Вадим Вілсoн
С Неоф 02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 23 Чер 2023
- Дописи
- 332
- Реакції
- 60
- Бали
- 33
- Нікнейм гравця: Єгор Сапожко
- Особистий нікнейм: Вадим Вілсон
- Суть скарги: Ситуація була такою: я їхав у своєму авто, після чого мене зупинили поліцейські. Я попросив у них відеодоказ порушення, проте вони відмовились його надати. Після цього я вирішив поїхати далі, але вони відкрили вогонь по моїй машині, розстріляли її, а потім намагалися збити мене, врізавшись машиною. Поліцейські заявили, що нібито я стріляв по них, хоча такого не було. Мене заарештували, але не надали першої медичної допомоги, хоча я був увесь у гематомах і крові. Під час транспортування до відділку вони зачитали мені права (Міранду) та запитували, чи я зрозумів, але через важкий стан я не міг відповісти. Мені не дозволили зв’язатися з адвокатом. Коли вже у відділку зняли кайданки (за правилами РП), я спробував скористатися телефоном, проте система не дозволила цього зробити, показуючи повідомлення: "Ви не можете використовувати телефон зараз". Після цього вони провели обшук, виписали розшук, наклали штрафи і посадили мене до камери. Увесь цей час я залишався у жахливому стані – весь у крові та гематомах.
- Докази (скріншот/відео): screen
- Дата порушення: 18.12.2024