
4) Для відбиття нападу на об’єкти, що перебувають під охороною, конвої, житлові та нежитлові приміщення, а також звільнення таких об’єктів у разі їх захоплення;
5) Для затримання особи, яку застали під час вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину і яка намагається втекти;
6) Для затримання особи, яка чинить збройний опір, намагається втекти з-під варти, а також озброєної особи, яка погрожує застосуванням зброї та інших предметів, що загрожують життю і здоров’ю людей та/або поліцейського;
7) Для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю чи здоров’ю людей та/або поліцейського.
5. Поліцейський уповноважений застосовувати вогнепальну зброю тільки після попередження про необхідність припинення протиправних дій і намір використання заходу примусу, визначеного цією статтею.
6. Поліцейський уповноважений застосовувати зброю перебуваючи на кермом, якщо на момент її застосування не відбувалось управління службовим авто (натискання газу/тормозу, повтороти за домогою руля, виконання маневрів тощо)